Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kulağım ):

-Cleglaw-

Öne çıkan mesajlar

off kulak deme bana ya çok çektim kulağımdan. Bence hemen bi kbb ye falan git kulak öyle boşvermeye gelmiyo[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar
-Yemin et
-Wtf?
Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin,
Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin,
Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin!
Sosyal ağlarda paylaş

orta kulak iltihabı olsa denge bozukluğuda yapar. ilk başta o yüzden sordum...
iç kulak rahatsızlığı gibide görünmüyo.
büyük bir ihtimalle kulak zarını biraz fazla zorlamışsın.
bi doktora görünmende fayda var. bi süre sonra kendiliğinden geçer ama ileride uzun dönemde iş açmasın başına...[signature][hline]Polly (Daima Kalbimdesin)
http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Cleglaw-, 11 Ekim 2005 21:32 tarihinde demiş ki:
bu arada şimdi farkettim kulağın dibinden arkadaş fısıldamaya çalışınca ağrıdı.
git bi doktora....
kulak zarını fena zorlamışsın sen...
yüksek sesle müzikmi dinledin, birisi gelip seni kulağındanmı öptü, yoksa birisi kulağına tokatmı attı?
bişiler olmuş...[signature][hline]Polly (Daima Kalbimdesin)
http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space
Sosyal ağlarda paylaş

Orta kulak iltihabı daha çok küçük çocuklarda görülür. Üst solunum yolu enfeksiyonlarının sıkça görüldüğü kış ve ilkbahar aylarında orta kulak iltihapları da sıktır. Önemsenmesi gereken bir enfeksiyondur. Şiddetli kulak ağrısı yapabilir, bazen iltihap önemli komşu yapılara geçebilir. Çocuklarda ağır işitmeye yol açarak konuşma gelişimini bozabilir, eğitimlerini kötü yönde etkiler.

Belirtiler;
Ağrı en sık görülen belirtidir. Kulakta tıkanıklık ve basınç hissi vardır. Buna, çocuklarda üst solunum yolu enfeksiyonunun diğer belirtileri (burun akıntısı, ateş) eşlik eder. Ağrıyı tanımlayamayacak kadar küçük olan çocuklarda huzursuzluk, ağlama sıkça görülür ve çocuklar hasta kulağı çekiştirirler. Orta kulakta biriken cerahat ve iltihaplı zar nedeniyle işitme azalmıştır. Uygun tedavi yapılırsa iltihap ve orta kulaktaki sıvı kaybolur, işitme tamamen normalleşir. Tedavi yapılmazsa veya yetersizse işitme kaybı kronikleşir ve kalıcı hal kazanabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

genelde çocuklarda görülür ama genelde ben geçen sene geçirdim kulaga gelen bir darbe sonucu hemde. genelde bir hastalık sonucu olur ama bende darbe sonucu oldu. Ben zaten orta kulak iltihabıdır demiyorum ama olabilir o yüzden geçiktirmeden doktara git bir görün faydalı olur.
Sosyal ağlarda paylaş

iltihap ise sürekli zonklama ağrı sıcaklık hissi verir. Yat uyu yarın sabah devam ediyorsa doktor.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim..
Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...