sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 evet full japonca oyun, bugün 2 saat civarı oynadım. ve her zamanki gibi bi önceki versiyona göre çalım atmak, topla ilerlemek çok daha zor, oyuncular daha ağır hareket ediyorlar. çok güzel çoook. git gide simülasyona benziyo[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 takımlar falan kim var yazsaydın ya ona göre yarın alırım kadıdan. misal gs,fb?[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing [Bu mesaj December_Flower tarafından 04 Ağustos 2005 02:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 gs var bi tek galiba çok dikkatli bakmadım.[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 oyununn akısı yavaslamamıssa ıyıdır ya neyse ıngılızce patch cıksında alalım[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 nereden buldun sabo acilen almam lazım :)[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ben almadım zaten ps2'm yok, kadıköydeki ps2 cafelerde oynadım[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 emule den ındırıyorum caponcasını bitince bakıcaz artık :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 dun oynadım 6 7 mac yaptım sabo nun da dedigi gibi artık iyice gercekci olmus topu alısları pas ları aralara girisleri filan artık sınıra dayanır gibi olmus aynı zamanda topa vuruslar cok guzel olmus gercekci olmus hele adriano nasıl vuruyor anlatamam kuzenimde 2 3 tane gol yedim uzaktan oyle eheh ama sanki oyun kurmak ve adamları gecmek zorlaşmış ve we9 super :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 laa screenşot falan isterük allah allah... pek bir heyecanlandım tvden resim çekin koyun buraya :D[signature][hline]Love is all around. Wallaha billiha inanmıyan Atatürk Havalimanına baksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Kaleye direk firikikler aşırı kolaylaşmış. 4 tane attım 2 direk 2 gol. Çalım atmak kısmen kolaylaşmış. Artık R2 ye basıp topun üstüne basıp kenara çekme hareketini basmadan ani çekişlerde de yapıyor. Kötü olmuş. Şut sistemi bana değişik geldi. Hem çabuklaşmış hem de alakasız şutlarda topu dikiyor. Yukarda yazıldığı gibi oyun kurmak daha zor. Paslar defansa çok fazla çarpıyor. İkili mücadeler süper, efsane karamboller oluyor. Grafikler daha hatta çok daha gerçekçi. Daha 5-6 maç yapabildim oynadıkça burada konuşuruz. Sonuç olarak ***** veriyor ellerine sağlık Konami diyoruz.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 gavur yapıyo kardeşim..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: Artık R2 ye basıp topun üstüne basıp kenara çekme hareketini basmadan ani çekişlerde de yapıyor. Kötü olmuş. Rezalet?? En çok kullandığım harekette özelliğine yitirdi artık :([signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 oyunu bgn aldım oynadım çok süper..oynanabilirlik zor ama çok eglenceli..rekabet son seviyede..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ingilizcesi ne zaman gelir?_ japonca kasmayı sevmiyorumda :)[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 çıktı ingilizce patchlisi anında ertesi günü[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ingilizcesi çıktımmı hmn alalım ya japonca olmuyo.. oyunda hangi oyuncuyla gittigini bile anlamıyosun..kötü oluyo öle..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Oynadıkça oyundan soğuyorum. AI her zamankinden daha salak geliyor, oyuncular belirli kafa toplarında kümeleşiyorlar orta sahanın göbeğinde, en kolay gidecek paslar bile alakasız yerlere gidebiliyor, hem de çoğunlukla, kornerlere alışamadım. Başka oynayan yok mu?[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ortaları basılı tutarak yapın mesela havan ıstıyosan ilkini basılı tut kafalık istiyosan 1 kere bas sonrakini basılı tut bana daha isabetli gidiyor gibi geldi ortalar oyle yokswa diger turlu oynanmıyor :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 yarın müsait olursam gidim alayım. winning in yenileri çıktığında hepsi için kötü vesaire bir önceki daha güzel demiştik. daha sonrada yok lan bu da iyiymiş diyoruz hep. bu da öyle olabilir :)[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 bide hangi futbolcu olursa olsun onü boşsa muhteşem vuruyorlar uzaktan cok gol oluyor ama daha 8 deki gibi ortasahadan atamadım ona yanıyorum :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ingilizcesi çıktı[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ingilizcesi çıktı türk ligi bile çıktı.. dün kadıköyde cd lere bakarken gördüm.. ama mutlaka bi kıllık war daha oyun yeni çıktı nerdeyse bi anda turk ligi de mi çıktı..ilginç..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 İngilizcesini alıp oynayan biri nereden aldığını belirtebilir mi? Yarın öğleden sonra İstanbul'da Kadıköy'de iskelelerin orda olucam, satın almak istiyorum ama genelde Winning 9 diye alakasız şeyler satıyolar. Kazık yemiyelim 3. kez :)[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 yazıcıoglunun her hangi bi dukkanından almanı tavsiye ederim hem kazık yemessin hemde bi problem olursa aldıgın yer belli..:)[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Yazıcıoğlu nerde diye bir soru sorsam peki... :)[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar