Dunedain Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Sabahtan beri işim vardı tamam dedim eve geldiğimde patch vs bitmiş olur bir güzel oyuna akarım ama nerde ... yine yaptı yapacağını blizz....[signature][hline]WOW( again ;) Kobaren Shadow Song Undead Mage NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired) GUNZ LVL 1x Gunslinger WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD) RO Saratan 88 backstab master (retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 US serverinda oluyor mu bu sorunlar ?[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Brewers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taro0721 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Sanmam herhalde ilk ordaki serverları açıorlar sonra buraları...öyle bişi yani :)[signature][hline]NE Hunter 5x NE Druid 4x (Silvermoon) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quarath Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Us severlarinda hiç bir problem yok hatta us serverlarinda oynarken daha düşük latency i le oynuyorum uzak olmasina rağmen...çifte standart resmen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ehehe US server'inda patch'ten sonra warrior'lara +1 talent point geldi. buna karsilik bugun warrior'larin talent'larinin resetlenecegi aciklandi.. US warsong'da son 1 haftadir latency ucmus durumda. her zamanki gibi yetkililer once oyunculara attilar sucu, sonra pasa pasa "aa pardon, simdi farkettik, iki dakka kapatiyoruz server'lari duzeltecez" dediler de hallettiler... su an hala login server'da sorun var. bu mu cifte standart?!?!!![signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taro0721 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Giren yok demi hala[signature][hline]NE Hunter 5x NE Druid 4x (Silvermoon) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackwqlf Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 serverların yarısı var yarısı yok su anda korgal gırmem lazım ne yazıkkı korgal ucmus durumda[signature][hline]level 60 Rogue Korgall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ya biraz komik bi soru sorcam :D ben venture co. da oynuorum ve login de direk venture a bağlanıyo ben nasıl baglanacaı serverı deistirebilirm? :D [Bu mesaj Alfheim tarafından 12 Ekim 2005 17:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 karakter sectigin ekranda sag üstte change realm var.ordan.[signature][hline]g3nksquad lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 peki son çıkan patch i nerden indirecem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 eh yani. biraz baksaydın ke$ke topiclere. burdan.[signature][hline]g3nksquad lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taro0721 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Ya sitede hepsi açık gösterio ama bana hala unable to connect dio sorun bendemi yoksa...[signature][hline]NE Hunter 5x NE Druid 4x (Silvermoon) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Bende de unable to connect diyor.Bazende Authanticating de kaliyor.Sorun sanırım Serverlarda,yada Telekom'da olmali.Ama Telekom sanırım bu sefer bu sorundan sorumlu değil ;)[signature][hline]Love is A Name,Fcuk İs A Game Forget To Name,Play The Game Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 BLye girdim ben sanirim asiri yuklenme falan var bazen aradan kacabiliyorsun :p emerald dream acik oldugu halde karakter listesi gozukmuyor :([signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Brewers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taro0721 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 O zmn 2 mizde sorun var başka biri yazmıo :P[signature][hline]NE Hunter 5x NE Druid 4x (Silvermoon) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taro0721 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Aha ben girdim sıradaki arkadaşlara başarılar...[signature][hline]NE Hunter 5x NE Druid 4x (Silvermoon) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Ya o değilde bende connectingden handshakinge falan 5 dakkada geçiyo, connectedda beklerken de disconnected oluyo. Sorun bende değildir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Ben de girdim ama flexbar rezil olmuş, ne yaptıysam çalıştıramadım. Yeni versiyonunu çıkartmışlar ama o da kurtarmadı. Bıktım addon'lardan ya, standart UI kullancam en güzeli.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: Mirage, 12 Ekim 2005 17:52 tarihinde demiş ki: Ben de girdim ama flexbar rezil olmuş, ne yaptıysam çalıştıramadım. Yeni versiyonunu çıkartmışlar ama o da kurtarmadı. Bıktım addon'lardan ya, standart UI kullancam en güzeli. wowtoc ile update etmeyi denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eladuin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 World 0f Warcraft 1.8.0 patch notes --Fixed a bug where Shamans sometimes died while in combat.[signature][hline]Burning Lagion Taluntain - Lowbie Warlock Magius - Lvl 60 Mage of Silver Dawn (ortak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Elune's Grace büyüsünün yeni iconu çok hoş olmuş :)[signature][hline]Silvermoon , Kyane NE Shadow Priestess Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 oh indiremiyorum patchi yeter link war mı patch icin bulamadım da bir bilen varsa lutfen[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk [Bu mesaj CusTodeM tarafından 12 Ekim 2005 20:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 10 tane link verildi[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar