cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 şimdi şöle söliyim sana,benim kendi sınıfımdan 2 kız kampüsteki yurtta,başka bi kız da konukevinde kalıyo.Eğer akşamları dışarı çıkarım,gece hayatını severim diyosan ki elbet çıkarsın konukevini zorla kendi başına bi eve çıkana kadar.Çünkü giriş çıkış saati yok,konukevinde kalma gibi bi zorunluluğun da yok,çok rahat kaçabiliyosun konukevinden herhangi bi sorun da çıkmıyo ama diğer yurtlarda akşam 10'dan sonra giriş olmaz,bahar şenliklerinde 11 ya da 12 oluyo ama emin değilim konuk evi iyidir yani=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ha bi de karşı taraftan gelip gitmeye kalkarsan çok ağlarsın onu da söliyim sana,yani sabah 6 buçuk-7 arası fln kalkman gerekebilir...[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ben hep 5.30 kalkmaya alıştım 6 cennet gibi geldi yaw =)[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 o zaman izmitten ev tutup gel-git bile yapsan iyi yani=))[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 yok benim daha hain planlarım var 3-4 yıl sonra evlensem diyorum muhahhahaha =p[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 hele bi başla da okula,gerisini getirirsiniz...[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 benim okul tee 3 ekimde açılıyor.. ulan şeytan diyor iyice asıl derslere ortalama yap son seneyi ingilizce oku evinin dibinde ama nerdee.. istemiyorum ingilizce okumak hem o bölümün ikinci öğretimi yok kalkamam sabahın köründe[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 abi kas gel ya kampüse,ben uyandırırım sabahları=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 eheh :) lise 2 ve 3 de de ilk derslere gelmiyordum üniversiteye mi kalkacam :P[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 =))) lise de senin aran vardı hocalarla,yoksa görürdüm ben seni=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: twistedemo, 11 Eylül 2005 20:49 tarihinde demiş ki: yok benim daha hain planlarım var 3-4 yıl sonra evlensem diyorum muhahhahaha =p :Dvalla hayırlısı olsun.[signature][hline]zebani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ben bu sene önlisansa başlicam marmara göztepede..kızlarla ev tutacaz süper olcak..mp3 çalar da alacak baba...[signature][hline]"Waste" me my friend again.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 (bayan) öğrenciye ev verilir :P[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 bnm kuzen orda okuo issiz kalicaksin buyuk ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Bu ders seçme işleri ne zaman ? Ben şimdi gittim geçen cuma kayıt oldum bu pazartesi sınava aldılar çok zordu(mmuhahah 5 dakkada bittirdim hoca yolmadı sonra 2-3 kere tekrar yaptım yanımdaki arkadaşa kopya verdim)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 3. sınıfta seçiyorsun dersi :)[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Neden bu bölümün websitesi hiç gücelleşmez ? Burada ing sınavları sonuçları ne zaman belli olur? Ve ders kitapları fln bunları nerden öğrenecez websitesinde birşey yazmıo[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 site sene başı sene sonu bir de sınav dönemlerinde güncellenir.. kitapları proflar söyleyecek ingilizce sınavı ilk hafta belli olur[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Ya ne güzel bütün patilerle aynı yerde okuycam.Ben de girdim ing. sınavına da yıllanmışım 20dk sürdü :) .4 sene almanca okuyunca kafada karışık oluo tabii.Bi de bana hazırlık okucan mı dediler.Yok dedim akşam ewde bi hesap yaptık.Hazırlık okumak bana 5 milyar civarına mal olcak (yol + yemek).Bir de ne öğrenebileceğim şüpheli.Daha sora gittim.Dil kurslarıyla konuştum.En pahalısı bile daha ucuza geliyor ki 3 kişilik sınıflarda ve toefl'a hazırlıyorlar. Gerçi içimde kalmadı değil ama göztepe de cekilmez bi ortam için taaa karşı taraf vapur tren ohooo.Bole gündüz yatarım akşam giderim.Misss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 en güzelini yapmışsın bende (belki yazmışımdır hatırlamıyorum) işletme bölümndeyim ikinci öğretim bir derdin tasan olursa okulda bul beni :)[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 bu arda bahçelievlere mi geliyorsun? çünkjü bizde hazırlık yok direk okuyorsun[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Bugün okula nasıl gidilir diye biraz kasıyım dedim eğer denizotobüsü + otobüs(bakırkoyden)= 5.5 ytl geliyor tabii birde bayaa yürüyorsun hadi onu geçtim bunun dönüşü var ki o saatte deniz otobüsü yok zorunlu bakırköye iniyorsun oda taksiyle 4 ytl oradan dolmuş ile Taksim desen 1.5 ytl oradan sahil dolmuş 3.5 ytl yane toplamda giden para 14.5 ytl geliyor birde şimdi yeni eve çıkmak istemiyorum servis mervis bir kısa yol yok mu bu işin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 servisler mevcut ama sistem nasıl bilmiyorum hiç kullanmdım babacum bilir kesin[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 durun size bir masal anlatayım.. İİBNF Marmara üni servisleri şimdi böyle pejo mejo bazen sitroen araçlar var kocaman rahatsız onlara belirli ve saçma salak saatlerde tıkıştırıyorlar öğrencileri akşamcıların derslerini başladığüı saatlerde boğaz içi benim yıldız teknik davutğaşa kampüs senin gezdiriyor 2.5 saat sorna evine varıyorsun sorna evfendim bu servisler akşam derslerini beklemeden tıklım tıkış dolarak kalkıyrlarmış ve öğrencilerin "abi ikinci servisi koyun kurban olam" yakarışlarına da servis sorumlusu ramazan "tamamkoyacağız" diyor koymadığındada siz buna kızında "eee dur senin bir resmini çekeyim" diyip şpak diye kameralı cep telefonuyla resmini çekme suretiyle etkisiz ahle getiriyormuş.. verdiğin paraya karşılık beklediğin gibi hizmet bulamıyrmuşsun servise girdiğine lanet ediyormuşsun bitti[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Bu servislerin bir web sitesi veya tlfonuu biliyormuyusun acaba? Yane ne biliyim tamam rezil olabilir ama diğer türlü tam bir ölüm git gel...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar