VW__ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Bu arkadaşımız oyunda hile yapanların hepsi banlansın yeter artık adam gibi oyun oynayalım derdi.. Peki bu ne ? Arkadaşımız arrow shower hack ve KOSP programları kullanarak yaklaşık oyun mesafesiyle 50mt den 5'li okları nasıl çakıyo açıklama bekliyoruz.. ve şunu da dipnot ekliyorum... Bu SS'i knight online forumundan aldım.. Videosu da var ancak onu dosya yüklü olduğu için indirmedim.. SS yeterli sanırım bi bakın...Bu arkadaşımız oyunu hile ile oynayanlar banlanmalı diyodu sanırım şimdi kendisi tehlike altında çıksın işin içinden ....
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ooo helal....[signature][hline]Birşeyler yanlış sanki... Ben küçük bir göl değil ben artık okyanusum.Ben artık ben değilim...
VW__ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Kol admin de KOL gibi çakcak ona ama :D
misanthrope Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 hehhe baya arttırmış range i iyi kasmış haha[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies Türkiye'nin En Büyük Metal Arşivi
Milo Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ks dupe macro sux[signature][hline]K.Mltn bir de banlamasalar...
RAZ1EL Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ya bu adama sööleyin de bana da göstersin yaw nasıl oliii bu iş.....
Spoof Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: RAZ1EL, 12 Ekim 2005 01:42 tarihinde demiş ki: ya bu adama sööleyin de bana da göstersin yaw nasıl oliii bu iş..... al sana bi noob daha =)[signature][hline]Name: ::OverSouL:: clan: Knights Server : Ares Lvl: 61 np: 6xxx Heal / Buff
VW__ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Spoof senin charı aldığın adamda duck__ oluyo... Yakında onunda ipini çekcem gerçi cz de çekiyom ben onun ipini kendi yöntemlerimle.. uzaktan debuff atıyo... Onu da yakalayıp koycam buraya....Sonrada KOL admin'e... KOL admin de ona kolunu değdiricek artık :D [Bu mesaj VW__ tarafından 12 Ekim 2005 02:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 uzaktan debuff atmakta anormal ne var annamadım[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher
VW__ Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Peki marlonnn... Adam bana yaklaşık 50mt den nasıl debuff atar ? Bunu açıkla ...Bana delikanlı gibi konuşun ve savunma yapın.. Bok boku kenefte bulur... ::jeuskeane:: ile duck da böle... İkiside aynı bunların ticaret yaparak para kazandık dediler eyw. Peki ticaret yaparak 50mt den 5'li ok damı ticaretten geldi ? Ne diyosun marlon ya biraz mantıklı bişeyler sölede millet de inansın ne dedine ?
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ne duck ı tanırım ne başkasını açıklayıcı konuş ona göre cvp yazıyım[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher
DownTown Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 üzerinde armor yoktu sanırım adam ne koymuş öyle bee bide warior olcan püh sana :D[signature][hline]Just a Noob... Why u wanna know me ? :)
mrproblem Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 KOL de yayinlandi dedigin movie yi bulamadim bu konu ile ilgili eger linkini verirsen sevinirim. Bir de OK e basmadan yatar adam uzaginda iken resim cekip uzerine bu sekilde kelimeler ekleyip birine camur atmak da kolay bir yontem. O yuzden linki istiyorum ve o movie yi gormek istiyorum. Tesekkurler.[signature][hline]ottoman_prince uğurlu sayım: 10061
forzaeses Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Zamanında bu forumda en sıkı tartıştığım adam Tribulaydı... Ama şu yolladığın SS hiçbirşey ifade etmiyor... Sağ alttaki information penceresinin scrollu neden üstte mesela???Demek ki o okları yediği an tam bu an değil ki scrollu üste çekip göstermiş o damageı alan (sanırım Zoy) Ayrıca lagden de farketmemiş olabilir bu vuruşları,o ihtimal de var... mrproblem ın dediği gibi movie yi görmedikçe bu tür resimler hiçbirşey ispatlamıyor...[signature][hline]Ares Karus Lvl 60 Archer NP : 12X.XXX
vktk Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 şunu sorma ihtiyacı duydum. acaba o 1 numarada bulunan arkadaşlar ne işe yarıyor?!!!![signature][hline]Name: VAnGeL Clan: Apocalypse Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez
Arma Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: vktk, 12 Ekim 2005 10:03 tarihinde demiş ki: şunu sorma ihtiyacı duydum. acaba o 1 numarada bulunan arkadaşlar ne işe yarıyor?!!!! Kafa yarmaya :].[signature][hline]I gladly obey.
semihgunes Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Bizim tribulanın bu adamla oynagıdıgını biliyodum ama bunu yaptıgını bilmiyodum valla adamlar ne güzel oturdugu yerden ok atıyolar kosarak ok atıyolar oh valla[signature][hline]Server:Ares Nick:Xaar_tr Lvl:6x ARCHMAGE Clan:UknighteĞ
VW__ Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: forzaeses, 12 Ekim 2005 09:47 tarihinde demiş ki: Zamanında bu forumda en sıkı tartıştığım adam Tribulaydı... Ama şu yolladığın SS hiçbirşey ifade etmiyor... Sağ alttaki information penceresinin scrollu neden üstte mesela???Demek ki o okları yediği an tam bu an değil ki scrollu üste çekip göstermiş o damageı alan (sanırım Zoy) Ayrıca lagden de farketmemiş olabilir bu vuruşları,o ihtimal de var... mrproblem ın dediği gibi movie yi görmedikçe bu tür resimler hiçbirşey ispatlamıyor... Sende aynı haltı yiyosun da ondan seni de yakalıcam merak etmeee.....Sabrett....
Aware3___ Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 yapmas jeuskane bende bi yerde bekliyim 5 - 6 tane ok at ondan sonrada 5 li ok attı diyeyim olur mu ? movieyi yolla
VW__ Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Movie nin sitesini koycam linke tıklar indirirsiniz... ok
Aware3___ Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: VW__, 12 Ekim 2005 14:28 tarihinde demiş ki: said: forzaeses, 12 Ekim 2005 09:47 tarihinde demiş ki: Zamanında bu forumda en sıkı tartıştığım adam Tribulaydı... Ama şu yolladığın SS hiçbirşey ifade etmiyor... Sağ alttaki information penceresinin scrollu neden üstte mesela???Demek ki o okları yediği an tam bu an değil ki scrollu üste çekip göstermiş o damageı alan (sanırım Zoy) Ayrıca lagden de farketmemiş olabilir bu vuruşları,o ihtimal de var... mrproblem ın dediği gibi movie yi görmedikçe bu tür resimler hiçbirşey ispatlamıyor... Sende aynı haltı yiyosun da ondan seni de yakalıcam merak etmeee.....Sabrett.... ab0w biraz daha sinirlense ağlıyacak çocuk yaw
VW__ Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Ağlanacak bi durum yok ki aslanım? Oda aynı programı kullanıyo ve haklı olarak Jeus u savunuyo tabiki ama eğer bi yakalanırsa direk KOLadmin'e yollucam buraya deil.... JeusKeane inkini de kim yollamışsa KOLadmin forumuna Allah razı olsun ondan... Bakın arkadaşlar benim burda anlatmak istediğim bu arkadaşımız bundan 1 ay kadar önce forumlarda yırtınıyodu bu oyunu hile ile oynayanlar banlansın die... Şimdi kendisi program kullanıyo... Bu ne demek oluyo cevabını siz verin... Bu programı sadece Jeuskeane kullanmıyo ;dbluee,Monsterkill,Pwnagefactor gibi warriorlarda var...
Aware3___ Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 sende kullan öyleyse hem bak demekki jeuskane haksız deilmiş önce uyarmış okadar banlayın die filan sonrada kendiside yapmış ama başka türlü kasılmaz iyi yapmış :D sende kullan zaten banlamıyolar bakın bende jeusu savundum acaba kosp mu kullanıyorum ô_Ô [Bu mesaj Aware3___ tarafından 12 Ekim 2005 15:10 tarihinde değiştirilmiştir]
VW__ Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Bu SS KOLadmin forumundan alındı demiştim farkındaysan ? Arkadaşlar bide videosunu çekip koymuşlar yani senin anlıcan Jeuskeane is pocket....
Öne çıkan mesajlar