Murtaza Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Sabahın köründe başlayan PK macerasını kaydettim yine herzamanki gibi. Çok özene bezene yaptım montajını. 10 dkaika 35 saniye süren filmi Buradan indirebilirsiniz... 40 MB kendileri, dosya boyutunu mümkün olduğunca az tutmaya çalıştığım için -üzülerek söylüyorum- çok net değil... movie deki 2v10 combat ilginizi çeker diye düşünüyorum :) rapidshare.de ye upload ettiğim için DL sırası bekleyebilirsiniz, şimdi olmasa bile daha sonra mutlaka indirip izleyin =D yorumlarınızı da bu topic altına yazabilirsiniz. Ha ayrıca, dereque' e buradan bi kez daha teşekkürü porçç pilirim efenim ;)[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 omfg... u turk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: dereque, 08 Ekim 2005 16:17 tarihinde demiş ki: omfg... u turk! sende turksun :D yoqsa bu forumu nasıl buldun :S [Bu mesaj Aware3___ tarafından 08 Ekim 2005 16:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ya ben bu ay indirmesem bu ay çok şey indirdim sınırlıda[signature][hline]artık okullar açıldı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: erayyirik, 08 Ekim 2005 16:22 tarihinde demiş ki: ya ben bu ay indirmesem bu ay çok şey indirdim sınırlıda keyfine kalmış zorla indir demiyolar zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 %67 indiriyorum :) bakalım güselmiymiş[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: Necro, 08 Ekim 2005 16:24 tarihinde demiş ki: %67 indiriyorum :) bakalım güselmiymiş hehe %69 oldu bende :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Rapidshare den nefret ediyorum :([signature][hline]Name : AeneisF Server : Ares NP :1xxxx LvL :61 Job : Arch Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: AeneisF, 08 Ekim 2005 16:29 tarihinde demiş ki: Rapidshare den nefret ediyorum :( niye[signature][hline]artık okullar açıldı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 vay bea süperdi :) artıq warior olmak istiyorm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 off ne kadar eğleniyosunuzdur siz yaa ah... item var tabe tecrube var :([signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 video piskopat olmuş ortalara doğru cozutmuşlar:D[signature][hline]ben holigun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 sabahin korunde cz iyidir.. 04-07 arasi ozellikle. cafelerde kimse kalmaz, ufakliklar uykuda olur dolayisiyla lag, dc, "aga clan pls" olmaz..[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 bi anda mage i bırakıp warrior a geçesim geldi :-D[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 28k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Murtaza allah cezanı vermesin :D[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ben de diyorum bu pwnage bazen niye boyle kotu oynuyor eheh.. sonuncu sarki cok kotuymus bu arada. cistak cistak ne o oyle..[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DownTown Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 abi elinde debuffer videosu varsa onuda koyarmısın veya olan herhangi biri koyabilirmi debuffer cz videosu bu arada senin video yuda indiriyoeum daha %11 :([signature][hline]Just a Noob... Why u wanna know me ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 eleştrilere her zaman açığım, yalnız olayın hep negatif tarafını göstermek "eleştri" olmasa gerek... R attack eksik olabilir (!) bi kaç combat esnasında, mazur görün ;) teşekkürler...[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 BLOOD clanın video su... w00t clanındayken arkadaşlarımla beraber kaydettiğim başka bir video. ikisinde de debuffer ön planda olduğu için link verdim. [signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O [Bu mesaj Murtaza tarafından 08 Ekim 2005 18:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DownTown Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 abi ilk gönderdiğin videoyu izledim o ne be öyle abi resmen pk yapmışsın yani :) işte gerçek pk böyle olmalı :D yuh ya[signature][hline]Just a Noob... Why u wanna know me ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
penn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 su raipde koymayin sunnari yaw.dingil site her seferinde yok su kadar saate sukadar download yaptin diyor.halbuki 1 haftadir indirdigim bir sey yok siteden..filefront var ne gusel...[signature][hline]don't panic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forrazzi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 T_______T slm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 dereque adlı kısı gecen gun bir clan kurmus forazzi diye birini asist yapmıs. clanın adı " ÖLÜMCÜL HATA" boyle ısımde bır clana gırmem ama teklıfı yapan kısının ustu cok ıı gıyınmıstı. neyse sonra baktım asist ve lider 65 lwl butun dusuk lwl li noobları toplamıslar tek 45+ 53 lwl ben varım. herkes le konusuyo 60 lwl olun en kısa surede cok ii işler yapcaz felan ben guluyorm. dıyorum ne zamn atıcaksınız clanı dagıtıcaksıznız. dınleyen yok herkes dio ne zaman pelerın alırz aga. en sonunda clanı disband yaptılar :) baya gulmustum sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: pisikopat_5, 08 Ekim 2005 19:30 tarihinde demiş ki: dereque adlı kısı gecen gun bir clan kurmus forazzi diye birini asist yapmıs. clanın adı " ÖLÜMCÜL HATA" boyle ısımde bır clana gırmem ama teklıfı yapan kısının ustu cok ıı gıyınmıstı. neyse sonra baktım asist ve lider 65 lwl butun dusuk lwl li noobları toplamıslar tek 45+ 53 lwl ben varım. herkes le konusuyo 60 lwl olun en kısa surede cok ii işler yapcaz felan ben guluyorm. dıyorum ne zamn atıcaksınız clanı dagıtıcaksıznız. dınleyen yok herkes dio ne zaman pelerın alırz aga. en sonunda clanı disband yaptılar :) baya gulmustum sonunda hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Hastayım zaten sizin troll baskınlarınıza geçen %5 gitti biliyormusuunnn[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar