Abus Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Özellikler AMD 1 GHZ işlemci 512 MB RAM ASUS Anakart 64 MB Geforce 2 MX 120 GB Seagate HDD 7200 RPM Sound Blaster Live Value 17" Phlips CRT Monitor Flat Screen LG CDROM istediğim fiyat 350$[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 off param olsa alırdım iyi makine ve makul fiyat :([signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Hiç mi paran yok? yani peşin + 2. peşin diye düşündüm bir an... [signature][hline]Love is Divine [Bu mesaj Abus tarafından 30 Eylül 2005 15:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Peşin peşin halledicen yani. solemeden edemedim :) Peşin + 2 taksit demek istedin heralde.[signature][hline]Nick : CrystaL----------- Syra LvL : 60 --------------- 60 Irk : Tauren --------- Undead Class : Shaman -------- Rogue Guild : Hajnal ---------- Legendary Soul Burning legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 anlamadım mesajını...?[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Alan yok mu yaw? :([signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 parçaları tek tek satmayı düşünürsen ve ramin ddr sa düşünebilirim...[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Peşin + 2. peşin diye birsey yok onu demek istiyorum. pesin + 2. pesin demek hepsi pesin dir.[signature][hline]Nick : CrystaL----------- Syra LvL : 60 --------------- 60 Irk : Tauren --------- Undead Class : Shaman -------- Rogue Guild : Hajnal ---------- Legendary Soul ---------------Burning legion--------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 sadece monitörü kaça satarsın ?[signature][hline]Düşünüyorum , öyleyse varım.. With a Kiss , I Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar