PiNg Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 bugunlerde nirvana damarım cok kötü kabardı yaa. eski video izledim arkadasta :/ SMELLS LIKE TEEN SPIRIT Load up on guns, bring your friends It's fun to lose and to pretend She's overboard and self-assured I know, i know , a dirty word Hello, hello , hello how low, Hello, hello, hello,how low, Hello, hello, hello... With the lights out, it's less dangerous Here we are now, entertain us I feel stupid, and contagious Here we are now , entertain us A mulatto, an albino, a mosquito, my libido, Yeah I'm worse at what I do best And for that gift I feel blessed Our little group has always been And always will until the end Hello, hello, hello, how low Hello, hello, hello, how low Hello, hello, hello With the lights out, it's less dangerous Here we are now, entertain us I feel stupid and contagious Here we are now entertain us A mulatto, an albino, a mosquito, my libido, Yeah And i forget just why i taste Oh yeah, i guess it makes me smile I found it hard, it's hard to find Oh well, whatever, nevermind Hello, hello, hello, how low Hello, hello, hello, how low Hello, hello, hello With the lights out, it's less dangerous Here we are now, entertain us I feel stupid and contageous Here we are now, entertain us A mulatto, an albino, a mosquito, my libido,[signature][hline]Ezeepeezeeeezeepeeezee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Madem hatırlattın ben de dinliyim bari son 50 yılın en iyi şarkısını. [bi kaç sene önce böyle bi haber okumuştum][signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 yalanlara gel yaa ne son 50 yılın en ii şarkısı bea[signature][hline]When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 son 50 yılın en iyi sarkısı???!?? yapma abi çok güzel şarkı ancak son 50 yılda peeey pey neler çıktı düşün biraz...[signature][hline]Can you put a price on PEACE? For Those About to Rock... We salute you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ehah en çok oy alan şarkı olabilir, en güzel şarkı olması mümkün değil.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Yanlış o.[signature][hline]We're Opeth from Sweden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 bence In Da Club :)[signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Hello, hello, hello, how, low...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 bence 100 yılın en iisi !![signature][hline] With the lights out, it's less dangerous Here we are now, entertain us I feel stupid, and contagious Here we are now , entertain us A mulatto, an albino, a mosquito, my libido, Yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 güzel parça da o kadarda abartılacak kadar deil. severim yani. gaza gelerekde çalarım :)[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
annabellee Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 beni müthiş baydı yaa artık dinlemek bile istemiyorum tüketilme işlemi tamamlanmış bi şarkı benim için ama tabi saadece şarkı... nirvana deil yaani[signature][hline] Stick or twist the choice is yours Hit or miss what's mine is yours Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 in da club diyorum halaa :D[signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 3-4 sene önce internette okudugum bi haberdi bu. Listede Radiohead - Creep RHCP - Under The Bridge gibi parçalar da vardı. Eski pc de liste de olacaktı. Bulabilirsem bi gün up larım bu konuyu :)[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: toggie, 12 Ekim 2005 11:27 tarihinde demiş ki: Madem hatırlattın ben de dinliyim bari son 50 yılın en iyi şarkısını. [bi kaç sene önce böyle bi haber okumuştum] o gun, anketlerden "tiskindigim" gundur iste[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 bence son 42 yılın en iyi şarkısı :p hede de hödö[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar