twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 lise2 sıra arkadaşımın ablası ekonometri okuyodu sırf matematik ben orda çok çok mutlu olurdum iktisat daha hukuk gibi nasıl desem daha gereksiz sözel şey dolu =) o kızın ders notları ver bende onları okuyodum sıkıldıkça naaptım acaba ;p[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 e tabi notları okumakla iş bitmez,yaşamak lazım kısaca :)[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 e o notlar çıkmıyor mu efendim =) bence kim ne derse desin ekonometri iktisat işletme mühendislikten kolaydır öflemeyelim derim[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 valla ben bişi demiyorum o zaman daha fazla,önümde mikro notları sınava çalışıyorum belki o yüzden ama bencesi falan yok bunun,marmara üniversitesinden tanıdıklarım var o yüzden böyle konuştum,ben ist unidenim bu arada.[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 tamam bende çok kolay bi yerimizle yaparız dmeiyorum ama kuzenim marmara iktisatta okuyor bir arkadaşı uludağ elektronikte sorularına notlarına bakınca biz çok şanslıyız diyorum onlara göre[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: twistedemo, 23 Ağustos 2005 23:34 tarihinde demiş ki: bence kim ne derse desin ekonometri iktisat işletme mühendislikten kolaydır öflemeyelim derim kolay bolum yoktur.[signature][hline]agostos 2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ama dela daha kolay bölüm vardır =)[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 yoktur oyle bisey. fm'ciler eacilara belesci der, eacilar sozelcilere sozelciler yabanci dilcilere. yalan dolan.[signature][hline]agostos 2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ben kimseye aha daha düşük demiyorum ama yani neden itü mühendislikler çok uzun sürede bitiyor ıkınıla sıkınıla[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Valla arkadaşlar ingilizce kimya mühendisliği okuyacağım ve nasıl bitecek diye düşünüyorum :([signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: Dela, 24 Ağustos 2005 00:00 tarihinde demiş ki: said: twistedemo, 23 Ağustos 2005 23:34 tarihinde demiş ki: bence kim ne derse desin ekonometri iktisat işletme mühendislikten kolaydır öflemeyelim derim kolay bolum yoktur. butun sene yatıp sonrada dersten kalan adama tum bolumler zor gelir, ağlatır,dimi?[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 hiç üstüme alınmadım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ^seneye oda ortalamasından pek umutlu değilim ben zaten :-/[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 @Dela: Marmara İşletme (özellikle ikinci öğretim) dünyada görebilceğin belki en kolay bölüm 2 senede çalışıp bitiremezsen eşşeksin[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ee ben de iktisat 3 deyim ikinci öğretim..[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 göztepe kampüsündekiler bi toplanalım 3 ekim haftası ya=) hatta iktisattan babacum'u özel misafir davet edelim fln=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ehehe olablüü walla hele gidip bi derslerimi seçeyim de.. hatta oradan tarabyadaki kamu yönetimine gidelim boğaza karşlı kahve içelim :P[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 =)) ne zaman başlıyo sizin okul?[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 abi yanımda kampüs var git iktisat işletme oku,sırf tekstil müh olacaz davasına antepe gittik hadiş hayırlsı.[signature][hline]zebani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 kayıttan şimdi eve döndüm -izmire- göztepe süper bi yer anadolu yakası daha da süper wooo =D[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 abi öle valla öle.. istanbulda anadolu yakasında oturacan,iş yerin karşıda olacak... anca öle istanbullu adam gibi olursun.. göztepe biraz ilersiinde erenköy var ben orda oturuorum,orası daha manyak bi yerdir.. oralarada uğra bi istersen,gitmişsindir gerçi cadde madde..[signature][hline]zebani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ev bakarken içerenköyde tanıdığımız bir emlakçıya gidiyorduk erkenköyden geçtik çok beğendik indik orda ev baktık =) ama istediğimiz kadar büyük bulamadık hmpt ben yurtta kalıcam artık zaten olmazsa avrupa yakasında oturmak zorundayım bi stüdyo dairede kuzenimin evine yakın hmpt gitti göztepe =([signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 kötü olmuş... erenköyde çok büyük ev bulamazsın,yani insanlar artık yerleşmişbüyüklerdede...yeni yapılan yerler varda kiraları 1.200 civarı gerek yok öğrenci evine öle..ama minibüs yolu üzerinde reşat paşa konağı falan vardı,orda kiralık evler bulurdun yaw,yeride güzel kazeskerde,kampüse 10 dak minibüsle..oralarda baksaydın bi,neyse hayırlı olsun..[signature][hline]zebani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 hangi yurtta kalıcaksın sen? okullar açılsın da bi göztepe kampüsündeki patileri görelim=) hatta bana msn pm yolla sen[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 şimdi üç seçeneğim var birincisi göztepe kampüsündeki kız yurdu o çok minikşans ama birazcık torpilim var ikincisi göztepe kampüsündeki misafir evi o çok az şans =( üçüncüsü kuzenim avrupa yakasında oturuyor -şu bizans surlarının olduğu semt =p adını unuttum- onlara yakın bir stüdyo daire tutucam biraz teyzelerim biraz yengem biraz kuzenimle kalıcam sonra uygun zmeini hazırlayıp bi başıma yaşıycam =D[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar