Head Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 warrior pack halindeki moblardan birine ok atar. anında bloodrage yapar ve diğer moblar yanından geçerken demo shout atar , sonra herkes assist yapar MT hedefine , bu arada thunderclap falan da çakıp çevredeki moblara en azından damage vererek heallandığı zaman prieste gitmemesi sağlanır.[signature][hline]valandil ownz j0o! çapkınım hovardayım,24 ayardayım. WoW - Kelvin /Magtheridon , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Warrior Puller degildir Tank tır. Hunter puller dir.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ya tabi hunter pullerdır casterın neresini pullayacam ben? ipucu verin :D şu güne kadar laf anlayan olmadı ne zaman desem sakaqt bura geride durun hata olursa dalmayın diye bi agro alıyo moblar hata diyorum warriıor charge yapıyo o anda masada vuracak bişiler arıyorum. [signature][hline]WoW EU - Burning Legion = Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal For The Horde! [Bu mesaj Asphodel tarafından 13 Ekim 2005 16:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar