Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Cave (Mağara)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Dün gittik arkadaşlarla garip bir film, iblisler falan var kanatlı manatlı böyle...

Hafif bilim kurgu/korku olsun diyorsanız gidilebilir bir film, ama dediğim gibi çok mükemmel bir film beklemeyin veya benim hoşuma gitmedi :)
Su altında ve mağara da geçtiği için hoş sayılabilir (severim öyle filmleri), yaratıklar fos açıkcası...

[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?
Msn Spaces
Extreme Ops (Adrenalin) Filminin Soundtracklarını Arıyorum, Bilenlerin En Yakın Bayimize Bildirmeleri Makbule Geçer...

[Bu mesaj Janitschar tarafından 11 Ekim 2005 23:45 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
buram buram klişe kokuyordu fragmanı[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim..
Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
Mesaj tarihi:
imdb'de okuduğum yorumlara göre, filme yaratıkları dahil etmeselermiş süper bi başlangiç yapmişlar. yaratiklar iğrençmiş falan, gitcektim 10 üzerinden 4.9 almişti gitmedim valla iyi etmişim.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Mesaj tarihi:
Başlangıç iyi gidişat da iyi, ama yaratıklar için işine girince film sarpasarıyor.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?
Msn Spaces
Extreme Ops (Adrenalin) Filminin Soundtracklarını Arıyorum, Bilenlerin En Yakın Bayimize Bildirmeleri Makbule Geçer...
  • Yeni Oluştur...