fredy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 benim bu gardları giydirdim güzelce dedim millete rezil olmasın die ama şimdide altlarında at felan yok öle yürüyorlar ben altlarına zostrich koymak istiyorum ne yapmam gerekiyor FLAGS felanmı ekliecem beceremedim. yardım edermisniz..[hline] İcq = 224455507 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fredy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 uP[hline] İcq = 224455507 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 canım kardeşim sen guardın altında at olması istiyorsan ilk önce sen altına al sonra .edit yaz orda atın i_mt_...... diye yazacek sonrada scriptede item i_mt_..... diye yaz sonra altında at olsun tamam OK İyi Günler....[hline]Secrecy Of Holiness [SoH]Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fredy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 sayın galadniel ben oraya ekledim ITEM=... felan die ama binmiyor ben çantasındada yok at napabilirim.[hline] İcq = 224455507 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guardteam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 spherehuman.scp den guardları bul ITEM=i_mt_horse_tan bunu ekle. sonra serverini resetle. bi iki guard cagır geleni kille :) bak hepsi atlı olmusmu? scriptte hata yapıyor olmalısın yadaa at bitmiştir ülkede.[hline]İmza bilmem ağa parmak bassam olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guardteam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 olmazsa buraya pastele guards larını bi görelim.[hline]İmza bilmem ağa parmak bassam olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar