ronald Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Arkadaslar olay soyle gelisiyo..Duzgun bi iliski ihtiyacinda olan 10 senelik arkadasim ve kardesim diyebileceim kuzenimi birbirlerine ayarlar gibi oldum,zaten onlarin da gonlu vardi..varmis daha dogrusu,sonucta oldu olmadi neyse o ayri muhabbet..Ama ben bu olay sonucunda farkettim ki, onun bana kuzenimle yaptiklarini anlatmasi sonucu kiskanclik krizlerine giriyorum,onun baskasiyle gorusmesi beni uzuyo, bana selam naber mesajindan sonra onla ilgili bisey soylediginde deliriyorum,ona karsi cok souk konusuyorum,icimde cok garip seyler donuyo..Onu aarkadasim dostum zannediyorum ama aslinda galiba asigim..Daha oncede baskalariyla cikmasindan hoslanmazdim ama ayri sehirlerde oldugumuz icin pek haberim olmazdi..Ama kuzenimle olunca herseyden haberim var ve cok koyuyo..Isin garibi o da benim her kiz arkadasima kusur bulup,kiz arkadasim oldugunda onla ilgilenmedigimi ileri surup trip atiyo..Ne yapicam bilmiyorum! :( Simdi ona buna soylemek imkansiz gibi bisey.bunca yillik dostlugumu riske atamam,bu izdirapla da yasamak zor.. :( bi care? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Dramaaaa.. Pembe diziye adaysin bu hikayeyle... Sen git kendin ayart kuzenini sonra asik oldugunun farkina var... Tek yapacagin sey uzaktan izlemek, bence bu duygularini onlarin onunde agzindan kacirirsan olay bayagi karisacak... Uzgunum senin icin.[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 işin zor...madem çok seviosun mutluluğunu isticeksin. o mutluysa sorun çıkarma yanında ol hep...[signature][hline]duman =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 onun da senı sewıor olma ıhtımalı warsa dedığın gıbı bence sole o da belkı sırf sana yakın olmak ıcın kuzenınle cıkıodur aslında senı sewıdur olabılır yanı bence sansını dene unutma : yapmadığımız seyler için duyduğumuz pişmanlık yaptıgımız seyler ıçın duyduğmuz pişmanlıktan cok daha buyuktur.. dusun bence.[signature][hline]yalnızız sonuçta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 @famy:abı zaten yakın arkadasım dıy neden yakın olmak ıcın kuzenıyle cıksınkı ??[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 kuzenıyle cıktıktan sonra daha yakın olmı-uslar ama ben ole anladım yanı eskıden bılmezdım dıyor kuzenıyle cıkınca hakkında daha cok sey oğrenmıs ya da bana ole geldı arkadas aydınlatır umarımm[signature][hline]yalnızız sonuçta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ronald bızı aydınlatmanı beklıoruzzzzzzzzz[signature][hline]yalnızız sonuçta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 arkası yarın.[signature][hline]Nick : CrystaL----------- Syra LvL : 60 --------------- 60 Irk : Tauren --------- Undead Class : Shaman -------- Rogue Guild : Hajnal ---------- Legendary Soul ---------------Burning legion--------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronald Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Bana yakinlasmak icin yapicani zannetmiyorum,ayni yatakta yatmisliimiz bile var,bayaa yakiniz zaten..yani su ara diiliz haliyle.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Bu kız sana aşık. Seni unutmak istiyo, çünkü aşkının karşılıksız olduğunu düşünüyo. O yüzden de sana yakın birisiyle çıkarak daha da kolaylaştırıyo bu işi. Bence biraz bekle, ona iyi davran. Mimiklerini gözlemle. Eğer ki bir iki işaret veriyorsa ona şöyle duygulu bir aşk mektubu yaz. Yüzüne bakarak söyleyebileceğini zannetmiyorum çünkü dostunu kaybetmek istemiyosun. Hem kız kabul etmese bile yine de sana yumuşak davranır. Çok iyi dostun sonuçta...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronald Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: nileppezdel, 11 Ekim 2005 15:42 tarihinde demiş ki: Bu kız sana aşık. Ah iste bu umut bana guc veren :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Bunu özellikle senin için aray1p buldum, umar1m anlars1n... Lütfen Geç Kalmayın 10. Sınıf İngilizce dersinde yanımda bir kız oturuyordu onun için 'benim en iyi arkadaşım' diyordum... ama ben onun ipek gibi saçlarına bakıp onun benim olmasını istiyordum... Ama o bana benim ona baktığım gözle bakmıyordu bunu biliyordum, dersten sonra kalktı ve geçen gün sınıfta olmadığı için o günün notlarını istedi ona notları verirken bana teşekkür etti ve yanağımdan öptü. Onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utanıyordum... 11. Sınıf Telefonum çaldı, arayan oydu ve ağlıyordu bana aşkın nasıl kalbini kırdığını anlattı, beni evine çağırdı, yalnız kalmak istemediğini söyledi, bende tabiki gittim, koltuğa, onun yanına oturdum, güzel gözlerine bakmaya başladım ve onun benim olmasını diledim, 2 saat sonra Drew Barrymore'un bir filmi başladı ve onu izledik filmi izledikten sonra uyumaya karar verdi, bana her şey için teşekkür etti ve yanağımdan öptü. Onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utanıyordum... Son Sınıf Mezuniyet balosundan bir gün önce yanıma geldi ve "çıktığım çocuk hasta ve partiye gelemeyecek" dedi, benimde çıktığım biri yoktu ve 7. sınıfta birbirimize söz vermiştik eğer çıktığımız biri olmazsa partilere birlikte gidecektik, "en iyi arkadaş" olarak. Ve partiye birlikte gittik, o akşam çok güzeldi, her şey yolunda gitti, partiden sonra onu evine kapısının önüne kadar bıraktım, kapının önünde ona baktım o da bana o güzel gözleriyle gülümseyerek baktı. Onun benim olmasını istiyordum... Ama o bana benim ona baktığım gözle bakmıyordu bunu biliyordum, bana "hayatımın en güzel zamanını geçirdiğini" söyledi ve yanağımdan öptü. Onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utanıyordum... Günler, haftalar, aylar geçti ve mezuniyet günü geldi çattı... Sürekli onu izledim onun mükemmel vücudunu seyrettim. Diplomasini almak için sahneye çıkarken sanki havada süzülen bir melek gibiydi. Onun benim olmasını istiyordum... Ama o bana benim ona baktığım gözle bakmıyordu bunu biliyordum. Herkes evine gitmeden önce yanıma geldi ve ağlayarak bana sarıldı sonra başını omzuma koydu ve "sen benim en iyi arkadaşımsın, teşekkürler" deyip yanağımdan öptü. Onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utanıyordum... Aradan yıllar geçti... Bir kilisedeyim ve o kızın nikahını izliyorum... evet artık evleniyordu, onun "evet, kabul ediyorum" demesini, yeni hayatına girmesini izledim, başka bir adamla evli olarak. Onun benim olmasını istiyordum... Ama o bana benim ona baktığım gözle bakmıyordu bunu biliyordum. Yeni hayatına girmeden önce yanıma geldi ve "nikahıma geldin teşekkürler" deyip yanağımdan öptü. Onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utanıyordum... Yıllar çok çabuk geçti... Şu an benim bir zamanlar en iyi arkadaşım olan kızın tabutuna bakıyorum, eşyaları toplanırken lise yıllarında yazdığı günlüğü ortaya çıktı... Hemen günlüğünü aldım ve günlükte okuduğum satırlar şöyleydi... "Onun gözlerine bakarak onun benim olmasını diledim... Ama o bana benim ona baktığım gözle bakmıyordu bunu biliyordum. Onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utanıyordum... Keşke bana beni bir kez sevdiğini söyleseydi..."[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronald Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 LordOfBlood..harika bi yazi nerden buldun bilmiyorum ama cok saol..Bu mesaji baska bir mail adresinden onun mailine attim, ve tabi yanina bi kac tane de sahte mail adresi koyarak..benim attigimi bilmiyecek..ama eger bu yaziyi okursa ve gercekten biseyler varsa,benden daha cesaretli olup bisey soyliyecegini umut ediyorum.. :( tekrardan cok saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 @Ronald, aha o son dedigin olmaz iste. Kiz ölse de bitse de senin için sana gelmez. Bak hikayeyi bi daha oku, anlayacaksin ki kiz hep karsisindan beklemis ilk hareketi. Oyle de bi pis huylari var...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronald Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 offf offffffff!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronald Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Ona kuzenimle olan olaylarin bence basindan beri hata oldugunu soyledim,ve kiskandigimi,onun mutlu olmasi icin bu fikri ortaya attiimi ama sonra sonucta benim mutsuz oldugumu..onla bisey yapacaksand a bana anlatma veya sormami bekleme kaldiramiyorum dedim... sevinctn agladini soyledi,ben gidiyorum dedim,konuyu dallandirip budaklandirmaya hazir hissetmedim,ve seni seviyorum dedi..Ama daha oncede diyodu zaten,yani bilmyiorum ne anlamda dedi..ama cok cok karistim..karmakarisik kordugum oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ya sen daha acık ol kızlar anlasalar da acıkca duymayı beklerler buna emınım...[signature][hline]yalnızız sonuçta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Film çekmeli.[signature][hline]Wowa başladım ... Hadi hayırlısı obarey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: ronald, 11 Ekim 2005 21:54 tarihinde demiş ki: Ona kuzenimle olan olaylarin bence basindan beri hata oldugunu soyledim,ve kiskandigimi,onun mutlu olmasi icin bu fikri ortaya attiimi ama sonra sonucta benim mutsuz oldugumu..onla bisey yapacaksand a bana anlatma veya sormami bekleme kaldiramiyorum dedim... sevinctn agladini soyledi,ben gidiyorum dedim,konuyu dallandirip budaklandirmaya hazir hissetmedim,ve seni seviyorum dedi..Ama daha oncede diyodu zaten,yani bilmyiorum ne anlamda dedi..ama cok cok karistim..karmakarisik kordugum oldum hala nesini anlamıyosun sevinçten ağlamış seni seviyorum demiş işte o da sana aşık bu arada lordofblood o yazı çok güzelmiş ürperdim :)[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronald Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 abi ama seni seviyorum zaten daha once de birbirimize soyledigimiz bisey..arkadas arkadasa da der bunu,yani hemcins degillerse(ya da ben mi oyle saniorum?)bilmiyorum,simdi arkadasmiyiz hala neyiz ne degiliz[signature][hline]bir parcacik canim kaldi,onu da sen al... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Ronald söyle abicim,söyle inceldiği yerden kopsun. Söylemezsen ilerde pişman olursun.Söylersen en fazla olacak olan olur. Yarın söleyeceksin,bekliyoz burda.[signature][hline]Buz Noob W/MO =GW= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronald Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: Buzi, 12 Ekim 2005 05:17 tarihinde demiş ki: Ronald söyle abicim,söyle inceldiği yerden kopsun. Söylemezsen ilerde pişman olursun.Söylersen en fazla olacak olan olur. Yarın söleyeceksin,bekliyoz burda. kendine en sevdigim dondurmanin adini koymussun seni mi kircam??:Dyaa..ama..korkuyorum yaa off :( cunku o ayni seyleri hissetmiyosa hicbisey eskisi gibi olmayabilir,hepten kaybedebilirim abi..pfff[signature][hline]Düşündüğün şeyi yapmaktan korkuyorsan, yapmadığında korkacağın şeyleri düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 seni seviyorum dediği için seni sevdiğinden emin olmalısın demiyorum, bunu senin söylediklerinden sonra söylemiş olması ve sevinçten ağlamış olması bunu gösteriyor.[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph! [Bu mesaj ucanadam tarafından 12 Ekim 2005 05:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Bak Canım kardeşim risk alman gerek hatta mutlaka almalısın. Söylemeden mutlu olabiliyormusun onun yanında iken? Riski al ve buradan defolup söyle!!!!! Korkaklık yapma!![signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Aklim karisik Yanimdaki araba yanasik Icindeki artis yilisik vs[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar