Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 novice creature handler olmayı düşünüyorum ama 17500 scout exp. istiyo öldürdügüm yaratıklardan resource almak dışında scout exp. artıran bi yöntem göremedim bildiginiz başka yöntemler var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 yok[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect & Weaponsmith ' Dukkan : Naboo-Theed ( -5496 3322 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Var şöyle,markscent yapacaksın yaratıkların 50 m yanına gideceksin eğer seni farketmezlerse xp alırsın.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Contact: [email protected] Web: www.darklegion.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 çok saol :) şimdi deniyicem onu da heh zaten yolum baya uzunmuş creature handler için :) yeni farkettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar