Loserandlost Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 bana bilgisayarı bir mixer gibi kullanabileceğim program lazım. söz gelimi bilgisayara giren bir mikrofona echo reverb verebilmek ve bu sesi kolonlardan çıkarabilmek gibi.. bilen varsa bi yardım etsin rica ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 fazlasıyla detaylı bi program var reason adında. biraz karışık ama işini görür. hatta fazlasıyla işini görür. yalnız bir sorunu var: her türlü eklentisini yüklemeye kalktığında 1,5 gb boyuta ulaşıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 reason bu işin en iyisi. ama dediğin gibi biraz devasa boyutları var. wavelab, sound forge, cool edit gibi programlar da işini görebilir.[hline]Her hakkı mahfuzdur. © 1970-2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ATOMKARINCA Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 mix vibes www.mixvibes.com[hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll llllllllll SeXeN6 UO Shard Project llllllllll .ıl SEXEN6.Net lı...ıl E-Mail lı...ıl ICQ lı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar