Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Siz nasıl kurtuluyorsunuz melankoliden?

Dynun

Öne çıkan mesajlar

Ne yazıkki son zamanlarda Batı Kültğürünün etkisinde olduğumuz için ağlamak üzülmek vs gibi durumlar kötü gösterildi, sanki o insanların psikolojik sorunları varmış gibi algılandı. Oysa bizde insanıuz, hayat sadece gülüp eğlenmekle geçmez ağlamakla üzülmeklede geçer. Hayat Bu şekilde dengelenir. O yüzden sakın sorun yapma, ağla üzül. Deniz kenarlarında gez. Ama bol bol ağla. Ağlamakta bir nimettir çünkü...[signature][hline]Acıların Patisiyim...
Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum....

Sosyal ağlarda paylaş

ufff. şimdi de çok moralim bozuldu. pf

kız arkadaşım istanbulda kitap fuarına gitmiş, gezmiş heyecanlı heyecanlı anlattı onu aldım bu çizgi roman şu kitap diye..akşam da konser var arkadaşlarla gidicez dedi.
sonra da konser alanından aradı. etrafta onca insan gürültü vs. ben evde kırmış dizimi, dizi izliyorum. onun adına seviniorum bu bi gerçek ama diğer gerçek de o coşku içindeki ses tonunun karşısında benim aynı coşkuyla cevap veremem. o yokken cidden çok bozuk moralim :(

off dışarı çıkıoyorum ben olmicak böyle.[signature][hline]Swansong for the Wish of Night
God it hurts, give a name to the pain
Our primrose path to hell is growing weed
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LordOfBlood, 12 Ekim 2005 19:44 tarihinde demiş ki:
Ne yazıkki son zamanlarda Batı Kültğürünün etkisinde olduğumuz için ağlamak üzülmek vs gibi durumlar kötü gösterildi, sanki o insanların psikolojik sorunları varmış gibi algılandı. Oysa bizde insanıuz, hayat sadece gülüp eğlenmekle geçmez ağlamakla üzülmeklede geçer. Hayat Bu şekilde dengelenir. O yüzden sakın sorun yapma, ağla üzül. Deniz kenarlarında gez. Ama bol bol ağla. Ağlamakta bir nimettir çünkü...

Batı kültürüyle ağlamanın ne ilgisi var?[signature][hline]gone through days without talking there is a comfort in silence-so used to losing all ambition-and struggling to maintain what's left

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dynun, 11 Ekim 2005 17:18 tarihinde demiş ki:
Hayatımda kötü bi dönemden geçtim fakat hala durup durup kendimi tavana bakarken falan buluyorum.

Tamam mükemmel değil hayatım, ama kendime mutluyum diyebiliyorum.

Yine de öyle zamanlar oluyor ki, içimde büyük bir üzüntü, sebepsiz yere gözlerim sulanıyor, moralim bozuluyor dert edilmeyecek şeyleri sorun ediyorum vs vs. Bıktım ama çözüm yolu bulamadım.

Siz nabarsınız yeniden neşelenmek için?
git gez dolas ama sakın bunları kafana takma...[signature][hline]...We Be Burnin...
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlarımdan birinin (eskişehirde kalan nadir arkadaşlarımdan) doum günü varmış bi kafede 5-6 kişi toplanmışlar yanlarına gittim.

of birisi aşırı şekilde Demorah'ın parfümünden sıkmış, dibimde buram buram aşkımın kokusu koktu -sözde kafa dağıtmaya gitmiştik

yeni geldim eve kadarr yürüdüm bikaç kilometre. iyi geldi.[signature][hline]Swansong for the Wish of Night
God it hurts, give a name to the pain
Our primrose path to hell is growing weed
Sosyal ağlarda paylaş

Benim meleğim de Noa kullanıyo teyzem de ondan durmadan onun yanında gezıyorum teyzemı kokluyorm nooluyorz diyo :lol:[signature][hline][b]cats rulz =)
o senin ruh halinle alakalı;bütün tövbeleri yamalı.
yok artık vazgeçtim seni hersabah dusunmekten bıraz sen dusun bakalım neler olucak . ki düşünebiliyosan ?!
vazgeç artık yıldızlardan..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...