AthleT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Bu Sezona kötü bir başlangıç yapan ve ilk 8 maçta sadece 11 puan toplayabilen Beşiktaş'ta tüm gözler devre arasında yapılacak transfer harekâtına çevrildi. Sezona kötü bir başlangıç yapan ve ilk 8 maçta sadece 11 puan toplayabilen Beşiktaş'ta tüm gözler devre arasında yapılacak transfer harekâtına çevrildi. Bir yandan UEFA Kupası'nda gruptan çıkarak finale kadar ilerleyebilmek, diğer yandan da ligde şampiyonluğa ulaşmak için liderle arasındaki puan farkını kapatmak isteyen siyah-beyazlılar, Portekiz Milli Takımı ve Sporting Lizbon'un stoperi Beto için girişimlere başladı. Savunma Güçlenecek 29 yaşındaki Beto, 1996 yılından bu yana Sporting Lizbon forması giyiyor. Savunmanın ortası ve sağ bekte görev yapabilen Beto, 31 kez de Portekiz milli takımında oynadı. Ancak yıldız oyuncu, 5 Haziran 2004'ten bu yana milli takım teknik direktörü Scolari tarafından kadroya alınmadı. Beşiktaş, sezon başından bu yana bekleleni veremeyen Daniel Pancu'yu göndererek, Beto ile savunmasını güçlendirmeyi düşünüyor. Eğer alınırsa çok güzel olur. kaynak : internetspor [signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. [Bu mesaj AthleT tarafından 12 Ekim 2005 13:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Biz Ronaldo'yu niye gönderdik?[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 alınsın.[signature][hline]With the lights out it's less dangerous Here we are now, entertain us I feel stupid and contagious Here we are now, entertain us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: elektrot, 12 Ekim 2005 13:14 tarihinde demiş ki: Biz Ronaldo'yu niye gönderdik? Saydırma $imdi gidenleri tek tek :)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 hayırlısı olsun inşallah iyi oyuncudur ben bilmiyorum nasıl kapasitede bi oyuncu bakalım[signature][hline]**S!y@H**BéY@Z**P@T!** EL DEĞMEMİŞ TEMİZ BİR LİG İSTİYORUZ !!! www.edepom.com www.temizmutfak.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 bize alpay lazım ... toramanı görüyoruz alpayla nasıl iyi oynadığını...[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 alpay ınonuye hangı yuzle cıkacak kı?[signature][hline]With the lights out it's less dangerous Here we are now, entertain us I feel stupid and contagious Here we are now, entertain us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ne warki ? alpayda.[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 46 - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Alpay'ın Beşiktaşlılar'ın kalbinde yeri yok. Alpay'ın İnönü'de yeri yok.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Hazır olsun. ALPAY CANSELİ BURAYA GETİR. O iyi bilir.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 yahu sergeninde yaptıklarını ibiliyoruz. onu dabıraktım beşiktaşlı olmayan o kadar oyuncuya sahibiz , bunların içinde eli tandoğan da var .. kendi yetiştirdiğimiz oyuncumuz , takımı toparlıyacak gibi gözüküyorsa gelsin , başımın üstünde yeri var orda oynar..[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Yok abi Alpay başka. Mesela yıllarca Beşiktaş'ın TD'ye ihtiyacı olduğunda tek adamın adı geçmez, has BJKli olmasına rağmen, Samet Aybaba. BJKli bu iki adamı sevmiyor.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: AthleT, 12 Ekim 2005 17:49 tarihinde demiş ki: Hazır olsun. ALPAY CANSELİ BURAYA GETİR. O iyi bilir. ... bune terbiyesizlik[signature][hline] With the lights out, it's less dangerous Here we are now, entertain us I feel stupid, and contagious Here we are now , entertain us A mulatto, an albino, a mosquito, my libido, Yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 beto yaşıyomu ya?[signature][hline][b]cats rulz =) o senin ruh halinle alakalı;bütün tövbeleri yamalı. yok artık vazgeçtim seni hersabah dusunmekten bıraz sen dusun bakalım neler olucak . ki düşünebiliyosan ?! vazgeç artık yıldızlardan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Frans, sen onu bebeto'yla karıştırıyor olmayasın. :)[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronald Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: elektrot, 12 Ekim 2005 16:26 tarihinde demiş ki: Alpay'ın Beşiktaşlılar'ın kalbinde yeri yok. Alpay'ın İnönü'de yeri yok. aynen.. Zaten yonetim besiktasa yakismayan(futbol kabiliyetinden bahsetmiyorum) adamlari aldi takima(ali tandogan,ahmet dursun vs.),bi de alpay olmasin lutfen..Alpay gibi,Fatih Akyel gibi kisiliksiz insanlarin isimlerinin besiktasla yanyana kullanilmasindan bile rahatsiz oluyorum..[signature][hline]Düşündüğün şeyi yapmaktan korkuyorsan, yapmadığında korkacağın şeyleri düşün [Bu mesaj ronald tarafından 12 Ekim 2005 21:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 alpay karaktersiz bi adam. uzun uzadıya yazmaya gerek yok bilen bilir. beiktaş ın adını yanyana görünce bile tüylerim ürperiyo... alpay beşiktaş forması giyebilecek son insandır...[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 milli takımdaki tümeri de transfer etsek fena olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 milli takımdaki tümeri transfer edebilmemiz için , milli takımın savunma şeklinide transfer etmemiz gerekli..[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: AthleT, 12 Ekim 2005 17:49 tarihinde demiş ki: Hazır olsun. ALPAY CANSELİ BURAYA GETİR. O iyi bilir. Nedir ki bu??[signature][hline]D'akmor J.Matthew Schools are prisons... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar