ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: Llotheis, 10 Ekim 2005 23:47 tarihinde demiş ki: mealstromda rank kasmayi baska herseye tercih ederim bi horde olarak... rank 8 oldum ama bide bana sorun nasi oldum (= surekli oyun kaybederek rank atlasam nolur atlamasam nolur zevk alamadiktan sonra bence cok daha ii robe of the arcmage eger priest diilde mage olsaydim kesin bunu tercih ederdim O kadar iyimiyiz ya.. :D zaten bi kaç gündür güzel bir rakip çıkmıyor karşımıza.. hep afk... L E A R N 2 P L A Y demekden cnm sıkıldı artık.. walla bi kaç gün sonra ab ye exh olucam.. 2 gün önce revered oldum ohh :D[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - Equniox - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 buna bir "up" diyelim,ama sordugum sorularin cevaplarini rica edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Bende 2 adet recipesi vardı. Hoş robe bence. Priest oldugumdan dolayı sizle ilgili pek bişi bilmiyorum. Ama bizim epic robe da okadar güzel bişi degil devout karşısında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llotheis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 altug ben senin hala iron bark alamadigina cok sasiyorum wlla o kadr oyun kazaniosunuz ustunde ne bi rank ne bi rep. itemi var (= mc leri kacirion sanirim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: Llotheis, 11 Ekim 2005 22:31 tarihinde demiş ki: altug ben senin hala iron bark alamadigina cok sasiyorum wlla o kadr oyun kazaniosunuz ustunde ne bi rank ne bi rep. itemi var (= mc leri kacirion sanirim hehe 4000 / 21000 deyim.. ex için.. headmaster charge var bende imzamdan bak.. mealstromda bir bende var bu staff.. bilmiyorum napsam.. ama ilk hedefim rank 11 mount.. zaten pvp guildine alındım ( oyunumu beğendiler) Execute iyi bir guild..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - Equniox - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Headmaster Charge cok overrated bir item bana gore. Rod of the Ogre Magi hele hele Ironbark Staff'la falan karsilastirildiginda. Bu arada evet Execute iyi bir guild. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: dream_endless, 12 Ekim 2005 01:42 tarihinde demiş ki: Headmaster Charge cok overrated bir item bana gore. Rod of the Ogre Magi hele hele Ironbark Staff'la falan karsilastirildiginda. Bu arada evet Execute iyi bir guild. oylede kıyamıyorum işte .. iron u alıp kullanacagım tabi.. ama sadece ppvp de...[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - Equniox - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Daha gecen gün düsürdük bu recipe'ı. Herkese zar ekranında çıktı. Fakat tailorımıza bıraktık zaten. Ayrıca BoP'ta degildi yanlıs hatırlamıyorsam. Bizde Arcanite Reaper recipeını farmlamaya başladık bu hafta. Aynı yerde sayılır. Grup olarak mutlaka mage,healer,warrior olmalı. imp. saplı roguela çok daha kolay olur. Ek olarak dogru düzgün bi hunter bulursanız petiyle tanklamaya epey yardımcı olabilir. Lbrsye girdiginiz zaman hemen girişte sagdaki veya soldaki moblardan 2-3 tanesini oldurup diğerlerine dokunmayarak bıraktıktan sonra warriorı onunuze takarak kosturuyorsunuz :) Bi süre combatta kalıyosunuz ama gir çık yaparak halledersiiniz onuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ah de 400g onun patterni. saolsun ben ozi den aldim :D su an ustumde ve robe of votalite ten sonra en iyi robe benim dusunceme gore. oda dkp yani.zaten belt of the archmage yaptidim 1 hafta sonra mana igniting aldim parama yaniyorum simdi[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 rovp tan da daha iyi bence. gerçi kullanana göre değişir crit mi dmg mi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 valla ikiside super. mc ye gidemeyen archmage alsin. gidende alsin votalite zirt pirt dusmuyor nasilsa :D[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 kendi açımdan zaten mc fln için archmage robeu tercih ederim :) pvp sevmiyorum pek. daha önce de dedim 5dkdan biraz uzun süren her savasta 1k mana demek 70 int demek 82 int var yani bu robeta bu savaslarda daha kısa savaslarda 35 int --> 47 int bunun yanında 40 dmg 1 crit rovp a değişmem kesinlikle. crit setine gitsem değişirdim ama gitmiyorum:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar