Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Phase atlama ?

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Yeniden selamlar;

bu sefer kısa bir soru ile birlikteyiz :)

Arkadaşlar şimdi geçen ay tatilden geldim acc'yi açtım zaten frf shuttle'in önündeydim old man karşımda belirdi (glow olup çıkmıştım ve acc kapanmıştı).

Neyse işte görevleri yaptım köy'e gittim ve Captain Sargulo 'nun görevini aldım.10 patrol point gezecektim.

ilk patrol'u yaptım ve sıkılıp bıraktım görevi :) İşte jedi kasmaya karar verince yapalım dedik kando benim yerime yapacaktı girdi ve görevin iptal edildiğini söyledi.Yeni bir görev aldı işte sorun burada ;

onun en son yaptığı phase göreviydi ve Allakhazam'da baktığımızda bu görev Phase II : Combat Prowles olarak gözüküyor

Bir atlama mı söz konusu ? Bug mi ? Yoksa 1 e mi kaydırıldı anlamıyorum arkadaşlar.Şimdi benim bir dahaki phase'im 3. mu olacak ?

Sorular sorular :)[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

herkes aynı phase de oluyor ve phaseler 3 haftada bir degisio. su an 2. phaase deyiz snin ilk aldıgım patrol 1. phase gorevi, sonra da phase degistigi icin 2. phase gorevi almıs.. simdi phase 2 de bitmek uzere 3 e gecicek village. her phase de 1 gorev yapıp branch acabiliosn sonucta 6 phase bekleyip 6 branch acmak zorundasın[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek)
Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...