inxile Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 gözlerim kırmızı kadın saçlarım dağılmış,pis;göremiyorum iki omuzumda oturmuş şeytanlar içimi kaplamış gri çiçek fısıldıyorlar durmadan küller sana uzanıyorum son bir yardım için anlamıyorsun beni karanlığın ve soğuğun içinde yitip gidiyorum üzerime eğiliyor tanrılar,kapılar kapanıyor gözlerim açık kalmış izliyorum kendi yitişimi bu yerden renkler geliyor ,bir beni seçiyor aheng solmuş beyaz ölmüş kırmızı her yer kan mı aşk mı soruyorum sesler içime yankılanıyor kendi ruhumda boğuluyorum ne uzanan bir el var ne de tutacak kolum bir anda doldum ve bunları yazdım belki çok muğlak yada birbiriyle alakasızmış gibi görünen dizelerden oluşmuş olabilir yine de yorumlarınızı bekliyorum. şimdiden zaman ayırıp göz attığınız için teşşekkürler.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 çok güzel..çok beğendim...güzel olmuş.. :)[signature][hline]duman =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tweety Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 guzel olmus çok beyendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 içimi kaplamış gri çiçek dizesi ayrı bi etkiledi nedense. beyendim değil beğendim[signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c 1 0 2 . 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 çok hoşuma gitti gerçekten, ender raslanılan güzellikte bir şiir olmuş. kırmızı her yer kan mı aşk mı..ellerine yüreğine sağlık..[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 gerçekten süper olmuş bence..tebrikler..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inxile Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 teşşekkür ederim sevindim beğendiğinize :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Hakikaten hoş bir "kıvılcım sonrası şiiri" =)[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar