n0x Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Herkese selam . elimde 15 günlük deneme sifresi var bununla 15gün denemek istiyorum. şu an nebula oynuyorum ve acayip sıkıldım çünkü gün geçtikçe çoluk çocuk dolmaya başladı. Eger umdugum gibiyse devam edecegim. sizce hangi shardda başlamalıyım bard/taming açmayı düşünüyorum.Diger shardda gm thief charım var . osi de thieflik zormu? ayrıca zevklimi? bu konuda bilgilendiriseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freddy11 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 ben şımdıe kadar thif gormedım oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 thief var fakat aos dan sonra fel den trame veya tam tersi recall lar yüzünden moongate bekçiliği yapmıyolar malas da makroya koyuyolar ehe.o yüzden göremiyosundur. thief olabilirsin fakat ping lazım.koşuşturma lazım o yüzden türkiyede yaşıyanlar için daha zor.tabi artifact spawnı bekçiliği yapıcaksan olabilir pek sorun olmaz.[hline]huh Sardok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 bence necro yada paladin dene yeni skiller eğlenceli olur ben paladin kasıyorum şu sıra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 türk oyunculur daha çok atlantic ve europa serverlarında yerleşmiş durumdalar. atlantic en çok türk oyuncusu olan server. en eski türk oyuncular da bu serverda diye biliyorum. bu aralar biraz bozulmuş olsa da europa server'ı da en iyi pingi veren server.[hline]Her hakkı mahfuzdur. © 1970-2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Hırsızlık eğlencelidir ancak ping sorunlarından dolayı tatsızlıklar yaşayabilrisin. Yine de pop daha ayrıntılı bilgi verecektir, kendisinin hırgız karakteri var idi yanılmıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0x Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 hepsi tamamda şimdi bende ultima the second age var onla oynayabilirmiyim yoksa upgrade lasımmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar