Inn_Hostess Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Herkeze merhaba foruma yeni üye oldum. Bir maruzââtım war.LvL 53 Rogue Char war. elimde yay ama cz'de hiç bişe yapamıyorum. lvl 55 olan dagger'i rogue'ler hiç değilse bişeler yapiyo. şimdi arkadaşlara bişe sorucam. LvL +60 olup'da yay kullanan'lar cz'de memnun'mular ? yay kullan'manın taktigi warmı ?[signature][hline]Server: Ares Nick: Inn_Hostess Clan: _FENERBAHCE_ Character : Rogue Lvl: 60+
DarkShines Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ya keyifle yanıtlıyabileceğim bir topic 60 lvl olduktdan sonra arhcer ortalığı top eder sadece warriror görünce kaç mage görürsen kaçma üstüne git =) assasini de tek görürsen dal 60 Olalı 1 ay bile olmadı itemlarımda o kadar sağlam deil ama (1490 ap ) ile 55000 Np bence hiç azz deil
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Sen sen ol her gordugun magen kaçmamazlık yapma :D[signature][hline]Name: HuRR1CaNe Nation: Arch Mage Job: Paper Flame/Ice Level: 65 Clan: w00tabulous Server: Ares
Inn_Hostess Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 :D :) Teşekkürler... Bir an önce +60 olmalıyım içime su serptin yaa. kara kara düşünüyodum dagger'mi alsam diye :D itemlerim'de idare eder -------- (REKLAM :P ) +7 iron bow Full +7 Chitin +10 takılar 1 çift kekury yüzük :P -----------[signature][hline]Server: Ares Nick: Inn_Hostess Clan: _FENERBAHCE_ Character : Rogue Lvl: 60+
Inn_Hostess Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ADamda 65 lvl yazıyo :D ona benzer bişe gördümü yatırıp kaçmak lazım :D[signature][hline]Server: Ares Nick: Inn_Hostess Clan: _FENERBAHCE_ Character : Rogue Lvl: 60+
garagaddar Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 sen genede lvl 65 mage yı gorusrsen ve bunu anlarsqan bence kose bucak kaç
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 bende suan senıne aynı durumdayım lwl 60 a kadr pek bır ıse yapamıyor pk da ama tek basına cok ii lwl kasılıyo arama yaparsan ben okcu kullanmanın püf noklatalarını sordugum harıka bır topıc vardı
mrproblem Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: DarkShines, 13 Ekim 2005 09:02 tarihinde demiş ki: ya keyifle yanıtlıyabileceğim bir topic 60 lvl olduktdan sonra arhcer ortalığı top eder sadece warriror görünce kaç mage görürsen kaçma üstüne git =) assasini de tek görürsen dal 60 Olalı 1 ay bile olmadı itemlarımda o kadar sağlam deil ama (1490 ap ) ile 55000 Np bence hiç azz deil wolflu dexli ap level 60 kene sahip olman icin elinde nereden baksan bir ib+7 chitin set+7 kekuri ring +9 pendant earring olmasi gerek. Pek saglamlik anlayishi degishti mi yoksa. O da saglam bir karakterdir. kucumseme kendini :) neyse olaya gelelm archer olmak cz acisindan guzel birsey ama cogu zaman surekli kaldigin yerden uzaktan range attack vermek bana skici gelior. melee atack olarak oynadiysan daha once range attack oynamaya alishman zor olablir.tek dezavantaj olarak bunu soyleyeblirm[signature][hline]ottoman_prince uğurlu sayım: 10061
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 konuyu açtığüın için tşk ler inn bende lvl56 asassin var bu assasinin skilleri sıfırlayıp archermı yapsam acaba? 55 ten sonra assasinin bi gelişmesi yok explore kasıyuoruz bu konuda fikri olan varsa lütfen doyurucu bi açıklama yaparsa sevinirim. iftara 15 dk kaldı zaten :)) N0t: Yay alcam ama piyasada uçuk yaylar var dupe kokan sağlam bi yaycı varmı tanıdık .)[signature][hline]nm:R0AD_RuNNeR lvl:5X cln:pro-soft NP:+-100 Nation:El MOrad
mrproblem Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: NAYTONLAYN, 13 Ekim 2005 18:11 tarihinde demiş ki: konuyu açtığüın için tşk ler inn bende lvl56 asassin var bu assasinin skilleri sıfırlayıp archermı yapsam acaba? 55 ten sonra assasinin bi gelişmesi yok explore kasıyuoruz bu konuda fikri olan varsa lütfen doyurucu bi açıklama yaparsa sevinirim. iftara 15 dk kaldı zaten :)) N0t: Yay alcam ama piyasada uçuk yaylar var dupe kokan sağlam bi yaycı varmı tanıdık .) level 60 tan 70 e kadar her yol explore a ya da hic e gider; eger range attack yapmaktan sklmam diorsan archer yap mutlaka ama bir yerden sonra daraliyor insan. dupe wipe tamamlanmadan hicbir reskill olayina girishmemeni de tawsiye ederim. shayet dupe wipetan sonra da fiyatlar ucusha gececek legitler kaldigi dusunulerekten. Shu an item alip riske girerm diorsan reskill yap archer ol[signature][hline]ottoman_prince uğurlu sayım: 10061
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 olayı cıvıttılar artık adam gibi bi item almaktan korkar oldu millet pazarda dupe dediğim en az 15-20 item gördüm dün akşam gelde bu pazardan al walla ii bi yay alcam niyetim var ama dediğim gibi tırsıyorum silinir gider emeklerim archer char var bende lvl 45 JeTKİLLer ondan biraz alışkanlığım var sıkılmaya :) 60 a kadar yolu var mr tşk ler bu arada açıklaman için[signature][hline]nm:R0AD_RuNNeR lvl:5X cln:pro-soft NP:+-100 Nation:El MOrad
Öne çıkan mesajlar