Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Ya bende son 1.8.0 sorun cıkardı oyunu sıfırdan kurdum suan 1.7.0 da oyun versiyonu ama 1.7.1 yükseltemiyorum bulamadım bir yerde normal blizzard dl denediğimde 250mb çekiyor ne alaka son patch zaten 30mb 1.7.1 de çok birşey değildi sanırım yardım edebilecek varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 işin ilginç yanı 1.7.1 die patchde yok sanırım yani blizzard çıkardımı? sitede de yazmıyor olsa yazardı alla alla kafam karıştı ama son patch için 1.7.1 istiyor delircem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 up gerçekten bilgisi olan varmı bu konu hakkında 1.7.1 die patch varmı? varsa neden bir yerde yok yani resmi sitede bile 1.7.1den yükseltiyorsun ama 1.7.1 diye birşey yok 1.7.0 dan 1.7.1 nasıl yapıldı bilgisi olan yardım ederse çok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeCRoLoRD Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 1 den beri bununla ugrasıyorum halen bulamadım 1.7.0 ->1.7.1 olan wersıyon :( 8 saat oldu ya :(( Eger bi cozum falan bulursan bızede anlat plz.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 1.7.1 Arathi Basinde ki simetri hatasını düzeltmek için olan bi patch di. Ufaktı baya. Oyunun kendi programının çekmesi gerekli bunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 tamma ben buldum dur sana lınk verım sadece 1 dosya zip açıp dosyayı wow klasoru içine atıcan sonra ordan bupdate dı sanırım onu çalıştırıcaksın http://wowrs.ru/patches/wow-1.7.0-to-1.7.1-enGB-patch.zip oyuna girip normal update yapma o zaman 250 mb cekmeye çalışıyor bu dediğimi yap dene olursa buraya cvp yaz :) ben şimdi oyunu sıfırdan kurup denicem bunu bulana kadar çıldırdım allahtan wow forumlarında çocuklar yazmış blizzard kaldımı işin allaha kalmış demektir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeCRoLoRD Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 hmmm bunu okuduumda wow u sılmıstım ama sanırım sımdı calısacak gereklı olan buydu :) saol.. 5-10 dakıkaya yukleyıp patchlemıs olurum ınsall calsr.. saol :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 evet çalıştı aman allahım blizzarda ne kadar küfür etsem az allah razı olsun ruslardan :) birde wow forumlarındaki çocuklardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar