Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En güzel bulduğum kız fotoğrafı

beybin

Öne çıkan mesajlar

Bence yüz altları kötü ama fotoğraf çalışması güzel.

@thug_life azdı.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
[Bu mesaj Mayhem tarafından 13 Ekim 2005 01:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya gerçekten susuyorum susuyorum sonra dayanamıyorum.
Anlamıyorum yani cımbızla kaş soykırımı yaratıp 0,00001mm'lik kaşlarla suratı ifadeden yoksunlaştırarak, mezardan çıkmış gibi bembeyaz ötesi bir makyajı bastırarak, üstüne de aykırıyım ben ulan diye bağıran alakasız marjinal kıyafetler eldivenler giyinen bir insan neden beğenilir? Yani şu resimlere bir bakın hepsi birbirinin aynısı herkes piyasa kızlara diyor birbirlerinin aynısı diye de bu resimlerdekiler resmen aynı kaş aynı göz aynı makyaj aynı surattaki "ecel-gel-beni-al, senle-olurum-canın-yanar, hayat-sıktı-uyuşturucu-var-mı" ifadesi. O kadar makyaj vs.nin altında güzellik de yok ki yani. Anlayamıyorum cidden.[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space
Sosyal ağlarda paylaş

Yok beybinin fotokritikteki bir fotoğraf calısmasıydı o.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
beybin, 13 Ekim 2005 01:15 tarihinde demiş ki:
dikkat!!en güzel bulduğum kız FOTOĞRAFI !!kız değil..

ya ben orasını anladım da beybin yine de kızın biraz daha belirgin olması gerekiyodu yani. gölgeler içinde ne olduğu belli olmuyo. hatta kız değil erkek bile olabilir yani o karanlığın içindeki :)
Ama fotograf calısması güzel. Bazı kısımları ortaya cıkarılmış kızın hoş olmuş ama daha iyisi bulunur =)[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama |
.. dark forter // god forgives... i do not! ..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
beybin, 13 Ekim 2005 01:15 tarihinde demiş ki:
dikkat!!en güzel bulduğum kız FOTOĞRAFI !!kız değil..

politik bi başlık olmuş eğer milletten onay alırsa evet bu benim dicekti eğer onay almasaydı şekil a yok ben sadece en güzel bulduğum kız fotosu hede hödö diyecekti ve öyle de yaptı zaten çok zekice nereye istersen çekebiliosun ;)[signature][hline]I am the best f.ck the rest
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...