Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saat 12.00'a kadar bakım var yeni patch geliyo

yevaud

Öne çıkan mesajlar

Sabahtan beri işim vardı tamam dedim eve geldiğimde patch vs bitmiş olur bir güzel oyuna akarım ama nerde ...
yine yaptı yapacağını blizz....[signature][hline]WOW( again ;) Kobaren Shadow Song Undead Mage
NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired)
GUNZ LVL 1x Gunslinger
WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD)
RO Saratan 88 backstab master (retired)

Sosyal ağlarda paylaş

ehehe
US server'inda patch'ten sonra warrior'lara +1 talent point geldi. buna karsilik bugun warrior'larin talent'larinin resetlenecegi aciklandi..

US warsong'da son 1 haftadir latency ucmus durumda. her zamanki gibi yetkililer once oyunculara attilar sucu, sonra pasa pasa "aa pardon, simdi farkettik, iki dakka kapatiyoruz server'lari duzeltecez" dediler de hallettiler... su an hala login server'da sorun var.

bu mu cifte standart?!?!!![signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

Bende de unable to connect diyor.Bazende Authanticating de kaliyor.Sorun sanırım Serverlarda,yada Telekom'da olmali.Ama Telekom sanırım bu sefer bu sorundan sorumlu değil ;)[signature][hline]Love is A Name,Fcuk İs A Game

Forget To Name,Play The Game
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de girdim ama flexbar rezil olmuş, ne yaptıysam çalıştıramadım. Yeni versiyonunu çıkartmışlar ama o da kurtarmadı. Bıktım addon'lardan ya, standart UI kullancam en güzeli.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion
Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...