Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Winning 9 çıktı

sabonis

Öne çıkan mesajlar

evet full japonca oyun, bugün 2 saat civarı oynadım. ve her zamanki gibi bi önceki versiyona göre çalım atmak, topla ilerlemek çok daha zor, oyuncular daha ağır hareket ediyorlar.

çok güzel çoook. git gide simülasyona benziyo[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Sosyal ağlarda paylaş

takımlar falan kim var yazsaydın ya ona göre yarın alırım kadıdan.
misal gs,fb?[signature][hline]Green is the colour of my death
as in winter-guise I swoop towards the ground
Green is the landscape of my sorrowfilled passing

[Bu mesaj December_Flower tarafından 04 Ağustos 2005 02:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

dun oynadım 6 7 mac yaptım

sabo nun da dedigi gibi artık iyice gercekci olmus

topu alısları pas ları aralara girisleri filan artık sınıra dayanır gibi olmus aynı zamanda topa vuruslar cok guzel olmus gercekci olmus hele adriano nasıl vuruyor anlatamam kuzenimde 2 3 tane gol yedim uzaktan oyle eheh
ama sanki oyun kurmak ve adamları gecmek zorlaşmış
ve we9 super :)[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

Kaleye direk firikikler aşırı kolaylaşmış. 4 tane attım 2 direk 2 gol.
Çalım atmak kısmen kolaylaşmış. Artık R2 ye basıp topun üstüne basıp kenara çekme hareketini basmadan ani çekişlerde de yapıyor. Kötü olmuş.
Şut sistemi bana değişik geldi. Hem çabuklaşmış hem de alakasız şutlarda topu dikiyor.
Yukarda yazıldığı gibi oyun kurmak daha zor. Paslar defansa çok fazla çarpıyor.
İkili mücadeler süper, efsane karamboller oluyor.
Grafikler daha hatta çok daha gerçekçi.
Daha 5-6 maç yapabildim oynadıkça burada konuşuruz. Sonuç olarak ***** veriyor ellerine sağlık Konami diyoruz.[signature][hline]rtc
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Artık R2 ye basıp topun üstüne basıp kenara çekme hareketini basmadan ani çekişlerde de yapıyor. Kötü olmuş.

Rezalet?? En çok kullandığım harekette özelliğine yitirdi artık :([signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Sosyal ağlarda paylaş

ingilizcesi çıktı türk ligi bile çıktı.. dün kadıköyde cd lere bakarken gördüm.. ama mutlaka bi kıllık war daha oyun yeni çıktı nerdeyse bi anda turk ligi de mi çıktı..ilginç..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...