Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Bence yüz altları kötü ama fotoğraf çalışması güzel. @thug_life azdı.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] [Bu mesaj Mayhem tarafından 13 Ekim 2005 01:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: daverc, 13 Ekim 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Elleri cok buyuk, kafa ve bacaklarin vucuda orantisi yok, makyaj kotu, rezalet felaket. :) tabe bilion kıs sana bakmaz o yuzden bole dion demi :D:D:D[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 @mayhem:hepsi iğrençç[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 neyi guzel bence basit bi resim[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: Mayhem, 13 Ekim 2005 01:00 tarihinde demiş ki: Bence yüz altları kötü ama fotoğraf çalışması güzel. +1903[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Gülü susuz,seni aşksız bırakmam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Zep e katiliyorum, Lucifel o kiz mumkunse bakmasin bana zaten heh :)[signature][hline]Sevinmek için sevmedik. - İzmir/Karşıyaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ya bana çok hoş gelmişti , bilmiyorum , çoraplar.çizmesi vs. iyi yani..[signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 foto nerye gitti ya yanlış anlancak bişey yoq ki bakıyoduk masum masum[signature][hline]2pac erkek adam renkli takım tutmaz . . . www.edepom.com * www.temizmutfak.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Ya gerçekten susuyorum susuyorum sonra dayanamıyorum. Anlamıyorum yani cımbızla kaş soykırımı yaratıp 0,00001mm'lik kaşlarla suratı ifadeden yoksunlaştırarak, mezardan çıkmış gibi bembeyaz ötesi bir makyajı bastırarak, üstüne de aykırıyım ben ulan diye bağıran alakasız marjinal kıyafetler eldivenler giyinen bir insan neden beğenilir? Yani şu resimlere bir bakın hepsi birbirinin aynısı herkes piyasa kızlara diyor birbirlerinin aynısı diye de bu resimlerdekiler resmen aynı kaş aynı göz aynı makyaj aynı surattaki "ecel-gel-beni-al, senle-olurum-canın-yanar, hayat-sıktı-uyuşturucu-var-mı" ifadesi. O kadar makyaj vs.nin altında güzellik de yok ki yani. Anlayamıyorum cidden.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 kesin beybinin vampirefreaks da hesabı vardır[signature][hline]I am the best f.ck the rest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Yok beybinin fotokritikteki bir fotoğraf calısmasıydı o.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ehiehi. ben dünyanin en güzel karisiyemmmm güzellik göreceli bir kavramdir ve ben de begenmedim fotoyu . üstelik o sensen eger , yaptigin hareket yüzünden daha da bi begenmedim. itici geldi nedense. megaloman insanlari sevmem de.[signature][hline]lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 "En güzel bulduğum kız fotografı" başlığından nasıl kendi fotografını koydugu anlamını çıkarıyosunuz ya :-) çalışma güzelmiş de kız pek görünmüyodu fotoda.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 begenmedım acıkcası yurdumuzda kat kat daha guzeller var[signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 toggie neden suratının pek fazla görünmediğini düşündün mü hiç ayrıca vanille ye katılıorum[signature][hline]I am the best f.ck the rest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 dikkat!!en güzel bulduğum kız FOTOĞRAFI !!kız değil..[signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Çirkin olduğu için mi :-)[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 hehhe yorum yok artık o kız kimse o alınsın biz yorum yapmıoruz :)[signature][hline]I am the best f.ck the rest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: beybin, 13 Ekim 2005 01:15 tarihinde demiş ki: dikkat!!en güzel bulduğum kız FOTOĞRAFI !!kız değil.. ya ben orasını anladım da beybin yine de kızın biraz daha belirgin olması gerekiyodu yani. gölgeler içinde ne olduğu belli olmuyo. hatta kız değil erkek bile olabilir yani o karanlığın içindeki :) Ama fotograf calısması güzel. Bazı kısımları ortaya cıkarılmış kızın hoş olmuş ama daha iyisi bulunur =)[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 fotoğraf hakkında yorum yaınız?deneyiniz?görsel sanatlara açmam gerekiyordu sanırım.kusura bakmayın ya:([signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Bence fotoğraf da pek başarılı değil ki. Klasik gotikiz takılırız ayağında pek bir şey katmıyor aynı tarzda yüzlerce fotoğraf var. Vasatın üstü diyebiliriz.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Açılmışı var? edit: hatta, tartışılmış ve mesaj silinmişi bile diyebiliriz.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test [Bu mesaj GE-TA tarafından 13 Ekim 2005 01:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: beybin, 13 Ekim 2005 01:15 tarihinde demiş ki: dikkat!!en güzel bulduğum kız FOTOĞRAFI !!kız değil.. politik bi başlık olmuş eğer milletten onay alırsa evet bu benim dicekti eğer onay almasaydı şekil a yok ben sadece en güzel bulduğum kız fotosu hede hödö diyecekti ve öyle de yaptı zaten çok zekice nereye istersen çekebiliosun ;)[signature][hline]I am the best f.ck the rest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Oha saçmaladın[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 saat 1.30 paranoyak oldum şimdide :)[signature][hline]I am the best f.ck the rest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar