Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Image Hosting - benim sitem

microCosmo

Öne çıkan mesajlar

said:
Ragnar, 12 Ekim 2005 15:10 tarihinde demiş ki:
bu tasarım bana çok tanıdık geldi ama umarım öyle değildir.

evet Zed in sitesine benziyo ama aynısı falan değil bacground öyle bi izlenim veriyo ilk an sadece[signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c 1 0 2 . 0

[Bu mesaj Giovanni tarafından 12 Ekim 2005 15:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar burada söz konusu olan image hosting sitesi.
Yani bi tasarımdır ya da grafiktir arayanlara gülüyorum :)
sadece girip gözat tuşu ve upload tuşuna basıyorsunuz.sonra link alıyosunuz.o kadar...
Baska siteyle benzerliği olabilir doğaldır.Çünkü tüm image hosting siteleri aynı mantıkla dizayn edilmiştir.
Site ismi ve renkler değişir ancak. Benzeyebilir geri kalanı :)
Burada önemli olan sitenin upload hızı ve yükleme kapasite sınırınır bana kalırsa.[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jedi, 12 Ekim 2005 15:24 tarihinde demiş ki:
Sizin ezme ve küçük görme mantıgınıza göre Lycos ile Altavista'da birbirinin benzeri ve ilham değil birbirlerinin ilhami perisi... herneyse...

Burda kesinlikle bir ezme veya küçük görme söz konusu değil
bu tarz da ilk image hosting tasarımını zed arkadaşımızın yapmış olduğu loadpix de gördük ben ve benim gibi düşünen
arkadaşlar.

Eğer bu kadar yakın benzerlikler taşıyorsa birde tersten düşünelim loadpix olmasa bu sitenin tasarımı acaba böyle olurmyudu.

Ha korsan kaset ha korsan site.

Emeğe saygı[signature][hline]www.edepom.com
Sosyal ağlarda paylaş

Biraz daha tersten düşünelim :)
http://www.picturehost.co.uk/
ya da
http://www.imagehosting.us/ gibi siteler olmasa loadpix'in dizaynı öyle olurmuydu? o sitede kendisinden daha önce açılan bu gibi milyon tane sitenin benzeri mi?

ayrıca neresi benziyor bu iki site biraz ayrıntı verirmisiniz?Birde bu tarz kaç bin tane image hosting sitesi oldugunu biliyormusunuz?
FREE Image Hosting: Pixxor.com
FREE Image Hosting: Pixxor.com

[Bu mesaj Jedi tarafından 12 Ekim 2005 15:44 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Sitenin kopya olduğunu düşünmenize çok üzüldüm. Sitenin verdiği servisi eleştirmenizi beklerdim. Evet, esinlendiğim çok site oldu ve bunların başında loadpix ve imageshack geliyor. Farkederseniz onların en iyi yönlerini alıp çok daha kolay bir sistem yaratmaya çalıştım ama kesinlikle hiçbirşey copy paste değildir. Daha bir çok da yenilik yapmayı düşünüyorum. Ben sadece bu şekildeki dizaynı kolay bulduğumdan böyle tasarladım. Eğer çok rahatsız olan varsa tabiki değiştirebilirim. Ama direk copy paste diyen arkadaşlara çok kırıldım. En azından daha mantıklı bir şekilde belirtebilirdiniz. İnşallah yanlış anlaşılmamıştır yapmaya çalıştıklarım.
Sosyal ağlarda paylaş

cüsel lan bu pati milletinden adam çıkıyor valla :D

ya bi sorun var ama sen türksün site ingilizce[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL
tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma.

Yeni blog güzel blog,cillop blog,arşivli blog
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...