Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Marmara Uni. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

deadwoll

Öne çıkan mesajlar

şimdi şöle söliyim sana,benim kendi sınıfımdan 2 kız kampüsteki yurtta,başka bi kız da konukevinde kalıyo.Eğer akşamları dışarı çıkarım,gece hayatını severim diyosan ki elbet çıkarsın konukevini zorla kendi başına bi eve çıkana kadar.Çünkü giriş çıkış saati yok,konukevinde kalma gibi bi zorunluluğun da yok,çok rahat kaçabiliyosun konukevinden herhangi bi sorun da çıkmıyo
ama diğer yurtlarda akşam 10'dan sonra giriş olmaz,bahar şenliklerinde 11 ya da 12 oluyo ama emin değilim
konuk evi iyidir yani=)[signature][hline]Angelus/Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

Sosyal ağlarda paylaş

ha bi de karşı taraftan gelip gitmeye kalkarsan çok ağlarsın onu da söliyim sana,yani sabah 6 buçuk-7 arası fln kalkman gerekebilir...[signature][hline]Angelus/Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

Sosyal ağlarda paylaş

benim okul tee 3 ekimde açılıyor..

ulan şeytan diyor iyice asıl derslere ortalama yap son seneyi ingilizce oku evinin dibinde ama nerdee.. istemiyorum ingilizce okumak hem o bölümün ikinci öğretimi yok kalkamam sabahın köründe[signature][hline]HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

site sene başı sene sonu bir de sınav dönemlerinde güncellenir..

kitapları proflar söyleyecek

ingilizce sınavı ilk hafta belli olur[signature][hline]HeadShot Studios
S.D.N.

Sosyal ağlarda paylaş

Ya ne güzel bütün patilerle aynı yerde okuycam.Ben de girdim ing. sınavına da yıllanmışım 20dk sürdü :) .4 sene almanca okuyunca kafada karışık oluo tabii.Bi de bana hazırlık okucan mı dediler.Yok dedim akşam ewde bi hesap yaptık.Hazırlık okumak bana 5 milyar civarına mal olcak (yol + yemek).Bir de ne öğrenebileceğim şüpheli.Daha sora gittim.Dil kurslarıyla konuştum.En pahalısı bile daha ucuza geliyor ki 3 kişilik sınıflarda ve toefl'a hazırlıyorlar.

Gerçi içimde kalmadı değil ama göztepe de cekilmez bi ortam için taaa karşı taraf vapur tren ohooo.Bole gündüz yatarım akşam giderim.Misss
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün okula nasıl gidilir diye biraz kasıyım dedim eğer denizotobüsü + otobüs(bakırkoyden)= 5.5 ytl geliyor tabii birde bayaa yürüyorsun hadi onu geçtim bunun dönüşü var ki o saatte deniz otobüsü yok zorunlu bakırköye iniyorsun oda taksiyle 4 ytl oradan dolmuş ile Taksim desen 1.5 ytl oradan sahil dolmuş 3.5 ytl yane toplamda giden para 14.5 ytl geliyor birde şimdi yeni eve çıkmak istemiyorum servis mervis bir kısa yol yok mu bu işin?
Sosyal ağlarda paylaş

durun size bir masal anlatayım..

İİBNF Marmara üni servisleri

şimdi böyle pejo mejo bazen sitroen araçlar var kocaman rahatsız onlara belirli ve saçma salak saatlerde tıkıştırıyorlar öğrencileri akşamcıların derslerini başladığüı saatlerde boğaz içi benim yıldız teknik davutğaşa kampüs senin gezdiriyor 2.5 saat sorna evine varıyorsun sorna evfendim bu servisler akşam derslerini beklemeden tıklım tıkış dolarak kalkıyrlarmış ve öğrencilerin "abi ikinci servisi koyun kurban olam" yakarışlarına da servis sorumlusu ramazan "tamamkoyacağız" diyor koymadığındada siz buna kızında "eee dur senin bir resmini çekeyim" diyip şpak diye kameralı cep telefonuyla resmini çekme suretiyle etkisiz ahle getiriyormuş..

verdiğin paraya karşılık beklediğin gibi hizmet bulamıyrmuşsun servise girdiğine lanet ediyormuşsun

bitti[signature][hline]HeadShot Studios
S.D.N.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...