arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 öksürükler gelmiş beynimde yankılanıyor.. anne ben ne yaptım? ihanetin acısı büyük olurdu hani? hissedemicek kadar denmemiştiki.! kalbim kırık masum melek! anlıyormusun hislerimi..? duvarlara konuşmaktan bende sıkıldım biliyorum sende benden sıkıldın.. hastalık damarlarımda hastalık midemde.. ölüyorum.. gözlerim yaşarıyor acıyı hissetmiyorum ne kalbimde ne bedenimde uzanıyorum yatağımda son bir kez.. son nefesim ağlarkenki hıçkırığım ve öksürük... insanlar ölmemden bile rahatsız oluyor bir kaç sahte gözyaşı dökecekleri için ertesi gün normal hayata devam artık acı yok..artık arenda yok diye..[signature][hline]duman =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Aşık olduğu kişi tarafından boynuzlanmış biri yazmış bunu. Ama güsel yazmış afferin ona![signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 eheh bence hiç ilgisi yok boynuzla da. güzel olmuş, baya dengesiz bir ruh halinden çıkmış gibi :)[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 boynuzlanma değil..arkadaşlarımın bana yaptığı ihanetler..[signature][hline]duman =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Çok güzel olmuş. Olayları bilince çok anlamlı geliyo.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar