adonis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Benim Brezilyalı bi arkadaş baya baya türkçe konuşmayı öğrenmişti :) ilk tanıştığımızda "baba , çek beni" bunları rahatlıkla söylüyordu. sonradan bende öğrettim bişeler hehe. Nie uğraştın derseniz bayandı :P
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 bizim de laly var ispanyol öretcez onlara türkce :D bu arada sanırım pardon ispanyolcadan gelme onlar kullanıp duruo pardon pardon :P[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher We <3 K2 Network
pfff Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 sanmam ya adama baksana zaten GEL LWL felan ne öLe bence değildir !!!
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 bobert in gerçek sahibi benim msnd en arkadaşım olur şuan için kendisi askerde bobert ide başka birine sattı[signature][hline]ConYTurK, 12 Ekim 2005 19:19 tarihinde demiş ki: şu oyunu oynayıp bide mantıkmı arıyosun büyü bu!alalhım ya o zmn mage nası uzaktan büyü yapıp arcer nası elindeki oku ateşliyo bi anda çakmakmı taşıyo yanında.hele poison ok atmadan önce oku akrepin kıçınamı sürüyo :D
RuneLaFey Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: Metakuso, 12 Ekim 2005 22:36 tarihinde demiş ki: türk olmayan adam nasıl "ı" yazıyo cok basit iki yontem var alt+0253 ayni anda bas bakalim ne cikacak karsina . Benim kizarkadasim yabanci ve makinasina türkce dil destegini de yüklettim takir takir ç ğ ş vs. kullaniyor[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence
Öne çıkan mesajlar