muzcu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 arkadaşlar, ben ocak ayına kadar wow oynayamayacağım ama rankım düşsün de istemiyorum acaba acc donsa felan rank düşmez mi ya offf kasmayınca düşüyor da hade dielim vaktimiz olamdı tatildeyiz, bi daha mı 64293469 hk kasıcak adamlar (rank14 felan için mesela)[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage NERF SHAMANZzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 dondurunca dusmuyor sanırsam[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 rank düşmemek için accnin donmasından bir önceki güne kadar adam kesmeye devam edeceksin. örnek olarak : bugün 12 ekim. önceki ödemeyi 28 eylülde yaptın. ve accni dondurma kararı aldın. accun 28 ekimde donmuş duruma gelinceye kadar, 27 ekime kadar hergün 3-5 adam keserek rankini koruyabilirsin. ama eğer 12 ekimde oynamayı bırakırsan, 28 ekime kadar geçen süre içersinde, oyun normal şekilde senin rankini düşürür.[signature][hline][email protected] Level 46 Grunt Stormwaker the Tauren Druid of Dunemaul Realm, Private of i Am Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ok saolun. eyv. allah nasip ederse, ben de ıkınırsam hazırlığı ocak gibi bitiririm. (toefl saolsun). sonra başlarız nisan-mayıs gibi gm olurum ohh derim, accı dondururum gene taki expansion gelene kadar hehe neyse saolun.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage NERF SHAMANZzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 çam egreisi sistemi olduu için bole bişi gecersizdir senin killin ornek veriyorum 2k ise adamlar 4k olacak senden düşükler ve seni geride bırakacaklar bu nedenle girdiin anda rank düşeceksin[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 alacağını alıncaya kadar rank kasıyor zaten millet.. bizim mealstromda horde tarafından bir mage geçen hafta 14 olduii alliance de bir paladin.. bir hafta boyunca zaten bunları gormedim.. siteden baktıgımda tekrar rankları düşmüştü 13 e.. yani benimde hedefim epic mount.. 14 olim demiyorum.. 11 olsak yeter. :D sonra farklı şeylere dalıcam..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - Equniox - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 rion bak moralimi bozdun :( neyse ama gerçeği bilmek daha iyidir. amaaaan abi madem o kdar sağlam sistem kurdular neden ottan boktan şeylerde aciz kalıyor o sistem. mesela adamın biri günde 16 saat kasıyor, ihtiyacı olandan daha fazla honor topluyor rank atlıyor ama o herifin yüzünden bizim rank atlamamıza yetecek honor anca çeyreğini dolduruyor bar'ın. neyse. ben de çok uzun zaman çan eğrisi olayını savundum ama artık pek de inanmıyorum.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage NERF SHAMANZzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 emin misiniz? benim bildigim kill sayisina degil, artis oranina bakiyo. yani onceki haftadan %100 daha fazla adam kesince ona gore bi siraya oturuyosun. tabi hesap sadece bundan ibaret degildir heralde. yine kestigin adam sayisinin da etkisi vardir ama artis orani asil onemli benim bildigim.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Senin le aynı anda belli bir rank'ten bir üst rank' e atlamaya çalışanların sayısına da bakıyor. Aslında çok mantıklı; örneğin rank 6 dan > rank 7 ye 60k ile atlanıyorsa ve bu şekilde atlamaya amaçlayan ve o hafta honor kasan X kadar adam varsa; bu gelicek hafta değişiyor. X + 25 kişi atlamaya kasıyor... Hoop bu seferde 85k ile zor atlıyorsun. Tamamen interaktif bir biçimde gidiyor olay. En güzeli sen dondur kaydını , gelince tekrar kasarsın.[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 valla üzmek istemezdim ama dogruya dogru senin de girdiinde 4 rank düştüünü fark edip daha fazla üzüldüünü istemem yani şimdiden ogrenmiş olursun hiç diilse. bi arkadas yüzde demiş o da zaten çan egrisi sitemi demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kcayk Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: Zeppelin, 12 Ekim 2005 22:43 tarihinde demiş ki: rank düşmemek için accnin donmasından bir önceki güne kadar adam kesmeye devam edeceksin. örnek olarak : bugün 12 ekim. önceki ödemeyi 28 eylülde yaptın. ve accni dondurma kararı aldın. accun 28 ekimde donmuş duruma gelinceye kadar, 27 ekime kadar hergün 3-5 adam keserek rankini koruyabilirsin. ama eğer 12 ekimde oynamayı bırakırsan, 28 ekime kadar geçen süre içersinde, oyun normal şekilde senin rankini düşürür. bişey danışcam ben wow u yeni aldım 2 hafta fln oldu şuan oynadıgım kendi 1 aylık hediyesi sanırım ama kredi kartı no sunu fln yazdık siteye o 1 ay bittiginde kendi otomatik man para çekiyormu yoksa ben onay mı vermeliyim eğer evet çekiyor otomatikman diyorsanız bunu nasıl iptal ederim kendim onaylayarak yatırmak istiyorum çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 otomatik cekiyor onaylayamassın. tek yolu sanal kart alıcaksın hesabına para yatırmazsan cekemez frozenlanır[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar