Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patch sorunu farklı(1.7.0 to 1.7.1)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya bende son 1.8.0 sorun cıkardı oyunu sıfırdan kurdum suan 1.7.0 da oyun versiyonu ama 1.7.1 yükseltemiyorum bulamadım bir yerde normal blizzard dl denediğimde 250mb çekiyor ne alaka son patch zaten 30mb 1.7.1 de çok birşey değildi sanırım yardım edebilecek varmı?
Mesaj tarihi:
işin ilginç yanı 1.7.1 die patchde yok sanırım yani blizzard çıkardımı? sitede de yazmıyor olsa yazardı alla alla kafam karıştı ama son patch için 1.7.1 istiyor delircem
Mesaj tarihi:
up gerçekten bilgisi olan varmı bu konu hakkında 1.7.1 die patch varmı? varsa neden bir yerde yok yani resmi sitede bile 1.7.1den yükseltiyorsun ama 1.7.1 diye birşey yok 1.7.0 dan 1.7.1 nasıl yapıldı bilgisi olan yardım ederse çok sevinirim
Mesaj tarihi:
tamma ben buldum dur sana lınk verım sadece 1 dosya zip açıp dosyayı wow klasoru içine atıcan sonra ordan bupdate dı sanırım onu çalıştırıcaksın http://wowrs.ru/patches/wow-1.7.0-to-1.7.1-enGB-patch.zip oyuna girip normal update yapma o zaman 250 mb cekmeye çalışıyor bu dediğimi yap dene olursa buraya cvp yaz :) ben şimdi oyunu sıfırdan kurup denicem bunu bulana kadar çıldırdım allahtan wow forumlarında çocuklar yazmış blizzard kaldımı işin allaha kalmış demektir :P
Mesaj tarihi:
hmmm bunu okuduumda wow u sılmıstım ama sanırım sımdı calısacak gereklı olan buydu :) saol.. 5-10 dakıkaya yukleyıp patchlemıs olurum ınsall calsr.. saol :)[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...