OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Arkadaşlar Windows CMD'de delete komutunu bilen varmı?Dosya ve klasör silmek için...[signature][hline]
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 del dosya ismi[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz)
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Format C: biraz fazla kökten : P[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Donanın Yazılım olmayacak mıydı =P[signature][hline] Loves are masturbating now..
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Komutu unutmuşum walla yaa.Çok saolun fakat bunu klasör silmek için nasıl uygulayacaz? said: Penthesilea, 12 Ekim 2005 18:49 tarihinde demiş ki: Format C: biraz fazla kökten : P Oldu canım :Pp [Bu mesaj OwnerRavenLoft tarafından 12 Ekim 2005 19:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Silmek istediğin klasorun bir ustune çıkıp del asd değil miydi?[signature][hline] Loves are masturbating now..
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Eskiden deltree diye bir komut vardı. Varsa onu kullan, yoksa nette bulabilirsin bu dosyayı. 30 kb falandır..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Şu şekilde yapıyorum."Emin misiniz?" diyor."E" yazdığımda silmiyoooo :([signature][hline] Response.write "BiLGi PaYLaSTiKÇa DeĞeRLiDiR..." %>
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 cok basit rd [dosya ismi][signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Zor oLanı ßa$arırım. İmKanSız ßiraz Zaman aLir...
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 rd deneme yap bakem :))[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Zor oLanı ßa$arırım. İmKanSız ßiraz Zaman aLir...
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Ehaaa tmmdır saol walla :)[signature][hline]<& Response.write "BiLGi PaYLaSTiKÇa DeĞeRLiDiR..." %>
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 emin misin deyince E yerine Y ye bas çok gıcık bişey =)[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: Lopeth, 12 Ekim 2005 20:00 tarihinde demiş ki: emin misin deyince E yerine Y ye bas çok gıcık bişey =) E/H? Y ahaha[signature][hline] Loves are masturbating now..
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 birsey degil ravencim[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Zor oLanı ßa$arırım. İmKanSız ßiraz Zaman aLir...
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 e/h y bas oda guzel bir var sayim :))[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Zor oLanı ßa$arırım. İmKanSız ßiraz Zaman aLir...
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 RD Komutu : İçi boş olan klasörleri silmek için kullanılır. Kullanılışı: C:rd ahmet (eğer içi boş ise ahmet adlı klasörü siler) MD Komutu : Klasör yaratmak için kullanılır. Kullanılışı: C:md ahmet (ahmet adlı klasör yaratır) CD Komutu : Klasörlerin içine girmek için kullanılır. Kullanılışı: C:cd windows Del komutu : Dosyaları silmek için kullanılır.Klasör değil dikkat.Belli bir uzantıya sahip(exe,txt,doc vs.)dosyaları siler. Kullanılışı: C:del Windowsasd.exe gibi. said: Önemli Notlar: 1-Belli bir uzantıya sahip tüm dosyaları silmek: ÖRN:// EXE DOSYALARINI SİLMEK. C:del *.exe 2-Aynı isme sahip olup uzantısı ne olursa olsun,dosyaları silmek için ÖRN:// ASD İSİMLİ DOSYALARI SİLCEZ C:del asd.* FORMAT ATIMI : C:FORMAT x: "x" yerine gelecek sürücü adı; C:FORMAT C: gibi[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. Yeni blog güzel blog,cillop blog,arşivli blog [Bu mesaj Masteis tarafından 12 Ekim 2005 20:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Masteis post mu kasiyorsun hoca ben orada cevabi vermisim ?[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Zor oLanı ßa$arırım. İmKanSız ßiraz Zaman aLir...
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ama dolu klsörü silemezsin rd ile deltree vardı o çok güzel bi olay önce onla klasörü boşalt sonra rd klasör işte[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: Zerglingtr, 12 Ekim 2005 21:37 tarihinde demiş ki: Masteis post mu kasiyorsun hoca ben orada cevabi vermisim ? evet post kasıyorum bak buda +2 post oldu[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. Yeni blog güzel blog,cillop blog,arşivli blog
Öne çıkan mesajlar