Rush Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 NBA Yönetimi'nin, oyuncuların saha dışında giydikleri kıyafetlere bir düzenleme getirmek istemesi, NBA oyuncularıdan büyük tepki çekti. Özellikle saha dışında, oyuncuların gerek maç seyahatlerinde gerekse toplum içinde giymeleri için planlanan kıyafetlerin çok resmi olmasa da yine de görünüm açısından daha profesyonel olması planlanıyor. NBA'in düşündüğü kıyafet düzenlemesinde kot pantolan yer almadı. Yeni kıyafetlerin giderlerinin ise NBA gelirlerinden karşılanacağı açıklanırken bir çok oyuncu düzenlemeye sert tepki göstererek NBA Yönetimi'nin çok ileri gittiğini ifade ettiler. NBA Başkanı David Stern ise konu ile ilgili Boston Globe gazetesine yaptığı açıklamada, "Uygulamaya koymayı düşündüğümüz kıyafet düzenlemesi, NBA'de şu ana kadar yaptığımız tüm düzenlemelerin bir devamıdır. Belki çok küçük bir olay olarak görülebilir ancak bu küçük detay NBA'i çok daha profesyonel bir görünüşe kavuşturacaktır. NBA hakemleri ve coachları bu tip giyiniyor. Artık sıra NBA oyuncularına geldi" şeklinde konuştu. NBA Yönetimi'nin uygulamaya koymaya çalıştığı kıyafet düzenlemesine en büyük tepkilerden biri ise Atlanta Hawks'ın oyuncusu Josh Childress'den geldi. Childress NBA'in yönetim olarak çok ileri gitmeye başladığını söyleyerek, "Tüm bu uygulamanın amacını anlayabiliyorum. Hepimiz daha profesyonel ve derli toplu görünmeliyiz. Ancak bu kıyafetleri her yerde giymemizi istiyorlar. Kaldığımız otelde sabaha karşı saat 2'de giymemiz isteniyorsa bu yönetimin ileri gittiği anlamına gelir" şeklinde konuştu. Philadelphia 76ers'in oyuncusu Allen Iverson ise yeni düzenlemeye karşı sonuna kadar savaşacağını söyleyerek, "Ben rahat giyinirim. Kendimi hangi kıyafetlerin içinde rahat hissediyorsam onları giyerim. Bu konuda gerçekten problem yaşayacağım ve NBA Yönetimi'nin bu kararı doğru ve yerinde bir karar değil. Bu benim sonuna kadar karşısında olacağım bir karar" diye konuştu. Oyuncu Birliği Başkanı New York Knicks'in yeni oyuncusu Antonio Davis ise, "Birliğimiz kıyafet yönetmeliğine karşı değil. Ama aşırıya kaçmamak üzere. Oyunculara tam olarak ne giyeceklerini söylemek bizce adil bir uygulama değil. İnsanlara kot pantolon giyemezsiniz denemez. Kot pantolan ve tişörtle gezen bir çok iş adamı tanıyorum. Kot pantolan, spor bir ceket ve temiz bir tişört de gayet güzel ve kaliteli bir kıyafet olabilir" şeklinde konuşarak düzenlemeye olan tepkisini dile getirdi.[signature][hline]"Goin" to work , Every night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 oha yok artık.. düşünsenize okul sizin dışarda giyiceklerinize de kural koyuyo.[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 daha saçma bişi de duymamıştım[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki: babamda beni ms paintle yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 MEB bunları örnek alıyo heralde :D Çok saçma bir kural. O kadar bol giyinen oyuncuya bu kuralı uygulatamazlar.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 bence o kadar guclu uzun adama bu kurali uygulayamazlar ,lol sacmaliga bak utanmasalar hayırlı kısmeti de onlar bulucak beah[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] She had rainbow eyes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Shaq 'a kimse giydiremez :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 ben wallace da :D[signature][hline]"Goin" to work , Every night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 ahaha -Tamam abi sen giymesende olur kaçın lann ![signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: DarKRideR, 06 Ekim 2005 23:46 tarihinde demiş ki: ahaha -Tamam abi sen giymesende olur kaçın lann ! harbiden haa:D[signature][hline]When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CravingReaver Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: DarKRideR, 06 Ekim 2005 23:46 tarihinde demiş ki: ahaha -Tamam abi sen giymesende olur kaçın lann ! :D[signature][hline]TAKE NO PRISONERS...TAKE NO SHIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 saçma[signature][hline]-Optimist Style- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 daha neler artık .. kot pantaon giyme ne demek yaa?Bence "ben nba oyuncusuyum" yazan bi ceket versinler.reklam olmuş olur hem fena mı ..cık cık cık..[signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Coooooook sacma boyle bır sey yapılsa bıle cok surmez bence..[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 takım elbiseli yao :D[signature][hline] With the lights out, it's less dangerous Here we are now, entertain us I feel stupid, and contagious Here we are now , entertain us A mulatto, an albino, a mosquito, my libido, Yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ahah :D komik gözükür Yao o şekilde yaa...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar