Hellsing Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 pc lere satılıyorsa adam ların kıllığından geçilmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 daha oyuna başlamadım fakat okudugum kadarıyla Npc lere item satışı yokmuş[hline]Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Npclere satilmiyor,ancak Tatooinede Junk Dealerlar var onlara satabiliyorsunuz ama az fiyat verir söyleyim.En iyisi bazaar a koymak.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Bazarinda moku çıktı fiyatlar yerlerde surunuyor. Bazaarda para kazanmak icin biraz ticari zekayi çalıstiracaksin. Mesela ben newbie iken Basic Camp lari Bazaardan aliyordum 100 cr. ye gecen gün oylesine bakarken hic camp kit olmadigini gordum pazarda ve hemen 10-15 tane basic yapip 300 den caktim. Hepsi aninda satildi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Yuh basic camp alan var mı??Hemen basiyorum... :)[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 herkes crafting olayını hemen cozemiyor.. said: codmaster, 27 July 2003 16:41 tarihinde demiş ki: Yuh basic camp alan var mı??Hemen basiyorum... :)[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Basic camp için 4 hide 2 bone gerekiyor yahu,bir de novice scout,ben herkes kendi toplar diye düşünüyordum.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Contact: [email protected] Web: www.darklegion.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 millet nasil craft yapilacagini bilmedigi ve xp ye ıhtıyacı oldugu ıcın alıyo o yuzden basıc camp kıt cunku newbee ler alıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar