pckopat Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Ya Ben Giriş Yapıorum Ama "The Account is currently in use" Dior ok Diorum yine Aynı Şeyi Dior. Ne kadar ok desemde Aynı Şey dewamLı Karşıma Çıkıor. BiLgisioLan var mı ?[signature][hline]Nation : ELmoarD Nick : pCBuyucu LwL : 5x CLan : iNFaZCILaR Race : Paper Mage Np : Nah Points (0 Yani) Server : Cyhper SLogan : aLayına iSyan öLümüne Mokoko : o)
KazemAnk Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 charın askıda kalmıs beklemen lazım düzelir en kısa zamanda..[signature][hline]Server: Diez Character: Paladin Level: 61 Np: 28xxx cLan: EsCaPe
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 server düştüğü sırada charla oyundaysan char asılı kalır benimki gibi xD onu beklicen artık geçmesi için cypher a girdim bende grade 2 olmuşz :P[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher
pckopat Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Evet Açık Bırakmıştım Dünden ondan oLsa Gerek :D inş. DüzeLir die Umut ediorum...[signature][hline]Nation : ELmoarD Nick : pCBuyucu LwL : 5x CLan : iNFaZCILaR Race : Paper Mage Np : Nah Points (0 Yani) Server : Cyhper SLogan : aLayına iSyan öLümüne Mokoko : o)
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 eskiden takılı kalıodu ya failed veriodu her girmeye çalıştığında onla aynı hata bunun sadece ismi deişik[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher We <3 K2 Network
pckopat Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 iÇim Biras RahatLadı. RahatLatıcı KonuşmaLar ...[signature][hline]Nation : ELmoarD Nick : pCBuyucu LwL : 5x CLan : iNFaZCILaR Race : Paper Mage Np : Nah Points (0 Yani) Server : Cyhper SLogan : aLayına iSyan öLümüne Mokoko : o)
Öne çıkan mesajlar