Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Marmara Uni. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

deadwoll

Öne çıkan mesajlar

Ehuehe servisle gideceklere allah kolaylık versin.Benim evim okula 15 dk uzakta otobüsle.Mutluyum mutlusun mutlular :)

Okul bi düzene girince şöle bi Marmara Pati günleri yapalım da sizinle tanışmak istiyorum.Hatta Marmaralılar Paticik Platformu filan yapsak.Toplanıp abidik gubidik şeylerden konuşsak :) .[signature][hline]Absolut 30 Kasım 2004 16:59 tarihinde demiş ki:
--------------------------------------------------------------------------------
Size Noel Babayı verelim yılbaşında hehe

Spidee, 18 Haziran 2005 19:49 tarihinde demiş ki:
------------------------------------------------------------------
Elfler toptur pipileri yoktur...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
ben anfiye goarthla girip şöyle bir bakıp "wassınıskm ikinci sınıfı yukarıya almış allahsızlar!!"
(keza 2. sınıftan 3 dersim var da şimdi bir kat fazla in çık olmuyor ya..)

bu arada anfilere bakım yapmışlar kapılar değişmiş yerleri döşemişler mis gibi olmuş :)[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Sosyal ağlarda paylaş

adam güzel okul dedi eheh,1.sınıf işletmeysen ve tarihçinin esprilerine güldüysen ya şaka yapıosun yada başka bişi var :)[signature][hline]Absolute, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Bu fakülte bizim evin oralarda yürüyerek 10 dk
binası ilk okul binaları gibiydi valla bende yazmıştım orayı miladdan önce 2000 senesinde
7. tercihimdi ora ben 6. ya yani sakarya elektrik elektronik müh ligine girdim
iktisattı ekonometriydi işletmeydi zor diyenlere şunu söyleyim zor bölüm görmemişsiniz :)

yan gelip yatınca her bölüm zordur evet ama mesela iktisat yada işletmeden geçmek son 1 hafta calısarak başarılabilecek olaylar olmasına rağmen ee müh den geçmek pek öyle kolay iş deil :)[signature][hline]+
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...