Tcpip Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 1992 doğumlu çok genç bir kardeşimiz daha 12 yaşında katıldığı web tasarım yarışmasında 1. olmuş daha sonra da Bitek-o nun yarışmasında da 2. olmuş. yaşına nazaran bu kadar yetenekli birini görünce paylaşmak istedim. işte 1.lik getiren sitesihttp://www.geocities.com/baharokulu işte Bitek-o 2. sitesihttp://proje.bitek-o.org/B50104A590 kişişel sitesihttp://www.furkankilic.com[signature][hline]|Chaos Design & Hosting| |Sindarin MMO| |Ultimatr.Net| |Storm UO| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 çok iyi ya gerçi ben bunun kadar iyi olmasamda onun zamanlarında baslamıstım ama daha bilgisayar donanıma girmiştim ilk su an yazılımla ugrasıyorum gelecek vaadeden bir cocuk bence :)[signature][hline]" $ebNem feRah suCKz ! " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 iyi baya[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 yeni bir yetenek doğuyor...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 çok erken yaşta başlamış bu işlere. çabuk sıkılır.[signature][hline]Polly http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 o nasıl resim öyle? çocuğa hardware süsü vermişler. bu çocuğa kim böyle poz verdirdiyse hayatını kaydırmış bence. ilerde bu resmini görüp de bilgisayardan soğur çocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 çok güzel siteler. ama eğer bu şekilde devam ederse bilgisayara bağımlı falan olur. daha bu yaşta asosyalliğe ilk admını atmış gibi gördüm ben. allah sonunu hayır etsin.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 çok başarılı helal olsun[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 lem? bahar ilköğretim bizim burda eryamanda. vay bea. eryamanda ne ara elektik var ki bu adam bilgisayar çalıştırıp site yapmış? helal valla[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 yaşına gore oldukça başarılı hakkaten gelecek var.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Kıskandım desem yeridir..[signature][hline]Ayakda daha az üşüyorum, ama hala üşüyorum.. http://www.odysseia.org|[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 helal olsun çok başarılı[signature][hline]<C & E> 30.07.05 http://www.hadescik.com UNDER COS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Ben bu cocugu döverim.[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Helal olsun gerçekten[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Extreme Ops (Adrenalin) Filminin Soundtracklarını Arıyorum, Bilenlerin En Yakın Bayimize Bildirmeleri Makbule Geçer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 13 yaşında çocuğun kişisel sayfasındaki fotoğraflar bölümüne cami, kabe fotoğrafları koyması da ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: Davion, 12 Ekim 2005 23:39 tarihinde demiş ki: Ben bu cocugu döverim. o çocuğun babası da seni döver[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Bu yaşta büyük başarı. kutllarım kardeşimizi Bu kesin büyüyünce HAXXOR olur :)[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: Adiemus, 12 Ekim 2005 23:55 tarihinde demiş ki: 13 yaşında çocuğun kişisel sayfasındaki fotoğraflar bölümüne cami, kabe fotoğrafları koyması da ilginç. aynen benimde o dikkatimi cekti[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 abi garip bi cocuk hehehe ama yinede turkıye ıcın bı faydası olacaksa helal olsun derim ama bi b.ka yaramıycaksa umrumda degıl :D[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar