Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Winning 9 çıktı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet full japonca oyun, bugün 2 saat civarı oynadım. ve her zamanki gibi bi önceki versiyona göre çalım atmak, topla ilerlemek çok daha zor, oyuncular daha ağır hareket ediyorlar.

çok güzel çoook. git gide simülasyona benziyo[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Mesaj tarihi:
takımlar falan kim var yazsaydın ya ona göre yarın alırım kadıdan.
misal gs,fb?[signature][hline]Green is the colour of my death
as in winter-guise I swoop towards the ground
Green is the landscape of my sorrowfilled passing

[Bu mesaj December_Flower tarafından 04 Ağustos 2005 02:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
dun oynadım 6 7 mac yaptım

sabo nun da dedigi gibi artık iyice gercekci olmus

topu alısları pas ları aralara girisleri filan artık sınıra dayanır gibi olmus aynı zamanda topa vuruslar cok guzel olmus gercekci olmus hele adriano nasıl vuruyor anlatamam kuzenimde 2 3 tane gol yedim uzaktan oyle eheh
ama sanki oyun kurmak ve adamları gecmek zorlaşmış
ve we9 super :)[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
laa screenşot falan isterük allah allah...
pek bir heyecanlandım tvden resim çekin koyun buraya :D[signature][hline]Love is all around.
Wallaha billiha inanmıyan Atatürk Havalimanına baksın.
Mesaj tarihi:
Kaleye direk firikikler aşırı kolaylaşmış. 4 tane attım 2 direk 2 gol.
Çalım atmak kısmen kolaylaşmış. Artık R2 ye basıp topun üstüne basıp kenara çekme hareketini basmadan ani çekişlerde de yapıyor. Kötü olmuş.
Şut sistemi bana değişik geldi. Hem çabuklaşmış hem de alakasız şutlarda topu dikiyor.
Yukarda yazıldığı gibi oyun kurmak daha zor. Paslar defansa çok fazla çarpıyor.
İkili mücadeler süper, efsane karamboller oluyor.
Grafikler daha hatta çok daha gerçekçi.
Daha 5-6 maç yapabildim oynadıkça burada konuşuruz. Sonuç olarak ***** veriyor ellerine sağlık Konami diyoruz.[signature][hline]rtc
Mesaj tarihi:
said:
Artık R2 ye basıp topun üstüne basıp kenara çekme hareketini basmadan ani çekişlerde de yapıyor. Kötü olmuş.

Rezalet?? En çok kullandığım harekette özelliğine yitirdi artık :([signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Mesaj tarihi:
oyunu bgn aldım oynadım çok süper..oynanabilirlik zor ama çok eglenceli..rekabet son seviyede..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
ingilizcesi çıktımmı hmn alalım ya japonca olmuyo.. oyunda hangi oyuncuyla gittigini bile anlamıyosun..kötü oluyo öle..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
Mesaj tarihi:
Oynadıkça oyundan soğuyorum. AI her zamankinden daha salak geliyor, oyuncular belirli kafa toplarında kümeleşiyorlar orta sahanın göbeğinde, en kolay gidecek paslar bile alakasız yerlere gidebiliyor, hem de çoğunlukla, kornerlere alışamadım.

Başka oynayan yok mu?[signature][hline]rtc
Mesaj tarihi:
ortaları basılı tutarak yapın mesela havan ıstıyosan ilkini basılı tut kafalık istiyosan 1 kere bas sonrakini basılı tut

bana daha isabetli gidiyor gibi geldi ortalar oyle yokswa diger turlu oynanmıyor :)[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
yarın müsait olursam gidim alayım.

winning in yenileri çıktığında hepsi için kötü vesaire bir önceki daha güzel demiştik. daha sonrada yok lan bu da iyiymiş diyoruz hep. bu da öyle olabilir :)[signature][hline]Deli333
Mesaj tarihi:
bide hangi futbolcu olursa olsun onü boşsa muhteşem vuruyorlar uzaktan cok gol oluyor

ama daha 8 deki gibi ortasahadan atamadım ona yanıyorum :)[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
ingilizcesi çıktı türk ligi bile çıktı.. dün kadıköyde cd lere bakarken gördüm.. ama mutlaka bi kıllık war daha oyun yeni çıktı nerdeyse bi anda turk ligi de mi çıktı..ilginç..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
Mesaj tarihi:
İngilizcesini alıp oynayan biri nereden aldığını belirtebilir mi?
Yarın öğleden sonra İstanbul'da Kadıköy'de iskelelerin orda olucam, satın almak istiyorum ama genelde Winning 9 diye alakasız şeyler satıyolar. Kazık yemiyelim 3. kez :)[signature][hline]rtc
Mesaj tarihi:
yazıcıoglunun her hangi bi dukkanından almanı tavsiye ederim hem kazık yemessin hemde bi problem olursa aldıgın yer belli..:)[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
  • Yeni Oluştur...