dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Orjinal oyun alımı konusunda da şöyle birşey yapılabilir; illaki herkesin beklediği bir oyun vardır, hergün 3-5 birşeyler atarak o oyunun parasını biriktirip alabiliriz eğer durumumuz çok müsait değilse, ben böyle başlamıştım....[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Ya karalamayı yapıyorum ama elimde kanıtlar olarak anlamıyorsunuz ; Dünyaca ünlü sitelerden alıyormuş tamam alsın da sen benim ilk postlarımı okumadın galiba ? Madem haber alıyorsun incelemesini de yap doğru mu yanlış mı diye ? TRgamer sanki sallıyor haberleri. Dünya çağında bu tip siteler hep aynı yerden alır haberlerini.Türkiye'de bir tek orjinal haber kaynağı olan bir zamanlar çok takip ettiğim ve hala unutamadığım Fulloyun.com dur.O site bence gelmiş geçmiş en iyisiydi ama kötü bir olay yüzünden kapanmıştı. Ve gene yukarıda belirttiğim gibi MK'yi 2000'in başlarından beri takip ediyordum takki şu 6 aya kadar.Son zamanlarda çok yalan haber diyerekten.Benim MK'yi bırakma sebebim.Haberi nereden alıyorlar ,nereden yazıyorlar ilgilendirmez beni.Eğer gerçekten iyi site olunacaksa biraz daha sık araştırma. Haberler konusunda karşılaştırdım Trgamer ile sebepte şu. MerlininKazanına bazen günde 10 haber konuluyordu en son şimdi bilmiyorum.Bu haberlerin çoğu doğruydu çoğu sallama , çoğu propagandaydı.TRgamer'da bir kez olsun propaganda nitelikli haber inceleme görmedim.Bir kez taraflı inceleme görmedim. Ha şunu da söylemek gerekirse eski merlinin kazanı' nda görmedim.Ve gene doğruyu söylemek gerekirse şundan 1 - 1.5 sene önceki MK şu an piyasadaki her siteye bin basardı. Her gün girerdim her gün haberleri okurdum gerçekten çok kaliteliydi.Ama dediğim gibi benim düşüncelerime göre site çok değişti. Ayrıca arkadaşlar TRgamer'i savunuyorum ama gene önceki postlarda dediğim gibi ne TRgamer'da tanıdık var , ne de üyeliğim var.Sadece haber okumak için haftada bir iki kez girerim.Zaten gerekli haberleri yabancı sitelerden alıyorum ama bazen değişiklik oluyor diye giriyorum. TRgamer'i da son zamanlarda fazla ziyaret etmedim durumu bilmiyorum. Bunlar benim düşüncem.MK Sux Trgamer Rlz diyiyorum o kadar. Tartışma konusuna gelince black'inde dediği gibi düzgün tartışılacaksa tabii ki devam eder. Eğer birine çok feci dokunursa yazım özür dilerim ama düşünce özgürlüğü. (bkz. Fulloyun'u gerçekten özledim :) )[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: dreagloth, 12 Ekim 2005 00:38 tarihinde demiş ki: Orjinal oyun alımı konusunda da şöyle birşey yapılabilir; illaki herkesin beklediği bir oyun vardır, hergün 3-5 birşeyler atarak o oyunun parasını biriktirip alabiliriz eğer durumumuz çok müsait değilse, ben böyle başlamıştım.... +1 ben hala öyle yapıyorum...[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 hmm bi bakim merlininkazanina dedim son zamanlardaki haberler iyiymiş :) Eğer uzun zamandır böyleyse haberler hakkında dediklerim için özür dilerim :) İncelemeye devam[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Ben sadece aşırı yanlı, yönlendirmeci ve gereksiz karalama amaçlı inat ettiğin görüşündeyim. Bunun bir özel sebebi olmalı, yoksa bu kadar sert tepki alıp siteyi girmeyi denemezdin. Bunun yanında, dediğim gibi, site her zaman yeni yüzlere açık. Deneseydin "aman yapamıyorlar işte" diyene kadar. Ayrıca TrGamer'ın haber kaynağı yok, yazarları da yalandan oyun incelemesi/çözümü/tanıtımı yapıyorken görmüyordun muhtemelen? Bu muhabbet çok uzar, ben ki açılışından beri takip ediyorum her siteyi (evet, yaşlanıyorum ne yapayım artık?), kavgaları ve atışmaları dışında TrGamer hep kendi kitlesine sahip olan, bu yüzden de yalan, dolan, kandırmacalı, atmacalı her şeyi rahatça yediren ve bir de birileri tarafından savunulan site oldu. Bunu bilitr bunu söylerim. Bunu göremeyene de yolun açık olsun derim...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 öncelikle şunu söyleyeyim ben trgamer'da 1 kez bile inceleme okumadım.O siteye sadece haber okumak için girerim ve şu ana kadar yalan bir haber görmedim.Kaynakları bilinmiyor olabilir ama en azından gerçek haber veriyorlar. Merlinin Kazanı'nı sevmediğim doğrudur verdiği yanlış demeçler yüzünden.Haberler olsun,yazarların düşünceleri belli konularda sinir ediyor beni... Merlinin Kazanı'nı övmeye gelirsek çok iyi oyun incelemesi yaparlardı.Tabii onlardan da bir incelemeyi okumayalı 1 yıl oluyordur. Ben burada merlinin kazanı'nı 6 -7 ay önce hatırladığım şekilde yazıyorum.Zaten bunu ilk postta belirttim.Girdiğimde gördüm ki haberler bir nebze olsun düzelmiş.Sevindim. Neyse tartışmaya değmeyecek bir konu üzerinde çok durduk.Beni MerlininKazanı'da ilgilendirmiyor TRgamerda.İkisinden de bir faydam yok bana ne ... Full Oyun'u geri istiyorum :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: DarKRideR, 11 Ekim 2005 23:34 tarihinde demiş ki: öncelikle arkadaşlar şunu söyleyelim ; merlininkazanı tamamen yalan bir site.Sürekli yalan haberler yayınlıyorlar.Dediğiniz gibi cracklı oyunlar vs. inceliyorlar. Trgamer ise cracklı oyun incelediğini pek görmedim.Arada sırada çok beklenen oyunlar vardı ama şu an TRGAMER Türkiye'nin en iyisi. Level'in ise anlaşmaları var oyun çıktığı gibi kargo ile gönderiliyor onlara diğer oyun dergileri gibi. Şu an internet üzerinden takip edilecek en iyi site Trgamer bence.En azından düzgün ve saygılı yazı yazıyorlar.Gerçekten korsanla savaşıyorlar. Hem diyosun hiç okumuyorum arada bir çok nadir giriyorum diye hemde ayaküstü karalam yapıyorsun. Bana karalama yapmıyotum deme. Tarafsız bakamıyorsun şu anda. Trgamer iyi güzeldi ama tek kişi ile bir site dönmüyor. Üstüne üstlük o kişi de çalışmayı bırakıp rakiplerine son zamanlarda gerek özelden olsun gerek yorumlarıyla olsun çok afedersiniz ama bok atmaya başlayınca rakip olarak gözümüzden düştü. Haberlerde tüm kaynakları sömürüyoruz. Geniş yazar kadrosu ile devamlı güncel ve basında bilgisayar ve oyun oynayabildiğimiz her alet ile ilgili çıkan haberleri alıyoruz koyuyoruz. Dediğin gelin kaynana haberini bende hatırlıyorum. teknoloji haberleri ntvmsnbc dahil birçok büyük ajanstan alarak yayınlıyoruz. ve farkındaysan mesai satleri yeni başladığında güne başlangıç tadında teknolojik haberler yayınlıyoruz ve bu haberlerin çoğunada kaynak koyuyoruz. Bizim görevimiz oyunu incelemek ve bir an önce kullanıcılarımza bu bilgileri sunmak. said: DarKRideR, 12 Ekim 2005 00:47 tarihinde demiş ki: MerlininKazanına bazen günde 10 haber konuluyordu en son şimdi bilmiyorum.Bu haberlerin çoğu doğruydu çoğu sallama , çoğu propagandaydı.TRgamer'da bir kez olsun propaganda nitelikli haber inceleme görmedim.Bir kez taraflı inceleme görmedim. Biraz daha iyi araştırmalısın. Taraflı incelem değil ama taraflı haber görebilirsin. Aktif tek yazarlarının da yorumlarını takip etmelisin. Kaç tanesi çamur at izi kalsın şeklinde?[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! [Bu mesaj robinson tarafından 12 Ekim 2005 17:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 abi ayak üstü son 1 yıla yakın dır giriyorum dedim Sebeplerimi belirttim 2 siteye de girdim dünden beri ve bir fark göremedim. Benim MK'yi bırakmamın sebeplerini yukarını yazdım ve sanırım diyeceğimi dedim ! Cracklı'de olsa orjinalde olsa bir kaç MK yazarı bana göre Level'dan daha iyi yazıyordu.Şimdi onlar duruyor mu bilmem ama sanırım MK 'ya övgüm sadece bu konudan gelir. Neyse boş boş tartıştık 2 gündür :) Girmeyeceğim sitelere flnda direk GamersHell 'den okuyacağım :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 aral reklamı aldıklarından dolayı steam tl geçiş haberine bu işin içinde aral olabilir diye yorum yapmıştım ama kabul etmemişler. oyun dergileri ve siteleri anlaşmaları olduğundan dolayı taraf olmamaya çalışıyorlar büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 http://img2.wikia.nocookie.net/__cb20140317044617/diablo/images/b/bf/Necromancer-melee.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar