Davion Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Dünyadaki bilgisayar oyunu tutkunlarını bir araya getiren World Cyber Games'in (WCG) Türkiye finalleri 7-9 Ekim tarihleri arasından İstanbul Elite Hotel'de gerçekleştirildi. Samsung Electronics'in sponsorluğunda, Siberlig'in organizasyonuyla yapılan Türkiye finalinde, Counter-Strike'da; Can Ünal, Cef Paşarel, Ahmet Terzioğlu, Tamer Katırcı, Mengü Bayrıl; FIFA 2005'de Ogün Akgündüz ve Warcraft III'de Abdülkerim Özgen Singapur'da gerçekleştirilecek dünya finallerinde ülkemizi temsil etme hakkı kazandı. Finalistler, Singapur'daki finallerde Türkiye'yi temsil etme hakkının yanı sıra, toplamda 21.500 YTL para ödülünü de kazandılar. WCG 2005 Türkiye Finalleri heyecanına katılanlar Warcraft 3: The Frozen Throne, Counter Strike: Source, ve FIFA 2005'de mücadele ettiler. Bu yıl 15 ilde yapılan WCG 2005'in Türkiye elemeleri; Ağustos ve Eylül aylarında belirlenen internet kafelerde gerçekleşti.[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Hmm şöyle tarzımız oyunlar yok ki katılmak için başvuru yapalım :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 team.quash katılmamış turnuvaya, hayret.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 team quash mı squash mı? ayrıca niye starcraft yok mu bu sene?[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 warcraft replayları var mıdır ki acep?[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Starcraftta dünyadan kim giderse gitsin japonlar eline verip geri yollar o takımı. Japonların üstüne sc oyuncusu yok dünyada.[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 team quash bildigim kadari ile gecen sene odulleri verilmedigi icin katilmadi.Beof 1. dark passage ise gecen sene wgc den ban yemisti.Cogu clan bu seneki wgc ye katilmadi veya katilamadi.[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: Davion, 12 Ekim 2005 23:27 tarihinde demiş ki: Starcraftta dünyadan kim giderse gitsin japonlar eline verip geri yollar o takımı. Japonların üstüne sc oyuncusu yok dünyada. abi japonlar fln her turlu oyunu manyak oynuyorlar adamların akılları fıkırlerı bılgısayar oyunu ztn[signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Onları da yenerler elbet :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 japonlar değil güney koreliler[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to give of yourself and receive nothing back will the magic work for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 evet koreliler en iyi oynar sc yi.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 gecen seneki odulleri vermemisler , bilet paralarını da odemezlerse sasirmam[signature][hline]I kill two dwarfs in the morning. I kill two dwarfs at night. I kill two dwarfs in the afternoon And 'den I feel all right. I kill two dwarfs in time of peace and two in time of war. I kill two dwarfs before I kill two dwarfs. And 'den I kill two more Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest ''dUAlist'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ben kafaya koydum ödetmesine yapcam[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar