Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni bir patch yine aynı sorun pff...

silent

Öne çıkan mesajlar

Ya bu blizzdeki mantıgı anlamıs degılım dusunun 1.7.1 yukluydu bu gece foramt attım dogal oalrak son patch oalrak 1.7.0 full var sımdı 1.7.0 ı yukledım ama arada client patchı oldugu ıcın (1.7.1) 1.8.0 ı ındırmeye calısınca dırek full alıyo 200 kusuru mb her yenı aptch cıktıgında eger format atarsak pc ye tekrardan full ındırmek zorundamıyız ya sacma sapan iş...

Oncekılerde webten bu client patchlerını rar seklınde buluyordum ama su an 1.7.0 - 1.7.1 bulamıyorum.

yedekleyen bırı varsa mpq dosyasını yada dl yerı bılen varsa soleyebılırmı kucucuk bır client patch ıcın 200 kusur mb dl yapacak halımız yok herhalde.

1.7.0 - 1.7.1 lazım lutfen yardım.[signature][hline]Dunemaul / Silentcaster Undead Mage
Dunemaul / Alesya Undead Priest
Dunemaul / Sickness Undead Rogue
...Undead Forever...
Sosyal ağlarda paylaş

arkadasım anladımda benım demek ıstedıgım her formattan sonra yenı cıkmıs olan full patchımı ındırecez? bu saçmalıktan baska bısı degıl 1.7.0-1.7.1 laızms adece ve bu client patchlerı yenı bır patch cıktıktan sonra blizzden alınmıyo dırek yenı cıkanı full ındırıyo normalde 1.7.1-1.8.0=40mb ama 1.7.1 olmadıgı ıcın 1.7.0 var bende su an noral downloaderdan dırek 1.8.0 full u cekmeye baslıyo 250 mb sen dusun artık her yenı aptchte bız full ındırırsek ne anlamaı kaldı bu ısın?arada kı 200kb lık patch ıcın 250mb dl mı bekleyecegız.sanıyorum ben bastakı ayzıda sorunumu anlatamadım.[signature][hline]Dunemaul / Silentcaster Undead Mage
...Undead Forever...
Sosyal ağlarda paylaş

dunedain soyledıgın sıtede aradıgımı bulamadım bana 1.7.0 to 1.7.1 yapan lazım zaten bu exe olmaması lazım cunku client patch dırek mpq dosyası bıldıgım kadarıyla.ama yınede saol :([signature][hline]Dunemaul / Silentcaster Undead Mage
...Undead Forever...
Sosyal ağlarda paylaş

Sorununu anlıyorum arkadaşım...

Ama benim demek istediğim şuydu... Büyük patch'lerden sonra çıkan ufak yamalar (sözünü ettiğin 1.7.1 yaması) bir dahaki büyük patch'in içinde de oluyor zaten 1.7.1 to 1.8 şeklinde... (en azından ben öyle biliyorum...)

Ama zaten belli bir süre sonra tüm eski yamaları kapsayan 1.8 genel patch'i de inecektir muhtemelen... o zaman sorununa kesin çözüm bulacaksındır...

Ama gerçekten bu ufak yamalar insanın başına bela olabiliyor... Daha önce 1.6 dan sonra 1.6.1 yaması çıkmıştı ama bu download edilebilir bir şekildeydi... Ama 1.7.1 'in linkini bende çok aramama rağmen bulamadım...
Sosyal ağlarda paylaş

Nun cok tesekkur ederım.Yıne 200 kusur mb download yollarına mı dusuyoruz yanı pff yıne full ındırcez desene , şu blizz de hıc mantık yokmudur ya nıye kendı serverlarından oncekı yamaları alamıyoruz sacma sapan ıs yapıyolar daha once kac kere basıma geldı 1.2.3to1.2.4 aynı olay 1.4.0to1.4.1 aynı oaly senın soyledıgın 1.6.0to1.6.1 aynı oaly valal bıkkınlık geldı artık.[signature][hline]Dunemaul / Silentcaster Undead Mage
...Undead Forever...
Sosyal ağlarda paylaş

Rica ederim arkadaşım...

Forumlara biraz baktımda, gerçekten client bir pacth'miş 1.7.1...

Ama rus sitelerin birinde şu linki buldum... Anladığım kadarıyla 1.7.0 patch'ini 1.7.1 yapan "wow.exe" dosya linkini veriyordu.. Galiba 1.7.0'ı kurduktan sonra bu indireceğin "wow.exe" dosyasını prog files'taki wow.exe ile değiştiriyorsun... Sonrasında ise yeni patch'i eksiksiz kurabileceksin galiba :) Rusçamda yok, anlayamadım ama bence denemeye değer gibime geliyor...

http://www.wowrs.ru/patches/WoW.rar
Sosyal ağlarda paylaş

Genelde ara patchler 1.5-1.51 mesela 1.51-1.6 da bulunmuyor. Zaten adından da belli WoW-1.5.1.4449-to-1.6.0-enGB-patch. Aradaki mpeg dosyasını bulman zor malesef, kolay gelsin.
Nun un söylediğini bende gördüm ama rusçadan anlaşılmıyor pek sanırım free server sitesi gibi bişi orası:)

[Bu mesaj Gallant tarafından 12 Ekim 2005 10:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

her patch çıktığında sen bilgisayarına format mı atıyorsun?

Birde format atarken bir şekilde wow'u başka yere taşırsan formattan sonra hiç kurmak zorunda olmadan oynayabilirsin. en son hangi patch yaptıysan o halde güzelce oynarsın.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Sosyal ağlarda paylaş

demirmaske orası oelde wow u dıger surucuye tası her formatta şiştikçe şişsin bu da cok iyi bişi degıl yanı.

Nun dedıgın lınkı bende bulmustum ama exe dosyasını degıstırerek patch yapamayız cunku patch mpq dosyasına bakıyo bıldıgım kadarıyla dıger tum client patchlerın mpq ları varda ıste bu uyuz 1.7.0-1.7.1 yok :(

Demirmaske senın dedıgın sonucta bı yontem ama blizzard bunu hıcmı dusunmez ya haklı degılmıym ama adam dıyelım format atmıs benım gıbı ılla yenı aptchı fullmu ındırmek zorunda?[signature][hline]Dunemaul / Silentcaster Undead Mage
...Undead Forever...
Sosyal ağlarda paylaş

yooo kim demiş onu?
Eğer netten patchi çekmeden önce oyunu bir kez çalıştırırsan registry ye bütün herşeyi yazar. Ben wow çıktığından beri hiç kurmadım. arkadaşımdan yüklenmiş halini almıştım format attım bilmemne oldu. şubattan beri oynuyorum ve şimdiye kadar hiç patch sorunum olmadı.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Sosyal ağlarda paylaş

aslında neyse oldu artık bu oalyda ben su aptchı bulamassam barı bırı 1.8.0 full aptchı cekebılcegım lınk verebılrıse ıyı olur :) blizz downloaderdan artık yarına ındırım anca eger lınk bulamassam :(

Ayrıca bişey aklıma geldı hala 1.8.0 patchı yapmamıs bır arkadas 1.7.1 mpq dosyasını bı yere uploadlayabılırmı? en guzelı bu olur aslında :))

[Bu mesaj silent tarafından 12 Ekim 2005 10:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

demirmaske zaten ıcınde bulamssın cunku o client update yanı patch exe olarak gelmıyo asıl uyuzlukta ordaya :) client patchler sadece wow-patch.mpq dosyasını degıstırıyo :)[signature][hline]Dunemaul / Silentcaster Undead Mage
...Undead Forever...
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten bu EU serverları üvey evlat gibi ya..
Nette 10 tane Patch linkinin 9 tanesi US..
Authenticate serverı en çok EU serverlarında uçar..
Geçen bi arkın yanında gittim BL de 350 ms varken adam us de 190 ms le oynar..
İlk patchler oraya gelir ( saat farkı demeyin gıcık oluyom :D )[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...