kermit Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) tercih formlarını teslim süresi bugün başladı. Tercih formları 6 Ağustos 2003 tarihine kadar teslim edilebilecek[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 tercih yapcaklara kolay gelsin, büyük stress[hline]a.k.a LaResistance! Let me ask you one question Is your money that good Will it buy you forgivness Do you think that it could I think you will find When your death takes its toll All the money you made Will never buy back your soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thundercat Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 benim tercih forumum paticik nereye teslim ediyoduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassie Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 nedir bu ya hazırlanması ayrı stres sınavı ayrı stres sonuç beklemesi ayrı tercih yapması ayrı... daha tercih sonucunu bekleme stresi + kayıt karmaşası var bitemedi bir türlü şu öss yeter bea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 rezalet rezalet seneye de ben çekecem[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 ben bo$ vericem çok rahatım .)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar