microCosmo Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Sonunda bitti. Buyrun bakın. Bedava image hosting, kayıt olmanıza yada cookielerinizi saklamanıza bile gerek yok. Pixxor.com - FREE Image Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 bu tasarım bana çok tanıdık geldi ama umarım öyle değildir.[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 süfer olmuş tek kelimeyle[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 http://www.loadpix.com/ aynı mı ? nası ya[signature][hline]Wowa başladım ... Hadi hayırlısı obarey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: Ragnar, 12 Ekim 2005 15:10 tarihinde demiş ki: bu tasarım bana çok tanıdık geldi ama umarım öyle değildir. evet Zed in sitesine benziyo ama aynısı falan değil bacground öyle bi izlenim veriyo ilk an sadece[signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c 1 0 2 . 0 [Bu mesaj Giovanni tarafından 12 Ekim 2005 15:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 bana biraz benzeşiyor gibi geldi hani ilham dicem bu ilhami olmuş[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 LOL! Benziyorda kelime mi ? Bu direk c/p be.[signature][hline]Image Resizer | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... direct-link Fikir Yurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 bende o yüzden linki koydum euheu[signature][hline]Wowa başladım ... Hadi hayırlısı obarey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Arkadaşlar burada söz konusu olan image hosting sitesi. Yani bi tasarımdır ya da grafiktir arayanlara gülüyorum :) sadece girip gözat tuşu ve upload tuşuna basıyorsunuz.sonra link alıyosunuz.o kadar... Baska siteyle benzerliği olabilir doğaldır.Çünkü tüm image hosting siteleri aynı mantıkla dizayn edilmiştir. Site ismi ve renkler değişir ancak. Benzeyebilir geri kalanı :) Burada önemli olan sitenin upload hızı ve yükleme kapasite sınırınır bana kalırsa.[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: Ragnar, 12 Ekim 2005 15:17 tarihinde demiş ki: bana biraz benzeşiyor gibi geldi hani ilham dicem bu ilhami olmuş Bak Ragnar ne güzel yazmış Jedi.[signature][hline]Image Resizer | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... direct-link Fikir Yurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Sizin ezme ve küçük görme mantıgınıza göre Lycos ile Altavista'da birbirinin benzeri ve ilham değil birbirlerinin ilhami perisi... herneyse...[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JediColone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Hiç bir problem yok herşey herşeye benzeyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 benzemesine burdak imsenın karıstıgını falan gırmedım ben zaten sadece benziyor demısler neyse sitenin içeriği önemli tabiki ne yani google de tip mi var :D ama adamlar dunyanın en zengınleri arasında ;)[signature][hline]Wowa başladım ... Hadi hayırlısı obarey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: Jedi, 12 Ekim 2005 15:24 tarihinde demiş ki: Sizin ezme ve küçük görme mantıgınıza göre Lycos ile Altavista'da birbirinin benzeri ve ilham değil birbirlerinin ilhami perisi... herneyse... Burda kesinlikle bir ezme veya küçük görme söz konusu değil bu tarz da ilk image hosting tasarımını zed arkadaşımızın yapmış olduğu loadpix de gördük ben ve benim gibi düşünen arkadaşlar. Eğer bu kadar yakın benzerlikler taşıyorsa birde tersten düşünelim loadpix olmasa bu sitenin tasarımı acaba böyle olurmyudu. Ha korsan kaset ha korsan site. Emeğe saygı[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Biraz daha tersten düşünelim :)http://www.picturehost.co.uk/ ya dahttp://www.imagehosting.us/ gibi siteler olmasa loadpix'in dizaynı öyle olurmuydu? o sitede kendisinden daha önce açılan bu gibi milyon tane sitenin benzeri mi? ayrıca neresi benziyor bu iki site biraz ayrıntı verirmisiniz?Birde bu tarz kaç bin tane image hosting sitesi oldugunu biliyormusunuz?[Bu mesaj Jedi tarafından 12 Ekim 2005 15:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 antalya scorpions şampiyon olur[signature][hline]Dretkag / Hunter / LvL 5x / KanKardesligi / Deimos Shakkil / Elemental Lord / LvL 6x / BiatchKnights / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Dediğin Sitelerin Hiçbirinde görsel bir benzerlik yok nerden böyle bir kanıya vardın ?[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 işte garip olanda o ya... bu sölediğiniz loadpix ile de bu site benzemiyor :)[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 http://www.pixxor.com/img/ta09q83s60v2zzcwy8bzncl5mc1vcqsf http://www.pixxor.com/image.php?img=oe1gakkw3ezbtk6e2sv0lzw58op7u9lj[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
microCosmo Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Sitenin kopya olduğunu düşünmenize çok üzüldüm. Sitenin verdiği servisi eleştirmenizi beklerdim. Evet, esinlendiğim çok site oldu ve bunların başında loadpix ve imageshack geliyor. Farkederseniz onların en iyi yönlerini alıp çok daha kolay bir sistem yaratmaya çalıştım ama kesinlikle hiçbirşey copy paste değildir. Daha bir çok da yenilik yapmayı düşünüyorum. Ben sadece bu şekildeki dizaynı kolay bulduğumdan böyle tasarladım. Eğer çok rahatsız olan varsa tabiki değiştirebilirim. Ama direk copy paste diyen arkadaşlara çok kırıldım. En azından daha mantıklı bir şekilde belirtebilirdiniz. İnşallah yanlış anlaşılmamıştır yapmaya çalıştıklarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 microCosmo yaptığın iş ve harcadığın emeğe saygım sonsuz sadece bu esinlenme olayını bazı arkadaşlar kabul etmediği için böyle bir sonuç ortaya çıktı.[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 micro eline sağlık çok iyi olmuş siten @zopik bu tavırların adamı çok eziyo "ne benzemesi be bu direk c/p" lafların falan biraz daha olumlu yaklaşmaya bak[signature][hline]<C & E> 30.07.05 http://www.hadescik.com UNDER COS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 cüsel lan bu pati milletinden adam çıkıyor valla :D ya bi sorun var ama sen türksün site ingilizce[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. Yeni blog güzel blog,cillop blog,arşivli blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
microCosmo Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Sitenin ingilizce olma nedeni birkaç reklam işine girecek olmam ve birçok kişiye daha yaymak istemem. Ancak hala öğrenci olduğumdan ve gelirim belli olduğundan en azından hosting gelirini çıkarmak istemem. Eğer istek gelirse türkçe yapma seçeneği de ekleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drenor Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 YanLız siten biraz yavaş loadpix ile karsılastırdım ı ıhh loadpix baya hızlı..Tabi geliştirmen gerekiyor.Ama ellerine sağlık hayırlı uğurlu olsun.Güle güle kullan.[signature][hline]|Ana Sayfa|Kayıt|Dosyalar|Forum|Staff|Iletişim| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar