kcayk Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Merb herkeze bu oyun da henüz yeniyim lvl 13 bi orc shaman yaptım bilmedigim bi kaç terim vs şeyler var yardımcı olacağınızı umuyorum 1.bg ne oluyor _? 2.Fire Nova Totem büyüsü için sanırım totem istio onu nerden bulurum 3.Talent lerden yanlışlıkla Restoration daki healing vave idi sanırım ona 1 stat point verdim nasıl silebilirim onu 4.two hand axe kullanmayı düşünüorum ilerde nasıl bi talent yapmalıyım pvp server'ın dayım. 5.Quest leri bitirmenin daha kolay yolunu bilen varmı addons u yeni çözdüm.Quest deki itemlerin hangi kordinatlarda bulundugunu açıklayan bi site fln varmı 6.windfury ne anlama geliyor 7.inslh sizi üzmemişimdir... herkeze şimdiden teşekkür ediyorum. [bu wow harbiden bağımlılık yaptı baak sahur vakti neler yazdırdı bana bilmem başka hiç bi oyundan dolayı gecenni bi yarısı kalkıp forumlara böyel sorular sormamıştım eywh sabah olmuş] [Bu mesaj kcayk tarafından 11 Ekim 2005 03:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 1.bg ne oluyor _? battleground, instance savas alani. 3 tane var simdilik, arathi basin(20v20), alterac valley(40v40), warsong gulch(10v10). orgrimmarda warrior trainerin oldugu yerde battlemasterlar var. onlardan girebilirsin. 2.Fire Nova Totem büyüsü için sanırım totem istio onu nerden bulurum bunu bilmiyorum 3.Talent lerden yanlışlıkla Restoration daki healing vave idi sanırım ona 1 stat point verdim nasıl silebilirim onu shaman trainerdan talentlarini sifirlarsin ama parayla. ilk sefer 1 g , her seferinde artiyo ucret. 4.two hand axe kullanmayı düşünüorum ilerde nasıl bi talent yapmalıyım pvp server'ın dayım. shaman oynayanlar yazsin bunuda ya da arama yap yazilmisi vardir 5.Quest leri bitirmenin daha kolay yolunu bilen varmı addons u yeni çözdüm.Quest deki itemlerin hangi kordinatlarda bulundugunu açıklayan bi site fln varmı www.thottbot.com wow.allakhazam.com 6.windfury ne anlama geliyor totem var windfury diye 7.inslh sizi üzmemişimdir... henuz uzmedin[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 üstteki yazıdan alıntıdır ben biraz daha ekleme yaptım :) 1.bg ne oluyor _? battleground, instance savas alani. 3 tane var simdilik, arathi basin(15v15), alterac valley(40v40), warsong gulch(10v10). orgrimmarda warrior trainerin oldugu yerde battlemasterlar var. onlardan girebilirsin. alterac valleye girebilmen için enaz 51. lvl olman gerekir 2.Fire Nova Totem büyüsü için sanırım totem istio onu nerden bulurum call of fire görevini yapıcaksın görevi veren eleman duratordan barrens e giden yoldaki köprünün güneyinde dağda bi patikadan çıkıcaksın NPC nin yanına o görevi tamamlayınca alıcaksın fire totemini 3.Talent lerden yanlışlıkla Restoration daki healing vave idi sanırım ona 1 stat point verdim nasıl silebilirim onu shaman trainerdan talentlarini sifirlarsin ama parayla. ilk sefer 1 g , her seferinde artiyo ucret. o talentin öle kalsın değiştircem die uğraşma 4.two hand axe kullanmayı düşünüorum ilerde nasıl bi talent yapmalıyım pvp server'ın dayım. 2h kullanmazsan ayıp olur zaten :) lvl 60 a kadar sana tavsiyem enchant da pary e kadar git restodan Natural swiftness a kadar gidebilirsin istersen elemental e ver pek farkmaz ama 60dan sonra muhakkak restoya asılman gerekir 5.Quest leri bitirmenin daha kolay yolunu bilen varmı addons u yeni çözdüm.Quest deki itemlerin hangi kordinatlarda bulundugunu açıklayan bi site fln varmı www.thottbot.com wow.allakhazam.com 6.windfury ne anlama geliyor Windfury shaman ın en mühim weapon buffı %20 şanla +xxx attack powerla 2 vuruş daha yapmanı sağlıyo şöle bir örnek veriyim 1 sn içerisinde 700+700+450 vurabiliyosun 2h axela 7.inslh sizi üzmemişimdir... bizi üzmedinde oyuna bir şaman daha eklendiğini duyan paladinler üzülürler muhakkak henuz uzmedin[signature][hline]Orc Shaman Wolfsore NE Hunter Hatce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 vallahi yevaud acıklamıs hepsini. sana yeni totemler lazım oldugunda zaten trainerın sana quest verir. bunları da normal quest gibi thottbot da arattır. kesinlikle 2 hand kullan, ve o yanlıs talentını da bırak ole kalsın . cunku daha sora cok deistiricen talentlarını bari fiyatı simdide yukseltme:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Burada vereceğim siteden tüm classlar için yapılmış taletn düzenlerini görebilirsin. http://wowvault.ign.com/View.php?view=Templates.List[signature][hline]Sargas >> lvl52 Shaman >> Burning Legion Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall [Bu mesaj Rock tarafından 11 Ekim 2005 10:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kcayk Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 nekadar teşekkür etsem azdır tam okumayı bekledigim şeyler yazılmış.. biide o soruları baya bi geç saat te yazdığım için benim için baya önemli olan şeyi unutmuşum Meslek olarak shaman için enc/eng çok iyiymiş die gördm dier topiclerde ama bi sorun var ben sanırım bi yerden[razor hill] first aid i aldım nasıl oldu bilmiorum ama bu yani enc/eng i alamayacagım anlamına gelmiordur umarım [eğer öyleyse nasıl silerim first aid] bide buradan edindigim bilgilere göre shaman da önemli olan stats lar stamina,int, dieri neydi unuttum :) yani doğru demi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 oncelikle oyunda bir primary skiller birde secondary skiller var senin eng / min dedigin primary skiller onlardan 2 tane alabilmektesin First aid ve fishing de secondary skiller eger first aid ve fishing aldiysan bir problem olmaz bu senin eng min olmana engel olmaz Benim bildigim stam ve int melee damage icin str melee Crit sansi icin agility[signature][hline]You Will Never Walk Alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 nerf shammy![signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kcayk Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Elemental Combat Talents (22 points) Concussion - 5/5 points Increases the damage done by your Shock spells by 5%. Convection - 5/5 points Reduces the Mana cost of your Shock spells by 10%. Elemental Focus - 1/1 points Gives you a 10% chance to enter a Clearcasting state after casting any Fire, Frost, or Nature damage spell. The Clearcasting state reduces the mana cost of your next damage spell by 100%. Reverberation - 5/5 points Reduces the cooldown of your Shock spells by 1 second. Call of Thunder - 5/5 points Increases the critical strike chance of your Lightning spells by 6%. Elemental Fury - 1/1 points Increases the critical strike damage bonus of your Fire, Frost, and Nature spells by 100%. Enhancement Talents (24 points) Ancestral Knowledge - 5/5 points Increases your maximum Mana by 5%. Thundering Strikes - 5/5 points Improves your chance to get a critical strike with your weapon attacks by 5%. Two-Handed Axes and Maces - 1/1 points Allows you to use Two-Handed Axes and Two-Handed Maces. Improved Lightning Shield - 3/3 points Increases the damage done by your Lightning Shield orbs by 15%. Improved Ghost Wolf - 2/2 points Reduces the cast time of your Ghost Wolf spell by 2 second. Flurry - 5/5 points Increases your attack speed by 30% for your next 3 swings after dealing a critical strike. Parry - 1/1 points Gives a chance to parry enemy melee attacks. Improved Windfury Weapon - 2/2 points Increases the Attack Power bonus of your Windfury Weapon effect by 22%. Restoration Talents (5 points) Improved