Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En güzel bulduğum kız fotoğrafı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bence yüz altları kötü ama fotoğraf çalışması güzel.

@thug_life azdı.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
[Bu mesaj Mayhem tarafından 13 Ekim 2005 01:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
daverc, 13 Ekim 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Elleri cok buyuk, kafa ve bacaklarin vucuda orantisi yok, makyaj kotu, rezalet felaket. :)
tabe bilion kıs sana bakmaz o yuzden bole dion demi :D:D:D[signature][hline]...We Be Burnin...
Mesaj tarihi:
said:
Mayhem, 13 Ekim 2005 01:00 tarihinde demiş ki:
Bence yüz altları kötü ama fotoğraf çalışması güzel.

+1903[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz.
Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz.

Gülü susuz,seni aşksız bırakmam...
Mesaj tarihi:
ya bana çok hoş gelmişti , bilmiyorum , çoraplar.çizmesi vs. iyi yani..[signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol ..
Mesaj tarihi:
Ya gerçekten susuyorum susuyorum sonra dayanamıyorum.
Anlamıyorum yani cımbızla kaş soykırımı yaratıp 0,00001mm'lik kaşlarla suratı ifadeden yoksunlaştırarak, mezardan çıkmış gibi bembeyaz ötesi bir makyajı bastırarak, üstüne de aykırıyım ben ulan diye bağıran alakasız marjinal kıyafetler eldivenler giyinen bir insan neden beğenilir? Yani şu resimlere bir bakın hepsi birbirinin aynısı herkes piyasa kızlara diyor birbirlerinin aynısı diye de bu resimlerdekiler resmen aynı kaş aynı göz aynı makyaj aynı surattaki "ecel-gel-beni-al, senle-olurum-canın-yanar, hayat-sıktı-uyuşturucu-var-mı" ifadesi. O kadar makyaj vs.nin altında güzellik de yok ki yani. Anlayamıyorum cidden.[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space
Mesaj tarihi:
Yok beybinin fotokritikteki bir fotoğraf calısmasıydı o.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Mesaj tarihi:
ehiehi.
ben dünyanin en güzel karisiyemmmm
güzellik göreceli bir kavramdir ve
ben de begenmedim fotoyu .
üstelik o sensen eger , yaptigin hareket yüzünden daha da bi begenmedim. itici geldi nedense.
megaloman insanlari sevmem de.[signature][hline]lylide..
Mesaj tarihi:
dikkat!!en güzel bulduğum kız FOTOĞRAFI !!kız değil..[signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol ..
Mesaj tarihi:
said:
beybin, 13 Ekim 2005 01:15 tarihinde demiş ki:
dikkat!!en güzel bulduğum kız FOTOĞRAFI !!kız değil..

ya ben orasını anladım da beybin yine de kızın biraz daha belirgin olması gerekiyodu yani. gölgeler içinde ne olduğu belli olmuyo. hatta kız değil erkek bile olabilir yani o karanlığın içindeki :)
Ama fotograf calısması güzel. Bazı kısımları ortaya cıkarılmış kızın hoş olmuş ama daha iyisi bulunur =)[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama |
.. dark forter // god forgives... i do not! ..
Mesaj tarihi:
fotoğraf hakkında yorum yaınız?deneyiniz?görsel sanatlara açmam gerekiyordu sanırım.kusura bakmayın ya:([signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol ..
Mesaj tarihi:
said:
beybin, 13 Ekim 2005 01:15 tarihinde demiş ki:
dikkat!!en güzel bulduğum kız FOTOĞRAFI !!kız değil..

politik bi başlık olmuş eğer milletten onay alırsa evet bu benim dicekti eğer onay almasaydı şekil a yok ben sadece en güzel bulduğum kız fotosu hede hödö diyecekti ve öyle de yaptı zaten çok zekice nereye istersen çekebiliosun ;)[signature][hline]I am the best f.ck the rest
  • Yeni Oluştur...