Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

maik depresif yaşamımdan çok sıkıldım

arenda_duwcal

Öne çıkan mesajlar

bende bir hastalık halini almaya başlamış olan bu depresiflikten beni psikoloğum bile çıkaramıyor..en ufak sorunu kafama takıyorum ve mutsuz oluyorum

bütün şanssızlıkların başıma geldiğini düşünmüyorum ama bu kadar olayı nasıl kaldıracağımı seçemiyorum.

ben ne yapabilirim bardağın şu göremediğim dolu yanını görmek için?[signature][hline]duman =)))
Sosyal ağlarda paylaş

kafana takmicaksın abi her şeyi takarsan psikopat olur çıkarsın.Bendede sorun var aslında her boka gülüyorum.En mutsuz anımda espri yapıom guluom bende anlamadım bu işi.[signature][hline]CusTodeM, 02 Ekim 2005 22:43 tarihinde demiş ki:
bende bi ara kıllandım boyle sonra dedim niye kıl? sonra tuylenmeye basladım
Sosyal ağlarda paylaş

sakın okuma polyanna!!bardağın doluluğu ve boşluğu yerine bardağın kendisine toptan bak. bardağı sırf bardak olduğu için sevmeyi öğren. herşeyin gelip geçici olduğunu düşün. hatta bütün yaşananların bir kuşun rüya görmesi olduğunu hayal et. bi de sigur ros dinle. tamamdır.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki:
Yat
Lütfen
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de Lise 1'deyken (geçen sene yani :)) böyleydim. Geçer, geçer. Çok takma. Bak sevgilin de var ne güzel ohh... Ben bi de yalnızdım, kötü ayrılmıştım falan ohooooo...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de aynı şeyleri yaşdım. Aptalca davrandım, ihanetin kralını yaşadım ama yine de mutluyum. Hem psikoloğa da gidiyosun. Ben gitmemiştim çok severim psikoloğa gitmeyi :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

cok kral bi şarkı war dinle bence kopartıyo resmen :P
Kutsi - Sanane :D[signature][hline][b]cats rulz =)
çöllerdeyim yanıyorum;kutuptayım üşüyorum ceza benim çekiyorum ne olur dön.
yok artık vazgeçtim seni hersabah dusunmekten bıraz sen dusun bakalım neler olucak . ki düşünebiliyosan ?!
vazgeç artık yıldızlardan..
Sosyal ağlarda paylaş

Kişisel gelişim kitaplarına bir bak. Kendinle barışık olma hedeleri yardımcı olabilir diye düşünüyorum. Bunun dışında da günlük hayatta yardımc olabilecek kitaplar var, (daha okuyamadım ama) Üstün Dökmen'in "Küçük Şeyler" diye bir kitabı var, onu dene. Ayrıca manik(maik den anladığım oydu) depresiflik çok daha farklı bir şey diye hatırlıyorum? Yok manik depresifim diyorsan "Çılgınlık Meleklerini Dinledik" adlı kitaba bak. Kitapta manik depresif bir gencin iyileşme süreci ve manik depresyonun(böyle isimlendiriyorlar heralde, attım biraz) tedavisinde kullanılan yöntemler ve ilaçlar hakkında bilgi veriyor.[signature][hline]Yıldızlarla süslenmiş kalın siyah göğü üzerimize aldık. İki küçük parıltıya baktık ısınmak için. Etrafımıza kalın surlar bulduk. Sonra duygu denilen o garip şeyde kaybolduk...
Sosyal ağlarda paylaş

walla ben sahsen cok severım en kucucuk seyden bıle mutlu olan bı ınsanımdır ama son gunlerde ne oldu bende bılmıyorum : )[signature][hline][b]cats rulz =)
çöllerdeyim yanıyorum;kutuptayım üşüyorum ceza benim çekiyorum ne olur dön.
yok artık vazgeçtim seni hersabah dusunmekten bıraz sen dusun bakalım neler olucak . ki düşünebiliyosan ?!
vazgeç artık yıldızlardan..
Sosyal ağlarda paylaş

sevdiğim çocuk izmirde yaşıor (lexius) kuzenim olan yakın arkım sandığım biri hayatım boyunca unutmayacaım bir ihaneti bana hazırlıyor ailem çıldırmış halde beni sürekli evden atıyor kafam mahfolmuş sigaraya gititkçe dahada bağlanıyorum kansızlık var hastalık ve ülser...kafamda ur olma ihtimali var...

bunların çou benim yaptığım aptallıklarım yüzündendi..[signature][hline]duman =)))
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Helcaraxe, 12 Ekim 2005 20:04 tarihinde demiş ki:
kafana takmicaksın abi her şeyi takarsan psikopat olur çıkarsın.Bendede sorun var aslında her boka gülüyorum.En mutsuz anımda espri yapıom guluom bende anlamadım bu işi.

Helcaraxe farkında olmadan yaptıgın sey aslında cok yararlı bir gulucugun bile insan kimyasını çok etkılıyor ben kendımden bılıorm sorunlar ne kadar cıddı olursa olsun gulecek esprı yapacak bı yanını bulabılırsen yukun hafıflıyor[signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki:
hepiniz delisiniz.

Sosyal ağlarda paylaş

1.SİGARAYI BIRAK olum senin yaşın kaç daha, manyak mısın sigara ile kendini teselli ediyorsun. Allah Kimseye kaldıramayacağı yük vermez merak etme!
2.SIKINTILAR AŞILMAK İÇİNDİR PES ETME!
3.Sakın KENDİNİ SALMA.[signature][hline]Acıların Patisiyim...
Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum....

Sosyal ağlarda paylaş

Ailen neden evden atıyor? Kuzeninin derdi ne ve hazırladığını biliyosan neden durdurmuyosun? Sigara sorun değil o kadar. Kurtulabilirsin ama normal bişey bu. Diğer hastalıkların ve olasılıkların neden senin hatan olduğunu anlamadım...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...