BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 okul açıldığı gün zaten kapıda oalcak bunlar o zaman konuşursun :)[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Ehuehe servisle gideceklere allah kolaylık versin.Benim evim okula 15 dk uzakta otobüsle.Mutluyum mutlusun mutlular :) Okul bi düzene girince şöle bi Marmara Pati günleri yapalım da sizinle tanışmak istiyorum.Hatta Marmaralılar Paticik Platformu filan yapsak.Toplanıp abidik gubidik şeylerden konuşsak :) .[signature][hline]Absolut 30 Kasım 2004 16:59 tarihinde demiş ki: -------------------------------------------------------------------------------- Size Noel Babayı verelim yılbaşında hehe Spidee, 18 Haziran 2005 19:49 tarihinde demiş ki: ------------------------------------------------------------------ Elfler toptur pipileri yoktur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Hayırlı olsun okulumuz açıldı :-) acaba burada 2.öğretim de olan kimler var? I.sınıf olup[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Ben sol tarafta ortada oturan vatandaştım herhalde sen de sağda oturup.2.5 saatte geldim nasıl döncem diyendin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ben anfiye goarthla girip şöyle bir bakıp "wassınıskm ikinci sınıfı yukarıya almış allahsızlar!!" (keza 2. sınıftan 3 dersim var da şimdi bir kat fazla in çık olmuyor ya..) bu arada anfilere bakım yapmışlar kapılar değişmiş yerleri döşemişler mis gibi olmuş :)[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Off ne güzel okulmuş valla tarihçi kopardı beni hele o geyikler yok mu neyse inş bütün sene böyle geçer burada ben ilk gün hiç oturmadım sınıfta biraz kapıda takıldım snra zaten çıktım :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 adam güzel okul dedi eheh,1.sınıf işletmeysen ve tarihçinin esprilerine güldüysen ya şaka yapıosun yada başka bişi var :)[signature][hline]Absolute, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki: Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 tarihçi değil aslında insaların komik yorumları :) İktisatım genel olarak iyi bence[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Bu fakülte bizim evin oralarda yürüyerek 10 dk binası ilk okul binaları gibiydi valla bende yazmıştım orayı miladdan önce 2000 senesinde 7. tercihimdi ora ben 6. ya yani sakarya elektrik elektronik müh ligine girdim iktisattı ekonometriydi işletmeydi zor diyenlere şunu söyleyim zor bölüm görmemişsiniz :) yan gelip yatınca her bölüm zordur evet ama mesela iktisat yada işletmeden geçmek son 1 hafta calısarak başarılabilecek olaylar olmasına rağmen ee müh den geçmek pek öyle kolay iş deil :)[signature][hline]+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 seneye göztepeye gidebilirsem süper olacak.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Ortam süper abs kral herşey güzel nazar değmesin inşallah[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ABS süper olur tabi, bütün piyasa orada[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar