Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mutlaka İzleyin[Flash]

Gothic

Öne çıkan mesajlar

[spo1=bakarsanız tadı kaçar :)]korkmayı bırakın yerişmde hopladım , hatta şimdi 2.yi izledim yine tırstım iyiy apmışlar :)[/spo][signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar
-Yemin et
-Wtf?
Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin,
Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin,
Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin!
Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=izlemeden bakma]sıçradım kahretsin.[/spo][signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

euheuh harbi ya iyi yakalamışsın walla bu ne hız mavi bey :D[signature][hline]ConYTurK, 12 Ekim 2005 19:19 tarihinde demiş ki:
o zmn mage nası uzaktan büyü yapıp arcer nası elindeki oku ateşliyo bi anda çakmakmı taşıyo yanında.hele poison ok atmadan önce oku akrepin kıçınamı sürüyo :D
Sosyal ağlarda paylaş

e izleseydin abi ne zıpaltması kim zıpaltıo kimi zıplatıyo :) zıplatmak yok :D[signature][hline]ConYTurK, 12 Ekim 2005 19:19 tarihinde demiş ki:
şu oyunu oynayıp bide mantıkmı arıyosun büyü bu!alalhım ya o zmn mage nası uzaktan büyü yapıp arcer nası elindeki oku ateşliyo bi anda çakmakmı taşıyo yanında.hele poison ok atmadan önce oku akrepin kıçınamı sürüyo :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...