silent Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 xrex daha oncede yaptık exe oalrak degıl zaten wow-patch.mpq dosyasını verıyolar onu wow un ıcıne atıp battlent update e tıklıyosun 1.7.1 oluyo onu arıyoruz dıger patchlerde cok yaptım bu oalyı ama gel gorkı bununkını bulamadım :( İşte blizzardın aptallıklarından biride bu 1 patchın eksık olsa full ındrmek zorundasın bız bosamı yama patchlerı cekıyoruz anlamadım gıttı. [Bu mesaj silent tarafından 12 Ekim 2005 11:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tozparcasi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 aynen hala bulamadım paso us buluyorum bakalım blizzard forumalrına yazı yazdım belkı ordan bı yardım cıkar...[signature][hline]Dunemaul / Silentcaster Undead Mage Dunemaul / Alesya Undead Priest Dunemaul / Sickness Undead Rogue ...Undead Forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tozparcasi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 us de yazdigin link nedir ? of daraldim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ben sorunu hala anlamadım.1.71 zaten hemen gelıyor blızzle bu arada http://crazy.mofo.nl/~redfox/divine/patches/WoW-1.7.1.4695-to-1.8.0-enGB-patch.exe baya iiyimiş saolun[signature][hline]Supreme ---------- n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki: Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz. Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 suark su an 1.8.0 cıktıgı ıcın oyun versıyonun 1.7.0 ıse 1.7.1 i almıyo blizzden dırek 1.8.0 full 250mb cekmeye baslıyo asıl sorunda bu ya :([signature][hline]Dunemaul / Silentcaster Undead Mage Dunemaul / Alesya Undead Priest Dunemaul / Sickness Undead Rogue ...Undead Forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tozparcasi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Silent,30mblik 171test i cekiyorum su an onun icindeki wow171.exe yi kullanarak denicem bakalim nasi sonuc vericek. olursa eger sanada solerim yada direk exe yi sana gonderirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tozparcasi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 silent bu arada bana US patch i lazim. sanada us lazim dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Bilgi Open Source 100mbps http://cs.bilgi.edu.tr/~itasdelen/WoW-1.7.1.4695-to-1.8.0-enGB-patch.exe[signature][hline]You hate me to say that i did not obey!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 tozparcası us lazımsa bverım lınkı us ın 1.7.0-1.7.1 var bana eu lazım. bu US : ftp://wow.wnet.ua/wow/patches/wow-patch-1.7.0-1.7.1.rar[signature][hline]Dunemaul / Silentcaster Undead Mage Dunemaul / Alesya Undead Priest Dunemaul / Sickness Undead Rogue ...Undead Forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tozparcasi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 eet eet bunu ariyorum ama link bende calismiyor sende calisiyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Saol silo kenk (:[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Dunemaul Level 4* Troll Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ftp://wow.wnet.ua/wow/ soyle dene bı ftp acılsın ordan patches klasorune gır orda gorurusun ıstedıgını zaten[signature][hline]Dunemaul / Silentcaster Undead Mage Dunemaul / Alesya Undead Priest Dunemaul / Sickness Undead Rogue ...Undead Forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tozparcasi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 bole yapincada sifre soruyor ftp bela gibi bisiymis bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AloneHunter Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 direk "1.8.0" nerden indirebilirim? şimdiden teşekkürler...[signature][hline]NE Hunter 58 (Sylvanas) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tozparcasi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: silent, 12 Ekim 2005 12:04 tarihinde demiş ki: ftp://wow.wnet.ua/wow/ soyle dene bı ftp acılsın ordan patches klasorune gır orda gorurusun ıstedıgını zaten o patch i cekebiliorsan celkip bana msnden yollar misin ltufen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 tmm msn yı sole ozel msg den yollım[signature][hline]Dunemaul / Silentcaster Undead Mage Dunemaul / Alesya Undead Priest Dunemaul / Sickness Undead Rogue ...Undead Forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tozparcasi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 tamam yolladim bakalim caliscak mi :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: silent, 12 Ekim 2005 11:46 tarihinde demiş ki: suark su an 1.8.0 cıktıgı ıcın oyun versıyonun 1.7.0 ıse 1.7.1 i almıyo blizzden dırek 1.8.0 full 250mb cekmeye baslıyo asıl sorunda bu ya :( haa ozaman durum cok kotu bea[signature][hline]Supreme ---------- n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki: Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz. Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tozparcasi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 tamam halloldu hersey tesekkur ederim ya : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kcayk Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ya abiler bu verdiğiniz link den patch i dl ettim fakat kurmak istedigim de blizzard updater programı açılıo bunu mu beklicez şimdi hemen yüklemesi lazımdı ne yapcam ben ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Ben patchi indirdim update ide yaptım ama server lar gelmedi sanırım henüz yok hiç bişey.[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Dunemaul Level 4* Troll Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 2 saat kahve molası verdiler :)[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Yaf nedir bu paris saatiyle 11 diolar 11.30 oldu yok hala :([signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Dunemaul Level 4* Troll Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AloneHunter Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 harbi baydılar kapatacam şimdi pc yi[signature][hline]NE Hunter 58 (Sylvanas) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar