caghan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 arkadaşlar bende sony 512mb mp3 çalar var ancak müzikleri verilen program ile yüklemeniz gerekiyor onun için size tavsiyem bir mp3 çala ralmak istiyorsanız sony i aklınızdan çıkarın ayrıca geçenlerde ne olduğu belirsiz bir nedenle bozuldu serviste değiştireceklerini söylediler ok. dedim ancak yenisinin gelmesi tam 2.5 ay sürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 sony artık saçmalamaya başladoı, işe yaramayan programları karışık menüleri ile. DV alacaksanız da sony almayın[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Aynen oyle bende 512 mb lik sony network walkman die bisi aldim rezalet bi programi var. alet guzel ama.[signature][hline]Sevinmek için sevmedik. - İzmir/Karşıyaka [Bu mesaj daverc tarafından 11 Ekim 2005 22:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Kawai war 512 mb rulz yane.[signature][hline][b]cats rulz =) çöllerdeyim yanıyorum;kutuptayım üşüyorum ceza benim çekiyorum ne olur dön. her aksam senden bıkan ama her sabahta sana tekrar aşık olan bi salagım ben. vazgeç artık yıldızlardan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Sony son 2-3 senedir kendi formatlarını dayatmaya çalıştığından dolayı kaybediyor. Gidişatı kötü bence.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Ancak sony'nin kendi formatı var Atrac3 plus diye ve kalite kaybı yaşamadan 4 mb lık bir mp3 1.5mb yer kaplıyor... onun için kendi programını kullanmanız gerekiyor... bence bu şarkıları program la göndermeye değer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 walla öle böle demek yanlış olur.bn çok memnunum sonyden.sonuçta bir çok üründen daha iyi.ha şu arıza olayı da bir çok yerde oluyor ztn .ona bi yorum yapmak zordur.Aklınızda olsun,ordaki listelere vermeyin cihaz arızalanınca,imkan varsa aldığınız yere götürün.daha çabklaşıyor her şey.[signature][hline]only girl powerrr :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 En son çıkan ürünlerinden çok fazla memnun değilim ama genel olarak en sevdiğim firma hala Sony. Ama dediğim gibi politikaları biraz yanlış.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar