Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Dün gittik arkadaşlarla garip bir film, iblisler falan var kanatlı manatlı böyle... Hafif bilim kurgu/korku olsun diyorsanız gidilebilir bir film, ama dediğim gibi çok mükemmel bir film beklemeyin veya benim hoşuma gitmedi :) Su altında ve mağara da geçtiği için hoş sayılabilir (severim öyle filmleri), yaratıklar fos açıkcası...[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn SpacesExtreme Ops (Adrenalin) Filminin Soundtracklarını Arıyorum, Bilenlerin En Yakın Bayimize Bildirmeleri Makbule Geçer...[Bu mesaj Janitschar tarafından 11 Ekim 2005 23:45 tarihinde değiştirilmiştir]
elesso Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 hasılatı masrafını karşılamamış duyduğum kadarıyla
Muhallebi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 buram buram klişe kokuyordu fragmanı[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki: iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim.. Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki: Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 imdb'de okuduğum yorumlara göre, filme yaratıkları dahil etmeselermiş süper bi başlangiç yapmişlar. yaratiklar iğrençmiş falan, gitcektim 10 üzerinden 4.9 almişti gitmedim valla iyi etmişim.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Başlangıç iyi gidişat da iyi, ama yaratıklar için işine girince film sarpasarıyor.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Extreme Ops (Adrenalin) Filminin Soundtracklarını Arıyorum, Bilenlerin En Yakın Bayimize Bildirmeleri Makbule Geçer...
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ben sevdim valla. en azından sinemada bi insan yüzü görmüş olduk. bi okul bi bilgisayar ölsürüyo valla :)[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar!
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=148483 :P[signature][hline] [Bu mesaj Zegna tarafından 12 Ekim 2005 22:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar