YuCeHAN Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 KO hastalarına selamlar, ben bu foruma daha yeni üye oldum.sizlere bir sorum olacak.premium service den üye olmak istiyorum ama ben hiçbirşey anlamadım.diğer konularda ayrıntılı bilgiler verilmiş.bana bu konuda da ayrıntılı bilgi verebilecek arkadaşa şimdiden teşekkürlerimi sunarım. herkese iyi oyunlar bol levellar........
w00t Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Hoş geldin search ten bisuru bilgiye ulasabilirsin eger daha farklı bi sorun olursa yardımcı olalım ;)[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 arama button u çok yetersiz abi...[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher We <3 K2 Network
YuCeHAN Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 sizin dediğiniz gibi arama dan baktım.fakat benim istediğim gibi bir açıklama yazmıyor.hani şu paybal üstünden üye olunuyor ya.onu diyorum detaylı anlatacak kimse yok mu yani.son zamanlarda üye olan birisi varsa nolur anlatsın allah rızası için.
Joey Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 paypal.com a üye olman gerek paypal a üye olabilmek için kredi kartın olması gerek üye olduğunda senden 1 dolar alıcam bu 1 seferlik bi daha paypal a para vermiceksin sonra ordaki kullanıcı adını ve şifreni üyelik alırken paypal bölümüne yazıcaksın Next Next Next Accept fln de alırsın :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 87xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok.
Öne çıkan mesajlar