Rakursi Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Arkadaşlar konuşmaya zorlanmadan mutlu olmanın formulünü söylüyorum: Çenesi düşük bir kız arkadaş edinin. Şaka yapmıyorum, ben yaptım, çok mutluyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 nie konuşamıyosun arkadaşım kekeme misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Kendin ol ya, yeri gelir ozellikle yeni ortamlarda sessiz olursun sonra acilirsin acilma suresi kisiden kisiye degisir vs. Bazen kendini tutamazsin susmazsin bir turlu, bazen de konusmak gelmez icinden normal yani. Arada tipler cikar devamli "niye konusmuyosun yaw, ne sessiz cocuk, konus lan" falan diye, o tiplerden de uzak durmani tavsiye ederim daha da soguturlar adami konusmaktan. Hatta gidip dov onlari rahatla bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 cok konusulan zamanda olur az konusulan zaman da.insanın ruh haline bağlı,karşısındaki kişiye bağlı. mesela ben karşı tarafla geyik yapabilcek seviyeye gelmeden cok konusmam.belli bi süreç sonra otomatik olarak insan açılıo.onun harici samimi oldugun insanlarla ztn muabbetin sonu yok :) dinlemeyi bende çok severim.özellikle hiç tanımadıgım kişilerle bi ortama girdiysem, hiç denilcek kadar az konusurum.cunku her ortamda böle bıdı bıdı ben şöleyim ben böyleyim falan filan tipler olur.onları dinlemeyi tercih ederim.karakter analizi gibi bişi yani :).aralarından bi eleme yaparım.kime nasıl davrancagımı bilirim en azından. yeni tanışan bi insan toplulugunda,heleki kız falan varsa,ilk saniyeden itibaren susmadan konusan ve espri yapmaya calısarak ortama hakim olmaya calısan tipler her zaman kaybetmiştir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Denn said: ama genel olarak, konusmak için kasmak sacma bişey cidden. kastıkca daha beter sıkıntı cekersin bu konuda. içinden geldigi gibi ama cok da bos olmadan konusmak en iyisi. 4 yıl gecmis aslında, halletmissin belki ama^^ aslında 1 haftada oluverdi herşey iş için ailemden ayrılıp başka bir şehre gittim öncedendn de yalnız takılırdım ama şimdi gerçekten yalnız olunca sanki bir reaksiyon gerçekleşti ilk tel görüşmem 20 dk sürdü , 19dk sında ben konuştum hiç aramadığım insanları aramaya özlemeye başladım istanbulda yılda 2 kez eğer bir arkadaşım ararsa dışarı çıkarken şimdi 1 günde kanka moduna geçip her akşam gezmeye başladım bi tek sesim kısık kalmış kullanmaya kullanmaya ondan şikayet var, bende farkettim işin garibi bana çok garip gelen bu durumun dışarı yansıması benim sessiz sakin biri olduğum yönünde ki beni daha önce tanısalar yapacak bir tanım bulamazlardı herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar