Davion Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Turkcell müşterilerine özel eposta imkanı sağlıyor bence bi an önce kayıt olun.. eposta.turkcell.com En önemli özelliği : Belirlediğiniz adreslerden TurkcellE-PostaAdresinize yeni e-posta geldiğinde, kısa mesajla uyarı gönderilecektir. Gönderilen her uyarı mesajı 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilmektedir. [signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra [Bu mesaj Davion tarafından 10 Ekim 2005 12:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 uyarı mesajı almasak olmaz mı ?[signature][hline]Wowa başladım ... Hadi hayırlısı obarey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 allah korusun bir spamcıya denk gelsen ne kontör kalır ne birşey =p[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 he valla bende ondan bahsediyom yoksa ben bile spamlarım milleti :D[signature][hline]Wowa başladım ... Hadi hayırlısı obarey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Sizin BELİRTTİĞİNİZ mail adreslerinden mail geldiğinde uyarı. Her mail geldiğinde değil.[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 said: metboy, 10 Ekim 2005 12:33 tarihinde demiş ki: allah korusun bir spamcıya denk gelsen ne kontör kalır ne birşey =p uaehaueh bu ypurm beni kopardı .D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 oldum üye ama kendi ismimi alamadım ühühüü[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drenor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Yaw bu iş pek sarmadı benı alıcam mail ama tereddüt ediyorum bide benım turkcell hattım yok anneminkinden kullancam eğer bana her mail geldiğinde anneme mesaj gitcekse hiç almıyım o zaman?[signature][hline]ßuyrun buradan geçin.. | ßi kere tıkla noLur? | Lugal'dim ßen Eskiden..!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mail uyarma olayı opsiyonel isterseniz seciyorsunuz.[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Ya sadece kaydettiğiniz kişilerden size mail gelirse telefona kısa mesaj geliyo. Onun dışında gelebilecek tek mesaj turkcell e-posta yenilikleri, kampanyaları vs. olabilir.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drenor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Sakat iş abi annemin de haberi yok allah muhafaza :D Eve gelince elinde terlik olmasın :D[signature][hline]ßuyrun buradan geçin.. | ßi kere tıkla noLur? | Lugal'dim ßen Eskiden..!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 [email protected], 324629. e-posta adresim hayırlı olsun.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drenor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Silphatos Kontor gidiyor mu mail filan gelince turkcellden filan ?[signature][hline]ßuyrun buradan geçin.. | ßi kere tıkla noLur? | Lugal'dim ßen Eskiden..!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Hayır, denedim şimdi.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Eğer Sırf Turkcell uzantısı için alıyorsanız hiç gerek yok www.amele.com dan odtu uzantılı bile alabilirsiniz Turkcell'de war ama sonu org.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 gereksiz.[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 aldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 said: metboy, 10 Ekim 2005 12:33 tarihinde demiş ki: allah korusun bir spamcıya denk gelsen ne kontör kalır ne birşey =p gosdfgıj tamda alacaktım dedim boşver :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Cok guzel bisi de , mail adresi degistirmek kolay degil bu zamanda :) 100+ kisiye dert anlatmak gerekicek sonra msn de.[signature][hline]Sevinmek için sevmedik. - İzmir/Karşıyaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Yok canım ben ismim ve soyismim olarak aldım. Malum böyle alengirli mailleri önemli ve ciddi yerlere vermek pek dogru olmaz dursun bi köşede lazım olur biz kayıt edelimde :p[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 bu mail olayını hangi başlık altından alıoruz bir türlü bulamadım da yardımcı olursanız sevinirim[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Başlıktaki "yoksa siz hala" kısmı 'annenizin margarini' reklamları gibi olmuş :D[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 [email protected] heheheh adrese baq abi ya amma geyik yaparım şimdi arkadaşlara :D[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar