zezukka Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Ne yazıkki son zamanlarda Batı Kültğürünün etkisinde olduğumuz için ağlamak üzülmek vs gibi durumlar kötü gösterildi, sanki o insanların psikolojik sorunları varmış gibi algılandı. Oysa bizde insanıuz, hayat sadece gülüp eğlenmekle geçmez ağlamakla üzülmeklede geçer. Hayat Bu şekilde dengelenir. O yüzden sakın sorun yapma, ağla üzül. Deniz kenarlarında gez. Ama bol bol ağla. Ağlamakta bir nimettir çünkü...[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 batı kültürüne kafam girsin[signature][hline][b]cats rulz =) çöllerdeyim yanıyorum;kutuptayım üşüyorum ceza benim çekiyorum ne olur dön. her aksam senden bıkan ama her sabahta sana tekrar aşık olan bi salagım ben. vazgeç artık yıldızlardan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Kaybolursun içinde deneme bence![signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ufff. şimdi de çok moralim bozuldu. pf kız arkadaşım istanbulda kitap fuarına gitmiş, gezmiş heyecanlı heyecanlı anlattı onu aldım bu çizgi roman şu kitap diye..akşam da konser var arkadaşlarla gidicez dedi. sonra da konser alanından aradı. etrafta onca insan gürültü vs. ben evde kırmış dizimi, dizi izliyorum. onun adına seviniorum bu bi gerçek ama diğer gerçek de o coşku içindeki ses tonunun karşısında benim aynı coşkuyla cevap veremem. o yokken cidden çok bozuk moralim :( off dışarı çıkıoyorum ben olmicak böyle.[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa748 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: LordOfBlood, 12 Ekim 2005 19:44 tarihinde demiş ki: Ne yazıkki son zamanlarda Batı Kültğürünün etkisinde olduğumuz için ağlamak üzülmek vs gibi durumlar kötü gösterildi, sanki o insanların psikolojik sorunları varmış gibi algılandı. Oysa bizde insanıuz, hayat sadece gülüp eğlenmekle geçmez ağlamakla üzülmeklede geçer. Hayat Bu şekilde dengelenir. O yüzden sakın sorun yapma, ağla üzül. Deniz kenarlarında gez. Ama bol bol ağla. Ağlamakta bir nimettir çünkü... Batı kültürüyle ağlamanın ne ilgisi var?[signature][hline]gone through days without talking there is a comfort in silence-so used to losing all ambition-and struggling to maintain what's left Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 moral bozukluguna dostlar birebir...yalnız kalmak daha da kotuye goturuyo insanı konusmak,sakalasmak derken o eski halinden eser kalmıyo...[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: Dynun, 11 Ekim 2005 17:18 tarihinde demiş ki: Hayatımda kötü bi dönemden geçtim fakat hala durup durup kendimi tavana bakarken falan buluyorum. Tamam mükemmel değil hayatım, ama kendime mutluyum diyebiliyorum. Yine de öyle zamanlar oluyor ki, içimde büyük bir üzüntü, sebepsiz yere gözlerim sulanıyor, moralim bozuluyor dert edilmeyecek şeyleri sorun ediyorum vs vs. Bıktım ama çözüm yolu bulamadım. Siz nabarsınız yeniden neşelenmek için? git gez dolas ama sakın bunları kafana takma...[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 arkadaşlarımdan birinin (eskişehirde kalan nadir arkadaşlarımdan) doum günü varmış bi kafede 5-6 kişi toplanmışlar yanlarına gittim. of birisi aşırı şekilde Demorah'ın parfümünden sıkmış, dibimde buram buram aşkımın kokusu koktu -sözde kafa dağıtmaya gitmiştik yeni geldim eve kadarr yürüdüm bikaç kilometre. iyi geldi.[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Benim meleğim de Noa kullanıyo teyzem de ondan durmadan onun yanında gezıyorum teyzemı kokluyorm nooluyorz diyo :lol:[signature][hline][b]cats rulz =) o senin ruh halinle alakalı;bütün tövbeleri yamalı. yok artık vazgeçtim seni hersabah dusunmekten bıraz sen dusun bakalım neler olucak . ki düşünebiliyosan ?! vazgeç artık yıldızlardan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 maça git arkadaşlarınla buluş ya da alem yap :)) bu son madde cidden baya etkilidir kurtulmada o illetten denenmiştir.[signature][hline]I am the best f.ck the rest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar