Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.8.0 patch linki

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
xrex daha oncede yaptık exe oalrak degıl zaten wow-patch.mpq dosyasını verıyolar onu wow un ıcıne atıp battlent update e tıklıyosun 1.7.1 oluyo onu arıyoruz dıger patchlerde cok yaptım bu oalyı ama gel gorkı bununkını bulamadım :(

İşte blizzardın aptallıklarından biride bu 1 patchın eksık olsa full ındrmek zorundasın bız bosamı yama patchlerı cekıyoruz anlamadım gıttı.

[Bu mesaj silent tarafından 12 Ekim 2005 11:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
aynen hala bulamadım paso us buluyorum bakalım blizzard forumalrına yazı yazdım belkı ordan bı yardım cıkar...[signature][hline]Dunemaul / Silentcaster Undead Mage
Dunemaul / Alesya Undead Priest
Dunemaul / Sickness Undead Rogue
...Undead Forever...
Mesaj tarihi:
ben sorunu hala anlamadım.1.71 zaten hemen gelıyor blızzle
bu arada
http://crazy.mofo.nl/~redfox/divine/patches/WoW-1.7.1.4695-to-1.8.0-enGB-patch.exe
baya iiyimiş saolun[signature][hline]Supreme
----------
n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki:
Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz.
Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe
Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın
Mesaj tarihi:
suark su an 1.8.0 cıktıgı ıcın oyun versıyonun 1.7.0 ıse 1.7.1 i almıyo blizzden dırek 1.8.0 full 250mb cekmeye baslıyo asıl sorunda bu ya :([signature][hline]Dunemaul / Silentcaster Undead Mage
...Undead Forever...
Mesaj tarihi:
ftp://wow.wnet.ua/wow/
soyle dene bı ftp acılsın ordan patches klasorune gır orda gorurusun ıstedıgını zaten[signature][hline]Dunemaul / Silentcaster Undead Mage
...Undead Forever...
Mesaj tarihi:
tmm msn yı sole ozel msg den yollım[signature][hline]Dunemaul / Silentcaster Undead Mage
...Undead Forever...
Mesaj tarihi:
said:
silent, 12 Ekim 2005 11:46 tarihinde demiş ki:
suark su an 1.8.0 cıktıgı ıcın oyun versıyonun 1.7.0 ıse 1.7.1 i almıyo blizzden dırek 1.8.0 full 250mb cekmeye baslıyo asıl sorunda bu ya :(

haa ozaman durum cok kotu bea[signature][hline]Supreme
----------
n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki:
Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz.
Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe
Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın
Mesaj tarihi:
ya abiler bu verdiğiniz link den patch i dl ettim fakat kurmak istedigim de blizzard updater programı açılıo bunu mu beklicez şimdi hemen yüklemesi lazımdı ne yapcam ben ?
Mesaj tarihi:
Ben patchi indirdim update ide yaptım ama server lar gelmedi sanırım henüz yok hiç bişey.[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever
Dan Discotech
Dunemaul Level 4* Troll Shaman
  • Yeni Oluştur...