Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Subaru İmpreza

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
açıldı yazmaya geliodum :D[signature][hline]El deymemiş,temiz bir lig istiyoruz...
Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz.
Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz.
Mesaj tarihi:
Subaru İmpreza değil de Golf GTI desek? Farlar bana direk Golf farı gibi geldi, jantlar da benziyor, kalan aksam da modifiye bir Golfte durur aslen :)

Aslan gibi olmuş ayrııı.[signature][hline]Working for the weekend...
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Mesaj tarihi:
gibi deil direk golf farı:D[signature][hline]El deymemiş,temiz bir lig istiyoruz...
Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz.
Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz.
Mesaj tarihi:
Suborusu gibi toros işte :)[signature][hline]Absolute, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz.
Mesaj tarihi:
ya bende sazan gibi atladım ne bçim subaru bu toros gibi olmuş dicektim :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
araba ben torosum diye bağırsa da güzel oılmuş ama ben şahsen o modifiye parasıyla torosu satıp broadway felan alırım yani[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
Mesaj tarihi:
o toros efsanedir yalnız 100 km ye 3 sn de çıkar drag yarışlarında izlemediniz mi yoksa fahrettin gül kullanıyor o canavarı[signature][hline]I am the best f.ck the rest
  • Yeni Oluştur...