Healing Wave - 5/5 points Reduces the casting time of your Healing Wave spell by 0.5 seconds. ilk olarak yukardaki arkadaşın dediği şekilde gidicem enchament parry e kadar sonra elemental giderim.. nasıl bi build olur bu bu arada yardımcı olan herkeze teker teker teşekkür ederim. acaba shammy pro gamer dernegi flnmı açsanız shamman eğitimi veren bi okul fln :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 para kazanmak için crafting alayım deme kazanamazsın he ama eğlencesine kasıcam craft diyosan al Enchanter olma Engineer ol en azında PvP de işine yarıyacak aletler yaparsın yada gatherer ol herb topla maden topla en güzeli bol bol para kazanırsın[signature][hline]Orc Shaman Wolfsore NE Hunter Hatce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: yevaud, 11 Ekim 2005 05:54 tarihinde demiş ki: ama 60dan sonra muhakkak restoya asılman gerekir sebeb? pvpde fullresto gitmek gereksiz bence. 21 verir alırsın nature swiftnessını babalar gibi atarsın instant healini , sonra dagıt [Bu mesaj deadea tarafından 11 Ekim 2005 16:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 istedigin meslekleri bırakıp yenisini alırsın. ama secondaryler bırakılmıyor(first aid,fishing gibi..). skill penceresinde; mesela mining aldın, onun yanında bir unlearn yazar tıklarsan onu bırakabiliyorsun. bence meslegi shamana savasta yardımcı olması icin deilde iyi para getirmesi icin al. paraya ihtiyac duyacaksın sonucta. gerci o yazdıgın mesleklerde iyi para getirir.ayrıca engineer cok ise de yarar. talent konusunda da bence level 60 oldugunda da 0/30/21 ol. en iyisi bu bence. shamanın melee gucunu kullan demek istedigim. tabi elemental+ nature swiftness da yapabilirsin ama ona mana dayanmaz. bu yuzden enchancement+resto en iyisi. en az elemental kadar damage yaparsın ustunede manan kalır heal icin . gene artarsa shock yaparsın. gidecegin stats.larda sectigin talent a gore deisir. eger elemental secersen sta+int git. ama enhancement secersen sta+agi git critical vurmak icin ve critical vurmaya ekleyen itemlar topla. tabi hem elemental hem enhancement secersen gene sta+inht git. ama bence restorationu nature swiftness a kadar al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kcayk Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 engineering i aldım ench i nerden alcam bide bu meslek ne oluo temelde ne yapılıo first aid de var bunun yannıa ne alim meslek olarak ? bide oyunda origrammer şehrine kesinlikle giremiorum hareket bile edemiorum bunun adı lag degil di sanırım neyden dolayı böyle olur ram alsam düzelir mi 256 ram la oynuorum oyunda ki latench durmunu nasıl gorurum veya fraps ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 bende 1024 ram var orgrimmarda acarsam genede takılma oluyor. bence ram kesin sart. alana kadar da ayarlarını dusur. ama ram kesin sart. meslekler ile ilgilide questler icin aynı sitelere bakabilirsin.ben hatırlayamıyorum nerden ogreniliyor enc. edit: lag durumunu asagıda dikey ufak bir bar var (yesil/sarı/kırmızı oluyor duruma gore) ordan ogrenirsin. enc ise silahları para karsılıgı buyulersin. iyi para getirir ama sermaye ister biraz. [Bu mesaj barbu tarafından 11 Ekim 2005 22:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kcayk Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ya bu arada talent leri sıfırlıyamadım arkadaş shaman trainer i na git o 1 gold karşılıgı sıfırlıor dedi ama shaman tranier in da öyle bi seçenek yokki bu arada ben razor hill deki shaman trainer a gittim ondan dolayı degildir sanırım değilmi ? arkadaşlar kusruma bakmayın yeniyim ve gerçekten çok araştırıorum öğrenmeye çabalıorum umarım sizleri gerçekten bıktırmamışımdır kalın sağlıcakla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Her shaman trainer 0 lıyor ama bi dur bakalım daha bişey olmaz şimdiden 0 larsan bi dahaline 5 gold olucak sonra 10 öle katlanarak gidicek.[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Dunemaul Level 4* Troll Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 herkes soruları cvplamıs sadece bişiyi eksik yazmıslar onu tmmliiim dedim windfury kısaca wf shamanın hayatıdır her şeyidir o ark ın werdii ornek de 700 700 450 tek wurusta harbiden yapılır bu da 2000 damage demektir ama bunu yapma sansın biras dusuk cunku bu wurusların hepsi crit ama yine % 20 sansla 1000 damage wurabilirsin kendine heal atmaya calısan prieste wuruun zaman ozellikle cok zevkli oluo meslege gelince ench + eng alırsan batarsın cunku eng için madeni satın alman gerekecek bu da batmak demek ben ench + tailor aldıım halde battım ench tek basına adamı batırma yeteneegine sahip bi meslek ama tabii skill in artınca o zaman ii para getirir bence eng alıcaksan yanına mining alabilirsin ii olur ench nereden oreenio ya gelince org da thralls chamber war (org da ki shaman trainerlerin olduu yer) ordan drag (meslek trainerlerinin olduu uzun koridor) a girdiinde sagdaki ilk dukkan :D talent işi içinse melee shaman yaparsın 60 a kadar yada elemental shaman ama 60 da mecburi resto donusu yaparsın cunku instancelere baska turlu giremen ama tabii ben warlord olacam onun epic setini giyecem diosan o baska ama isim serverda maggod (tam hatırlamıom boole bişi di işte adı ) die bi adam olunca warlord felan olamıon :D[signature][hline]Your blood is my water Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 valla ben baya sık bir bicimde crit vuruyorum. % 22 den fazla crit sansı vardı yanlıs hatırlamıyorsam. eger wind furry cıkarsa asagı yukarı %70 crit oluyor.(sanslıyım) ama bazende ne wind furry ne crit vuruyom. o zaman kotu iste:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kcayk Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: Bloodthirst, 12 Ekim 2005 14:01 tarihinde demiş ki: herkes soruları cvplamıs sadece bişiyi eksik yazmıslar onu tmmliiim dedim windfury kısaca wf shamanın hayatıdır her şeyidir o ark ın werdii ornek de 700 700 450 tek wurusta harbiden yapılır bu da 2000 damage demektir ama bunu yapma sansın biras dusuk cunku bu wurusların hepsi crit ama yine % 20 sansla 1000 damage wurabilirsin kendine heal atmaya calısan prieste wuruun zaman ozellikle cok zevkli oluo meslege gelince ench + eng alırsan batarsın cunku eng için madeni satın alman gerekecek bu da batmak demek ben ench + tailor aldıım halde battım ench tek basına adamı batırma yeteneegine sahip bi meslek ama tabii skill in artınca o zaman ii para getirir bence eng alıcaksan yanına mining alabilirsin ii olur ench nereden oreenio ya gelince org da thralls chamber war (org da ki shaman trainerlerin olduu yer) ordan drag (meslek trainerlerinin olduu uzun koridor) a girdiinde sagdaki ilk dukkan :D talent işi içinse melee shaman yaparsın 60 a kadar yada elemental shaman ama 60 da mecburi resto donusu yaparsın cunku instancelere baska turlu giremen ama tabii ben warlord olacam onun epic setini giyecem diosan o baska ama isim serverda maggod (tam hatırlamıom boole bişi di işte adı ) die bi adam olunca warlord felan olamıon :D çok teşekkür ederim dostum eng ve minnig i alıcam ozman eng i aldım minning i bulamadım o traneer nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saru Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 oyuna baslarken enchanting alma bence.. level 40 tan 50 dden sonra kas ah den al1p reagentlari çok ugrastirmazmi baslarsa sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar