Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Robe of The Archmage ve LBRS Guzellemeleri.

dream_endless

Öne çıkan mesajlar

said:
Llotheis, 10 Ekim 2005 23:47 tarihinde demiş ki:
mealstromda rank kasmayi baska herseye tercih ederim bi horde olarak...
rank 8 oldum ama bide bana sorun nasi oldum (= surekli oyun kaybederek rank atlasam nolur atlamasam nolur zevk alamadiktan sonra

bence cok daha ii robe of the arcmage eger priest diilde mage olsaydim kesin bunu tercih ederdim

O kadar iyimiyiz ya.. :D zaten bi kaç gündür güzel bir rakip çıkmıyor karşımıza.. hep afk... L E A R N 2 P L A Y demekden cnm sıkıldı artık.. walla bi kaç gün sonra ab ye exh olucam.. 2 gün önce revered oldum ohh :D[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom

- Equniox -

--Ya baba bi itemlerine bakimmi ?
-- Bak Canım bak ====> Altug (inspect)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Llotheis, 11 Ekim 2005 22:31 tarihinde demiş ki:
altug ben senin hala iron bark alamadigina cok sasiyorum wlla o kadr oyun kazaniosunuz ustunde ne bi rank ne bi rep. itemi var (= mc leri kacirion sanirim hehe

4000 / 21000 deyim.. ex için.. headmaster charge var bende

imzamdan bak.. mealstromda bir bende var bu staff.. bilmiyorum napsam.. ama ilk hedefim rank 11 mount.. zaten pvp guildine alındım ( oyunumu beğendiler) Execute iyi bir guild..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom

- Equniox -

Sosyal ağlarda paylaş

said:
dream_endless, 12 Ekim 2005 01:42 tarihinde demiş ki:
Headmaster Charge cok overrated bir item bana gore.
Rod of the Ogre Magi hele hele Ironbark Staff'la falan karsilastirildiginda.
Bu arada evet Execute iyi bir guild.

oylede kıyamıyorum işte .. iron u alıp kullanacagım tabi.. ama sadece ppvp de...[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom

- Equniox -

Sosyal ağlarda paylaş

Daha gecen gün düsürdük bu recipe'ı. Herkese zar ekranında çıktı. Fakat tailorımıza bıraktık zaten. Ayrıca BoP'ta degildi yanlıs hatırlamıyorsam.
Bizde Arcanite Reaper recipeını farmlamaya başladık bu hafta. Aynı yerde sayılır. Grup olarak mutlaka mage,healer,warrior olmalı. imp. saplı roguela çok daha kolay olur. Ek olarak dogru düzgün bi hunter bulursanız petiyle tanklamaya epey yardımcı olabilir.
Lbrsye girdiginiz zaman hemen girişte sagdaki veya soldaki moblardan 2-3 tanesini oldurup diğerlerine dokunmayarak bıraktıktan sonra warriorı onunuze takarak kosturuyorsunuz :) Bi süre combatta kalıyosunuz ama gir çık yaparak halledersiiniz onuda.
Sosyal ağlarda paylaş

kendi açımdan zaten mc fln için archmage robeu tercih ederim :) pvp sevmiyorum pek.

daha önce de dedim 5dkdan biraz uzun süren her savasta 1k mana demek 70 int demek

82 int var yani bu robeta bu savaslarda

daha kısa savaslarda 35 int --> 47 int

bunun yanında 40 dmg 1 crit

rovp a değişmem kesinlikle. crit setine gitsem değişirdim ama gitmiyorum:P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...