DioNea Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 bende bugün eslantta priest charla girdim rogue nin birinden sw istedim ona karşılık heal bastım adama bana direk lvlin 50 canın 577 bufflı canın 2077 manan 1575 dedi bu adam nasıl öğrendi bunları sonrada bana korkma hackjlemem charı bakar çıkarım dedi[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 4xxxx Clan: BlackCats Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozok Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 adam senin şifreyi ogrenmiş hemen değiştir yoksa adam senin çarı düdükleyecek:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 iyide nası anladı ordad trade falanda yok sw verdi heal aldı pm denmi hacklicek bu[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 4xxxx Clan: BlackCats Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ya program vardır Kohack i hatırlamıomusunuz herşeyini sölüodu[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / DarkFeaR Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 kosp den bakıllıyormuş aresde banada biri itemları sayıp chitin helmetimi(goblin) istemişti :D WickeD[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 kohach nası bişi eğer benim başıma gelense tüm severi hackleru adam[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 4xxxx Clan: BlackCats Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 necro yane korkulcak bişi yok sadece bakıyo dimi[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 4xxxx Clan: BlackCats Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 kohack assında bana çok masum gelio artk bu serverın ne hallerini gördük abi kohack i hatırlasanıza lootluodu bi de adamların canlarını filam gösteriodu :D[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / DarkFeaR Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 bana sıkmış gibi geldi program sadece gösteriyordu eskisi lvli üstündekileri filan her ihtimale karşı hide ip ile şifreni deiştir asla kullandığınız msni mailiniz yapmayın bu arada!!![signature][hline]baddal al şu madalyayı bitsin bu çile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 iyi bare o gitsin lvl 50 priest nolcakta ALSHARO ma kimse dokunmasın daha yeni enion +8 aldım tadını çıkaram :D:D:D[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 4xxxx Clan: BlackCats Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warum Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 kosp... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 eet kosptaole bi ozellik var ben de kullanıyodum free ken cz de spike town yapmadan once adamın hpsine bakıp ona gore dalıyodum assa :D[signature][hline]Acil +55 itemli Char arıyorum eskişehir içinden olanlara Ytl ile digerlerine oyun parasıyla odeme yapacam ama oyunda cok param yokk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 KOSP ile bakılıyor.. Hemen yine sıkmışsınız hacklenmişsin v.s diyerek..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 lann ne demek gitsin o char benm :D gitsin olurmu lam ne halt yedin sen akif :D pm at bana msn den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VII_outLaw Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 :D gel bende söyleyem kOsp war onda söyleyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 şu kosp sadece adam öldürmüyo süründürüyoda[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 4xxxx Clan: BlackCats Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
In_SuN Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ya adam pm den yaptı bunu.xig.serverını hackleyen çocuk da böyle yamıştı dikkat et :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: DioNea, 11 Ekim 2005 16:33 tarihinde demiş ki: bende bugün eslantta priest charla girdim rogue nin birinden sw istedim ona karşılık heal bastım adama bana direk lvlin 50 canın 577 bufflı canın 2077 manan 1575 dedi bu adam nasıl öğrendi bunları sonrada bana korkma hackjlemem charı bakar çıkarım dedi hehe :D amma kandırmış seni kospla bakılıyo o biride benim hp mi söylemişti :) (isim yoqq :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadness Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 n00bken bizde yapardık böyle şakalar.. aaah ahh..[signature][hline]i$lenmemi$ cinayetlerin katili gibiyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Hey Gidi KoHack Ne Abbys Toplardım be =)[signature][hline]Server = Ares , Beramus Level = 60+ Karakter = Assasian Np = Her Serverda Yaparım :P Beramustaki charım http://img432.imageshack.us/my.php?image=amanya6dd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar