Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Epica Albüm Kayit Videolari

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Su an nirvanaya ermis durumdayim, bir arkadasim nerden bulduysa bulmus ve Epica'nin albüm kayit sirasinda cekilen full videosunu bulmus, We Will Take You With Us'in full cekimleri var, böyle o arada konusan kadinlari, Simone'nin manyak söyleyis anlarini, Brutal giren amcami falan her seyi izliyosunuz arada geyikler falan dönüyor ya, tüylerim diken diken oldu öyle izleyince :)

Bi sorun var, 420 mb.
Benim uploadim max 150 aliyor. 2 arkadas daha ayarlayip buraya koyucam, ama onun icin önce bana acilen bir video bölme programi söylemeniz ve nasil yapicagimi anlatmaniz lazim : ) 150 150 120 seklinde bölücem iste dosyayi.

Kacirmanizi istemem yani süper bisey : )[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Mesaj tarihi:
Epica'yı güzeller güzeli vokalistler Simone Simons'ın Kamelot klibindeki performansıyla keşfetmiştim. Albümleri de fena değil ama Quentus (kesin yanlış yazdım) şarkısı enfes, kesin dinlenmeli![signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış;
Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi...
Mesaj tarihi:
en sewdigim gruplardandır.
onu upload et dile benden ne dilersen =)
ama nasıl bolucegini bilmiyorum sanki bi ara konusulmustu ama hatırlamıorum :/[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim

Mesaj tarihi:
Follow your common sense you cannot hide yourself behind a fairytail forever and ever.Only by revealing the whole truth can we disclose
the soul of this bulwark forever and ever
CRY FOR THE mooooooonnn ulan[signature][hline]AthleT, 25 Eylül 2005 17:55 tarihinde demiş ki:

Sisteme laf söylemek istemiyorum. Sadece kafam girsin o kadar.
Mesaj tarihi:
İsteriz, isteriz oley.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Mesaj tarihi:
Linkte sorun vardi, düzelttim.
Eger sorun yasarsaniz söyleyin buradan[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Emilo, Gnome Warrior

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 12 Ekim 2005 16:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Cekiyorum bakalım.
2048 ile saniyede 2kbs ile çekiyorum, arada 1'e falan düşüyor =P
olsun değer buna..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Mesaj tarihi:
Oha yine milyon kisi cullaninca bi garip olmus upload sitem, admin bu sefer de yakalarsa bu sebeplerle kullandigimi T diskimi, beni okuldan banlarlar heralde ahah[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Emilo, Gnome Warrior
Mesaj tarihi:
Eeee gerisi nerde ?[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
  • Yeni Oluştur...