Bleda Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ventrilo daha ii bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 oynasana.com çökmüş sanırım, en azından wow için kullanılmıyor. başka bi server bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ventrilo cok daha iyi.guild wars oynadigimdan biliyorum.sanirim en cok bu oyun icin kullaniliyor vent ve ts.ki bende ventriloyu tavsiye ederim,biraz lag yapsada en iyisi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 ban bayadır kullanıyorum çok iyi bir program kasıntı lag yapmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Her iki programda da herhangi bir servera bağlanamıyorum. ts.oynasana.com çalışmıyor kesinlikle. yardım edebilceek olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 valla yıllardır yok ventrilo yok teamspeak derken Lotro ile bir devrim de oyun üreticileri yaptı galiba oyunun içinde built in mi denir artık ne denirse, bir nevi teamspeak sistemi gömülü, isteyen headset alıp anında server şifre falan uğraşmaksızın iletişim kuruyor, ekstra bir ücreti de yok ayrıca... umarım bundan sonraki bütün mmo'lar böyle şeyler yaparlar da başka şeylerle uğraşmayız ^_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 wow a da ekliyorlar son gelen haberde oyun ici sesli haberlesme eklenecek deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar